|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto: Natsu no Sora (лято 2008) Публикувано на: Нед Юли 06, 2008 11:10 am |
|
SSJ Kisoso |
|
|
|
Mahoutsukai ni Taisetsu na Koto: Natsu no SoraЗаглавие: Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto: Natsu no Sora / 魔法遣いに大切なこと ~夏のソラ~ Тип: телевизионен, 12 епизода Дата: 03.07.2008 до 18.09.2008 Жанрове: Slice of Life, Magic Продукция: Hal Film Maker Линкове: AniDB, AnimeNFO, Официален сайт Базирано на Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto ~Natsu no Sora~, манга от Норие Ямада, илюстрирана от Кумичи Йошизуки, публикуван в Shounen Ace.
Историята започва в малко спокойно селце и 16-годишната Сора. Загубила баща си от малка, тя тръгва по следите на баща си и почва да се занимава с магии. След като е приета да продължава развитието си като магьосник в Токио, не й остава нищо освен да се раздели с мястото, в което е израснала. Тя ще трябва да свикне с градския живот и все пак да не забрави родното си селце. Подобно на първия сезон, възпитаниците не трябва да използват магии, по пътя им към 'магическото убежище'.-------------------== Хареса ми първия епизод... или може би края му. Нищо не ми хареса в началото Но като се стигна с раздялата с прителката и т.н. //как се сдържах да напиша селското в нея XD -------------------== 10... 4 years later.
Последна промяна SSJ Kisoso на Пон Окт 29, 2012 2:25 am, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 06, 2008 12:05 pm |
|
Almateria |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
Ясно защо ми изглежда познато.
Anyways. Изгледах пъви епизод. Има страхотна атмосфера анимто. Арта също ми хареса.
Страхоооотен опенинг и ендинг~
Ще се гледа =D
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 14, 2008 5:25 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
заповядай Link
На мен лично ми хареса как почна ~~ Ще го следя още няколко епизода пък винаги мога да го дропна
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|