|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: @ The Ping Pong Club @ (пролет 1995) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 18, 2008 8:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21846.jpg) |
Omega Red |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Tra[n]ceR написа: Заглавие: The Ping Pong Club / Ike! Ina-chuu Takkyuubu Епизоди: 26 Година: 06.04.1995 до 28.09.1995 Категория: Comedy, Ecchi, School, Sports Сюжет: Участниците в клуба по пинг-понг в Инахо Джуниър Хай са абсолютните кретени, перверзни лигльовци и вечните губещи на турнирите по тенис на маса. Един ден за жалост, клубът бива изгонен от тренировъчната си зала и сега се опитва да си възвърне загубеното. Техният класен е насреща и записва при тях като мениджър едно доста красиво момиче, което обаче вижда в тях 6 боклука. 1. Такеда е единственият що-годе нормален в клуба. 2. Киношита е супер женкар. 3. Мичъл Танабе е полуамериканец, който е много добър и силен. За нещастие единственото у него което е по силно от простотията му е вонята излизаща от него. 4. Танака е дребен и извратен. 5.6. А пък Маена и Изава не спират да вършат глупости. Въпреки своите разлики клубът и новият мениджър трябва да се сработят и да си върнат всичко. » Ping Pong Club @ BgShareTorrent Download - Ping Pong Club / Ike! Ina-chuu TakkyuubuПонеже няма на мен се пада честа да отворя темата за дискусия. Анимето е брутално ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) забравете Голдън бой и сродните му души, тук ще се смажете от смях и от бруталния хумор, който гази всякакви прилични (поне от пуританска гледна точка) норми Анимето може да се нарече спортно, само защото използва невинния на пръв поглед спорт "тенис на маса" за свойте гнусни и подли цели - а именно да не може да откъснем поглед от него, смееки се на глас и същевременно да се обръщаме назад, да не би случайно някой да не ни види какво точно гледаме и на какво се смеем ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Може за хардкор феновете да не е нещо особенно, но за мен беше голямо преживяване първите няколко епизода. После леко се свиква и се влиза в крачка ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) , но колко пъти съм гледал невярващо монитора и през смях си казвах "не, не е възможно да са такива простаци"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 18, 2008 8:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Анимето наистина е мега кораво, задължително да се гледа от почитателите на комедиите, който не го е гледал много изтърва. Няма такива идиоти, японските Beavis & Butt-Head ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 18, 2008 8:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
![Изображение](http://www.anime-planet.com/images/anime/main_images/ppc.jpg) Maeno май го прави по-добре от Naruto...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: @ The Ping Pong Club @ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 6:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
След много търсене,най-накрая го изгледах.Анимето е мега брутално и най-хубавото-нямаше цензура.Хумора тук ме разбиваше отвсякъде.На моменти спирах епизода,за да мога да се смея като луд около 10 минути.Киоку и Такеда са супер двойка ![:rose:](./images/smilies/rose.gif) .Киношита е ladies man ![:drunk:](./images/smilies/drunk.gif) .Танабе си го представях по по друг начин,черен,вонящ негър,пък те го направили бял. Наистина това аниме бие Голдън Бой по всички показатели.Мислих си,че Такеда ще малко по аха аха,ама не.През цялото време си мислих,че ще иска да хваща Киоку за бюста,но той го направи,чаааааааааааааааак в 24 епизод.Танака-кво да кажа за него-BDMS FREAK!!!! Маено и Изава са най-големите глупаци,които съм виждал в аниме.То дори и Наруто ги бие по IQ.Това аниме е върха.Който не го е гледал,е изпуснал страшно много.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: @ The Ping Pong Club @ (пролет 1995) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 13, 2009 6:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Който не го е гледал,е изпуснал страшно много.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|