|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Bleach Movie 3 -Fade to Black- Публикувано на: Чет Юни 26, 2008 2:11 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Е беше обявено започването на работа по филма, за сега се знае само, че ще се казва ## Продуценти : Dentsu, Shueisha, Studio Pierrot, TOHO, TV Tokyo ## AniDB : Линк към AniDB## Държава : Japan ## Година : 2008 ## Времетраене : 90 минути ## Резюме : Мистериозна експлозия в Soul Society почти го унищожава. По същото време, голяма промяна успява да надвие Рукия което довежда до загуба на нещо много важно в душата й. Урахара изпраща изпраща Ичиго да разследва експлозията в Soul Society, но при пристигането му там той бива нападнат от шинигамита. Същите шинигамите, които някога са се били рамо до рамо с него, сега не си го спомнят. КАКВО ЗА БОГА СТАВА ТУК? Лично на мен това ми звучи като добро заглавие, само да не се окаже някъв флашбак на арката в SS. Можете да видите трейлъра тук: http://vbox7.com/play:63b7e61a
Последна промяна thefolenangel на Нед Ное 09, 2008 8:34 am, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 26, 2008 2:55 pm |
|
Ishy |
|
|
Регистриран на: Пон Дек 17, 2007 11:29 pm Мнения: 394 Местоположение: Varna/Pazardjik
|
"Ракията" никога няма да умре (приемайте го както искате )
А втория изобщо кога се чака да излене на ДВД? Третия изобщо не го чакам
Едит: King of New York equals Kon-sama
_________________ .. ... .....................Don't be a prisoner of your own style........................ ... ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 26, 2008 7:40 pm |
|
tin_min |
|
|
|
Almateria написа: Дам добре че казахте че няма да повлияе на главната история защото почнаха да ми минавата кофти мисли iwi /даам всички знаем к'во стана след битката и със ония аранкар №9 (к. в интерес на истината не знаем какво става с Рукия, та си мислех че точно във филма ще ни кажат, но дано да не се окаже така~ То още 2рия не сме видяли, пък за третия ще има да чакаме XD
E, ако прочетеш мангата ще разбереш какво става с нея
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 26, 2008 8:53 pm |
|
Almateria |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
tin_min написа: E, ако прочетеш мангата ще разбереш какво става с нея
съвсем забравих че има и манга. /ноо аз така и няма да се хвана да я прочета .o.
Идеята Ичи да умре ми харесва =D
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 27, 2008 11:49 pm |
|
koala |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 12, 2006 12:11 am Мнения: 1426 Местоположение: The other side of the looking glass
|
Определено ще ми хареса Рукия да гушне букета, не като булка...
Само дето в такъв комерс няма как да стане, е нищо, поне знаем, че Ичиго ще я спаси и самия той ще оцелее!
В краен случай батко Бякуя с преосмислената си ценностна система ще оправи нещата, а Орихиме ще го излекува и него.
КРАЙ
Мдааа, очаквам го с нетърпение...Как кое?! филма уа, 2рия...3тия докато е достъпен сигурно ще съм само на мангата поради н-тия безсмислен и безвкусен филър нааа Наруто примерно
Всъщност дразни ме това, че главните герои не важат, а на яките "2ростепенни" персонажи не се обръща внимание, всичките само със загатнати истории и прочие, но пак, трябва да се гледа нещо докато се реализира въпросния 3ти филм хаххаха. Примерно Матсумото да се окаже мъж или на страната на Аизен и да роди дете от Джин, което да отмъстява на СС за мазола на левия си пръст.
Няма да продължавам.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 6:04 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
И излиза на 13ти декември по кината... в Япония . На DVD първата половина на септември месец 2009 г.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|