|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ~Chrno Crusade~ (есен 2003) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 07, 2005 2:46 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=166.jpg) |
SilverBlue Dragon |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 14, 2005 12:54 am Мнения: 332 Местоположение: Freedom city
|
Заглавие: Chrno Crusade/クロノクルセイド Жанр: Action, Demons, Shounen, Fantasy Тип: Телевизионно Епизоди: 24 -> 25.11.2003 до 10.06.2004 Продукция: GONZO Информация: http://anidb.net/a1052OP: Kuribayashi Minami - Tsubasa wa Pleasure Line ED: Chiba Saeko - Sayonara Solitaire AniDB написа: The 1920's were well known as a period of excitement and change. It was a time where the women were fast and loose, and the booze flowed freely, in spite of prohibition laws. For the elite of society, they have found a new form of excess, conjuring devils. By 1928, things were getting out of hand.
A special organization called the "Order of Magdalene" was created centurys ago to deal with this kind of threat. Headed by Father Remington and Sister Kate, these young men and women are equipped with heavy duty weapons for then to perform God's good will.
One of the more infamous members of this group is Sister Rosette. Her fame isn't necessarily positive. In fact, Sister Kate thinks she is nothing more than a menace to society, because whenever Rosette is on a case, things tend to explode. It also doesn't help that Rosette's partner is one of the very things they fight against, a very powerful devil named Chrono. Bound to Rosette by a mystical amulet, Chrono may be under control, but that doesn't make him any less dangerous.
While Rosette and Chrono fight for the Magdalene Order, something is stiring in the background. An evil, more powerful than Chrono, is waiting in the wings, ready to destroy not only the Order, but all of creation! Връзки (Аниме) by Insomniac_________________________________ Изгледах Chrno Crusade преди ден и още не мога да откъсна мисълта си от него... Въпреки, че на пръв поглед много хора сигурно биха го подминали като поредното филмче, според мене в него има нещо много повече. Първите епизоди наистина навяват поредния шонен, но колкото повече се приближаваш към края, толкова по-мрачен става тонът на филмчето, но и толкова по-дълбоко става посланието му... Колко дълбока може да бъде връзката между двама души, независимо колко са различни и каква сила може да донесе тя, как наистина трябва да ценим всеки един момент, който ни е даден, защото не можем да върнем миналото, а бъдещето не е обещано на никого... И че както каза Розет (главна героиня) - нашата най-голяма сила е сърцето ни... Не мислите ли?...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 07, 2005 12:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=665.gif) |
g3n3s1s |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
напълно съгласен съм
между другото накрая на анимето така съм ревал че 15 мин неможах да се успокоя
края е МНОГООООО тъжен
не честно как можа така да свърши
щех да строша сичко в радиус 30м бе
разбирам че не сичко трябва да е с хепи енд ама НЕ Е ЧЕСТНО
е това излях си душата извинете ако сам ви обезпокойл
ЕДИТ: готово е Jacki оправих го извинете за грешката
I was in the moment
Последна промяна g3n3s1s на Сря Дек 07, 2005 1:20 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 07, 2005 1:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=325_1249309074.jpg) |
Jack_Black |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 9:30 pm Мнения: 212 Местоположение: In the Mushroom Forest
|
мамка му внимавай с мненията си g3n3s1s-е защото само в едно изречение направи зверски спойлер за тези които не са гледали сериала
А иначе сериала е доста добър като визия и атмосфера въпреки че в началото е малко несериозен но пък това просто се компенсира с плътността на последните епизоди
_________________ Dream...Over...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 07, 2005 1:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=205.png) |
Tapion |
|
|
Цитат: Изгледах Chrno Crusade преди ден и още не мога да откъсна мисълта си от него... Въпреки, че на пръв поглед много хора сигурно биха го подминали като поредното филмче, според мене в него има нещо много повече. Първите епизоди наистина навяват поредния шонен, но колкото повече се приближаваш към края, толкова по-мрачен става тонът на филмчето, но и толкова по-дълбоко става посланието му... Колко дълбока може да бъде връзката между двама души, независимо колко са различни и каква сила може да донесе тя, как наистина трябва да ценим всеки един момент, който ни е даден, защото не можем да върнем миналото, а бъдещето не е обещано на никого... И че както каза Розет (главна героиня) - нашата най-голяма сила е сърцето ни... Не мислите ли?...
Аз сЪщо! Адски добро филмче!
А относно края - направи ми най-силно впечатление. КакЪв по-добЪр завЪршек на една невероятна история от малка доза ” това е животЪт”
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 07, 2005 1:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=733_1257632012.jpg) |
Roland |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Съгласен, много ми е лбимо ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) А аз ревах цял час след финала в леглото... ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 07, 2005 4:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17_1231792605.jpg) |
Mao |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 6:34 pm Мнения: 513 Местоположение: Higher ... where blind men see ...
|
Цък ....
SilverBlue много хубаво го описа. Аз също бях трогната. Много си го обичам и уважавам chrno-то. Не казвам, че е с някаква невероятна и оригинална история, но определено грабва, поне според мен. Пък да ми говорят, че било клишенце "nuns with guns", просто няма да коментирам Х( ... Нямам спомен и за една серия, която да ме е подразнила. Като изключим невероятната история на Rosette и Chrno, аз такa плаках за тази херцогинята ( не мога да си спомня как се казва ( >.< )). Нейната история със сестра и' беше покъртителна, а накрая ... и сега, като се сетя, ми става мъчно ;(((( .
_________________ 4ever & ever, baby ;*
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 07, 2005 8:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=205.png) |
Tapion |
|
|
[dimension] написа: Горките...всичките така се изразявате, че все едно... Абе толкова ли е покъртителен края? О.о искам да го гледам, ама толкова ли е тъжно?? проблема е, че ако рева за тъжни работи, рева като хората.. я кажете сега относно това, че ми грабна вниманието туй аниме... ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) да знам да се подготвя предварително за лош край.. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) По принцип си е до човек - краят е не толкова тЪжен, колкото несправедлив според мене.Буди нЕкакви чувства, но чак покЪртителен не мислА TheUnknownOne написа: тва цялото ли е ?
Да - цЕлото е, че и отгоре.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|