|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: The World God Only Knows ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 24, 2008 9:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8383.jpg) |
banana |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Май 02, 2007 10:12 pm Мнения: 711 Местоположение: In the Dawn of Nothingness
|
AirGear написа: Моето мнение е, че мангата е много забавна и става за разпускане от така сериозните манги ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![:nod:](./images/smilies/nod.gif) Приемам, приемам. леко я погледнах, стори ми се интересна, читнах малко и се оказа доста добра манга. (макар да не съм голям фен на мангите, тази ми изглежда доста добра, в смисъл забавна - става шоу, главният герой яде пердах и бива унижаван от героините, с които се занимава, точно както подчерта AirGear ) Макар да ме е яд само за едно, че после героините не го помнят... макар че и това не е баш вярно, щото се вижда, че около него се изчервяват...
Та, от мен... препоръчителна е
_________________ Blood Runs Cold L.A.S.T. H.O.P.E. Vendetta
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The World God Only Knows ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 13, 2010 11:46 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
последната арка нещо не ми вдъхва доверие... ама предишната бе просто прекрасна, та наистина ще им е трудно да надминат себе си. а, да, и честито за анимето
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|