|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 03, 2008 11:38 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Yep ^=^ nya nya nya
много е сладичко... прекалено детско е ,но пък става за разпускане
Досега се излезнали само два епизода..така че най-вероятно ще му отделя 5 мин за да гледам епизодите
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 03, 2008 11:48 am |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
фаворита ми за сезона
And... Sayan is Idea-for-a-profile stealer !!!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 03, 2008 4:00 pm |
|
Pres |
|
|
|
много е сладко цялото аниме
особено котето ^__^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 07, 2008 9:48 am |
|
Kitsune~ |
|
|
|
Kuuuu, ужасно сладичко аниме >< Котенцето ми се иска да го хапна направо Убива ме какви зъбки са му нарисували и как му капе слюнката И милото все тръгва да си ходи, а се разсейва с някви неща, страшно е.
Като го натиснаха в банята да го къпят ме побиха тръпки - така ли се къпе котка бре?! О_O" Но пък за това
"Washing a cat really is painful.."
..не мога да не се съглася повече Т.Т
едит: Изядох и 5тото епизодче Как само гушна лентичката от вестник >< Нях, като го гледам това коте се сещам с какви мъки майка ми учеше нашите котки да се изхождат където трябва
_________________ Zoku~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 09, 2008 4:29 pm |
|
elizabeth99 |
|
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Няаааааааа~ не мога да се сдържа и да не кажа че това аниме е THE KAWAIINESS с главни букви,нямам как иначе...боже мили не знам дали се вдетинявам или нещо друго обаче Чи е най-сладкото сред аниме героите тази пролет,просто е ужасно сладурско Х3
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 09, 2008 4:54 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
~~ If you go pee you gotta cover it with sand ~~~ :hotl::hotl:
Е нееее Баси сладулите са всички Горката майка има си две котет..~ мънички ,nee !?
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|