|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Goth ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 27, 2005 5:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=117.jpg) |
Robin-chan |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Авг 01, 2005 8:53 pm Мнения: 424 Местоположение: on my pirate ship - ARGH! ;)
|
някой беше пуснал в темата за Нана в рикуести линк с едно много симпатично сайтче и случайно там се натъкнах на ето това : http://www.strawberryvanilla.net/goth.htmlе кажете не е ли божествено ??? само 5 чаптера, една книжка - почти нищо не е и е най бруталното и в същото време най якото и извратено нещо което някога съм чела *_*
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 28, 2005 11:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=117.jpg) |
Robin-chan |
|
Регистриран на: Пон Авг 01, 2005 8:53 pm Мнения: 424 Местоположение: on my pirate ship - ARGH! ;)
|
@Dr. P - абе мила, имаш ли някакъв месинджър? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) така или иначе ме кефиш искам си полафиме малко ако имаш месинджър мога да ти го пратя.
@мизу-чан - и мене тва ми беше идеята ама нещо много ме мързеше за това се примирих с превеждането само на 41 страници (за повече инфо манга-линкове :>) та много ще се радвам ако го преведеш - много е добро, ако искаш помощ - казвай
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 30, 2005 9:24 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=471.jpg) |
Dr. P |
|
|
Yes ![:spinin:](./images/smilies/spinin.gif) !!!!! Много ти благодаря Faye. Робин вече няма нужда да ми пращаш глави.
Btw, мангата е зверска ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) , страшно много ме кефи !!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 14, 2006 9:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1978.png) |
Rally |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пет Яну 06, 2006 3:54 am Мнения: 82 Местоположение: АЕЦ "Козлодуй"
|
Хехе, много се радвам, че има такава тема. Трябва да се отчете колко е готин стила на тая манга просто--много яка. Толкова е кратичка, че чак на моменти човек я чувства незадоволителна, макар края да го бива. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Абе, много готина манга. Идеята е много... стресираща, но все пак ние сме фенове--и по-зле сме виждали. ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Пък и не е всеки ден да срещаш нещо с подобна идея и такова прекрасно изпълнение! В края на краищата си струва всяка минутка, прекарана пред монитора в зомбирано състояние.
_________________ ~Click me~
![Изображение](http://i37.photobucket.com/albums/e94/Surume/NAKAMA/aniventurelogo_orange-1.jpg) Българският фестивал за аниме, манга и японска култура[/img][/url]
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 15, 2006 12:15 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=471.jpg) |
Dr. P |
|
|
Rally написа: Пък и не е всеки ден да срещаш нещо с подобна идея и такова прекрасно изпълнение! ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Прочети Vulgar Ghost Daydream .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|