Дата и час: Сря Фев 12, 2025 10:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: MyFic : The Goon - Twice for Tha Bitch /Част 1
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 1:25 pm 
Аватар

Здравейте. Надявам се със следната история да повиша интереса към този забележителен комикс, затова ай първо да ви запозная горе-долу с историята.

Семейството на Бандита се разделя [яуоте]Неговият татко изчезна и мамчето му забегна с друг мъж.[/яуоте] и той остава сам, с леля си Кизи, която работи в пътуващ цирк. Един ден, в цирка пристига гангстерът Ламбразио, който принуждава съдържателят да го скрие от закона. Той показва на Бандита книжката, съдържаща имената на всичките му длъжници, която в последствие момчето прибира, за да използва за собствени цели. След известно време, Ламбразио убива леля Кизи, опитала се да защити Бандита, за което плаща със собствения си живот. ( Бандита му счупва черепа с камък ). След това произшествие, Бандита тръгва да си търси късмета, събирайки парите на длъжниците на Ламбразио.(И все пак си е още хлапе) Среша се с Фарнки в града, в който в последствие стават какви ли не психарии, главната от които е появата на тайнственият зомби-жрец. Поне засега, тъй като в България са издадени едва 9 от всичките 26 броя. Който иска повечко инфо, да драсне на лично.

В комиксът се срещат героите:

Паяк - Ами, паяк си е. Доста голям и дружелюбен.
Нортън - Собственик на единственото заведение в окръга.
Мамчето на Нортън.

Опитал съм се да пресъздам атмосферата на комикса по възможно най-добрия начин и силно се надявам разказите да ви накарат да издирите някой брой, тъй като интересът в България към комиксите като цяло е слаб.

Очаквам коментари

И тъй...

[img]хттп://и271.пхотобуцкет.цом/албумс/йй135/жранож_пхото/32432423432.пнг[/img]

Част 1

-Кви ти мандарини, бе?! – разбесня се продавачът, надвесил се над сергията. – Ориенталски топки са гадаене са туй!!!

Франки премигна.

-Вчера беше ли тука? – попита, опитвайки се да си припомни вчерашната разходка по главната улица. – Бандит, тоя вчера беше ли тука? Щото ако днеска е пристигнал, требе да си отнесе едната тупалка за добре дошъл, нали тъй?

-Тупалка ли? – разтрепери се продавачът.

-Не съм си’урен – поде Бандита. – Не беше ли т’ва мястото, на което старицата на Джеймисън изхвърли Джеймисън през балкона, барабар с онова канапе до радиатора?

-Каква тупалка?

-Не. Това беше две преки по надолу. Миналата седмица, ония евреи си бяха спретнали барбекю тука.

-Мда, верно, че така беше.

-Кажете де, за какви тупалки става въпрос?

Франки се облегна на сергията и удостои продавача с един от ония отегчени до немай-къде погледи, които можеш да видиш по лицита на група ленивци, провесили се с главата надолу от някоя палма. Само че палми в градчето нямаше, а ленивците отдавна бяха избити, вероятно от някой недовиждащ бракониер.

-С приятелчето ми ти дадохме достатъчно време да избягаш в храсталицете. А, ся да видиш любопитството докъде води...

-Нееее! – заскимтя ужасеният продавач. –Ще ви дам всичко, всичко!!! Ето, вземи от топките!

-Вече позволено ли е да си гризат за проверка? – Револверът бавно се издигна, проблясвайки в редица топки за гадаене.

-Да, да, разбира се! – сърдечно закима продавачът.

-И отсега нататък ще предлагаш безплатни мострички на самотните лелки, които бродят по улиците нощем?

-Както наредите!

-Добре – доволна усмивка се разля по лицето на Франки, докато двамата с Бандита загърбваха новопоявилата се сергия. – Утре ще пратя Паяка да си вземе една.

-Той вече си има – рече Бандита. – Мамчето Нортън му даде своята, задето оня път сплаши двамата, които бяха нахлули посред нощ в заведението.

-Аз пък чух – Франки извади дъвката от устата си и я стъпка в пръстта -, че Паяка бил препил, а мамчето Нортън от съжаление го оставила да спи на бара. Фактически, той не е направил нищо.

-Дреме ти. Добре, че ония не са свили нещо, че Нортън после цяла седмица щеше да мрънка, а аз не ща да ми носят мрънкачи уискито.

-Тоя па... На мене зомби ми е лизало задника.

-Кофти лаф.

-Мда.

И те тогава се случи. Писъците се разнесоха из квартала и достигнаха до скритото под кепе ухо на Бандита.

-Бандит, побързай! – ужасеното лице на жената се мярна пред очаквания спасител. – Няк’во същество изскочи от храстите и наръга един човек!

-Ох, мамка му... – процеди Фарнки. Човек ден почивка не може да си вземе в тоя град...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 2:37 pm 
Аватар

mandra не знам много за този комикс :roll: ..но ми е интересен :) продължавай нататък :arrow:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 2:38 pm 
Аватар

Абе, пестанете да ми викате мандра, е, нали съм сменил ника!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 2:42 pm 
Аватар

збърках Line :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 3:26 pm 
Аватар

На мен пък , мандра , не ми хареса :roll: Поредното нещо , в което не си вложил смисъл и което няма да продължиш.

