|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 6:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Amatsuki (пролет 2008) Публикувано на: Нед Апр 06, 2008 3:42 am |
|
PartyMonster |
|
|
|
AniDB ANNTitle: Amatsuki \ あまつき Genre: Action, Adventure, Fantasy, Parallel Universe, Samurai, Shoujo Type: TV Series Episodes: 13 Year: 05.04.2008 till 28.06.2008 Producers: Furuhashi Kazuhiro, Tagashira Shinobu, Ban Yukiko, Studio Deen URL: http://amatsuki.com/TRAILER Based on the shoujo manga by Takayama Shinobu, serialised in Comic Zero-Sum.
Plot Summary: Ordinary high school student, Tokidoki Rikugō, has to take supplementary History classes, to boost his failing grade, at a state-of-the-art museum. This museum allows the visitor to use high-tech virtual reality to reconstruct a realistic Edo of the Bakumatsu period. However, once the simulation begins, Tokidoki is attacked by a strange creature. After something happens to his left eye, he realizes that he is not wearing the VR goggles - it is no longer a simulation; he's trapped in the virtual world and has no way of getting back.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Преди малко изгледах първия епизод и съм повече от приятно изненадана.Много приятен арт,страхотна история~ пък и саундтракът си го бива
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 06, 2008 8:55 am |
|
K.Mitrev |
Pugnus Dei |
Регистриран на: Вто Авг 08, 2006 7:48 am Мнения: 1909 Местоположение: София
|
Ммм изглежда обещаващо. Ще се скив. Определено ще се скив.!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 06, 2008 11:32 am |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Една приятелка ми го препоръча и реших да го "пробвам"
Чака се субс де
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 06, 2008 1:47 pm |
sharky-kun |
|
|
|
thefolenangel написа: Една приятелка ми го препоръча и реших да го "пробвам" Чака се субс де Да, за съжаление.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 06, 2008 2:36 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Жестоко, жестоко, жестоко, жестоко, жестоко!
Направо нямам търпение да го събнат! Даже не очаквах да направят аниме по Аматсуки! Много съм щастлива и имам големи очаквания !
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 16, 2008 11:33 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Първи започна добре, явно ще ни вкарват из дебрите на Edo периода, ей тей за всеки случай. Да не би някой от нас да попадне там, че работата ако не знаем ще е кокал.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 17, 2008 1:59 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Беше интересно... Историческо аниме + Фентъзи Действието е през Едо периода само, че с няколко дребни екстри, като големи тигри демони дето са подчинени на други демони, които леко несъразмерни с превоза си и при 1ва среща с човек му крадър по нещо от тялото, я крак, я ръка, я око.
Арта не е нищо особено, но пък за сметка на това героите са интересни и сюжета предлага разнообразие до няква степен... Тоест може би ще се гледа до край.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 17, 2008 11:21 pm |
|
elizabeth99 |
|
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Изгледах първия еп и мисля да изгледам още 1-2 преди да дам твърдо мнение,защото май...не ме грабва особено от първия еп о.О'''
Иначе арта е много хубав,много ми хареса...но историята ми все едно позната О.о'''
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|