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 3:36 pm 
Аватар

По-скоро поредното, което няма да получи и два-три отзива и накрая безславно ще си замине в кофата? Нямам стимул да продължавам.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 3:41 pm 
Аватар

А ти какво очакваш ? :roll: Безпрецедентна слава и поклони ? ^^ Едва ли ще ги получиш в този форум...

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 9:31 pm 
Аватар

Question написа:
Аре е , за другите помии се леят кофи със похвали , а нещата дето са добри отиват в забрава на 10 страница ..... Ебати кухите лейки .....

Всъщност това имам и в предвид :roll: Нарутардите си получават коментарите със суперлатви , а тия, които поне могат на български да пишат , получават един голям 'уй.

Супер_ГЪЗОчУдоВИЩЕ, ако се замислиш малко , може и да схванеш , какво имам в предвид с тъпия си коментар :roll:

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 9:43 pm 
Аватар

Да , не ми хареса ? Имал е къде , къде по-добри неща ^^ Проблем ? Всъщност вие какво искате ? Коментари или суперлативи ? Защото явно само за нарутардите може отрицателни оценки :roll: А и , мандра бълва нови и нови неща , а нито едно не съм видяла завършено; даже малките сасусаку фенки имат някакво уважение към читателите си и си завършват нещата :roll:

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 10:05 pm 
Аватар

Уважение към читателите? Два коментара едва ли са особено уважителни към мен, та да им отвърна аз със същото. Мисля, че доста хора са способни да прочетат тези 300-400 думи, които представляват частите на новите ми неща, за не повече от 10 минути. Всъщност, доста го правят. И защо, след като са отделили това време , за да прочетат това добро, или лошо произведение, не драснат за по-малко от минута , едно семпло коментарче. Фикчетата на Нарутардите, не знам дали си забелязала, бъкат от такива. Ето туй предизвиква уважението, за което ти говориш.

А колкото до Бандита - Комиксът, както и разказът са уникални по своему, няма начин на всекиго да се харесат. Самият комикс е е за всеки.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 07, 2008 10:15 pm 
Аватар

Честно ли ? На мен ми писна да чета неща , които никога не завършваш :roll: И дори да ми хареса нещо , не виждам смисъл да го коментирам , защото съм забелязала , че продължение не следва ^^ Ей за такова уважение ти говоря. А и мисля , че и ти , и фенклубът ти знаете пределно добре как се процедира в тоя раздел : ако е фенфък или се флейми , или се възхвалява до небето , ако е нещо по-различно , никога не получава заслуженото внимание , просто защото повечето читатели не могат да го оценят - за това не виждам , за какво е цялото това мрънкане , при положение , че е такава тенденцията в "Творчество". На мен да речем не ми пука , че не получавам коментари за разказите ми - който иска да ги чете , който иска да ги коментира - знам , че тука просто няма да получа оценката , която е реална и заслужавам , независимо дали в положителен или отрицателен аспект. :roll:

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 7:56 am 
Аватар

Nimeria написа:
На мен да речем не ми пука , че не получавам коментари за разказите ми - който иска да ги чете , който иска да ги коментира - знам , че тука просто няма да получа оценката , която е реална и заслужавам , независимо дали в положителен или отрицателен аспект. :roll:

дамм и аз съм свикнала с това, така че не си поствам нещата тука. прекалено са различни. нямам намерение да обвинявам хората, че ще дадат оценка, въпреки че не са разбрали за какво става дума точно.

а иначе горе-долу ми хареса, но при положение, че нататък се случи нещо. интересен ми е начинът на писане заради някои вмъкнати детайли и затова мисля, че би могло да стане по-добро, ако се развие.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 10:05 am 
Аватар

О, развитие има. Готови са три глави нататък, но бих ги постнал единствено, ако някой ще ги очаква. Разбираш ли, не желая нещата ми просто да си "висят" , без някой да ги коментира.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 12:20 pm 
Аватар

не се притеснявай, поне за себе си гарантирам, че ще ги прочета и ще коментирам. пък ти преценявай дали да постваш :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 17, 2008 10:30 am 
Аватар

Главно към Nimeria и Line.
Хора гледам че и на вас не ви е кеф да пишете сред една камара наруто фикове затова имам идея - един форум за творчество -нов е и съм му потребител от малко време- бих дал линка ама рекламата тук е забранена(може на лично). Може и ние да си направим един в който да пишем и да се критикуваме и коментираме като хората. Знам че съм нов сред "неписателите на наруто кретещини" и може би ме смятате за некадърен но поне имам малко инициатива да променя нещата :D

П.С. Ако идеята ви харесва, а искрено се надявам да ви, ще ви помоля да ми помогнете в забирането на хората които биха искали да се присъединят
П.С.С. А и нека да сме предимно писатели и критични читатели :D
Ваш некадърен другар!

http://www.youtube.com/watch?v=eFzXYUucmYI
Sit upon the frozen heavens, Hyourinmaru!
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]