Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 36 [ 540 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 36  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 06, 2007 2:49 pm 
Аватар

Chapter 0
така и така няма глава тази седмица - на мангахелпърс намерих това, на което е базиран половината от последния Блийч епизод :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 06, 2007 4:05 pm 
Аватар

Готина глава! Беше ми много яко да си припомня старите чаптъри, пък и много ми хареса различната от оригинала гледна точка. В последно време наистина много ми липсват СС геройте и като видях Укитаке се изкефих на макс :!:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 06, 2007 6:17 pm 
Аватар
Masaka?!

Айдееее, юруш на маслинките... поизчистихме малко, чаках да стане темата 40 страници от 100 години, така и не стана... Ичиго съкс...
Скоро ще свършат и аниме филърите... ^^ Та да ни е честит restart-a.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 06, 2007 8:22 pm 
Аватар

Цитат:
така и не стана... Ичиго съкс...

Долу потисниците! Ходете си във вашите гадни теми за ОП! Вън от "Bleach"!

П.С. Готин нов аватар :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 06, 2007 9:38 pm 
Аватар

Точно така! Мори - вън от темата ни!!! :lol:

Иначе допълнителният чаптър беше много приятен, поне е нещо да запълваме дупката от 2 седмици липса на шонен джъмп. :lol: Бтв, анимето най-после си почна по мангата. Просто нямам търпение. :D А Шинджи вече го видяхме и е невероятен!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 3:33 pm 
Аватар

и аз съм много доволен от това ,че анимето се върна по нормаланата истрия ,Шинджи кърти мивки от всякъде :D
В последната глава Ишида не показа милост на тая летящатата ,ся ще видим и Садо как се справя и да дано стигнат до Ренджи по-бързо :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 12, 2007 2:18 pm 
Аватар

Току-що изгледах 110 еп. от анимето. Що така лошо ги спойлват с баща му на Ичиго?! В оутруто го показват с униформа! Иначе се изкефих, че си поприпомних колко яки са Урахара и Укитаке.

Цитат:
В последната глава Ишида не показа милост на тая летящатата ,ся ще видим и Садо как се справя и да дано стигнат до Ренджи по-бързо Laughing
Absolutely, макар че ако пропуснат Чад и направо отидат на Ренджи и Рукия аз ще съм по-доволен! И най-накрая, не знам за вас, но на мен 6 седмици битки не ми се четат. Дано КТ вмъкне и нещо за плановете си и т.н., защото... :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 12, 2007 3:22 pm 
Аватар

Nocturno написа:
не знам за вас, но на мен 6 седмици битки не ми се четат. Дано КТ вмъкне и нещо за плановете си и т.н., защото... :roll:

определено - особено след като изхода на битките е ясен -> едва ли някой от нашите ще пукне :roll:
Чад обаче трябва и той да се похвали с нещо ново :lol:
дано КТ да вмъкне еспадата за разнообразие и пиперец в манджата :lol:

а за спойлера с Ишин - така и така следващия епизод трябва да се покаже, така че няма да е спойлер това вече :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 12, 2007 7:19 pm 
Аватар

само от preview-то са следващия епизод се разбра какъв е точно Ишин(от думите на Ририн точно накрая) ,камо ли от ЕД
Що се отнася до това да се прескочи Садо и дадат направо Рукия и Ренджи и аз съм две ръце ,но наиситна една глава отнасяща се до Еспадата би било блгодат ,искам да Разбера до колко Грим е намразил Айзен след последната им размяна на реплики и spirit force

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 12, 2007 7:38 pm 
Аватар

Надали Грим може да си позволи да мрази Айзен, камо ли да предпиеме нещо по въпроса. Просто Айзен ще се релийсне и от Грим няма да остане нищо :lol: .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 19, 2007 4:43 pm 
Аватар

хмм май се забави главата тази седмица, но ето нещо друго интересно:
artbook-a All Colour But The Black ^^

More info on it:

Oh heart, oh blade, oh soul, what color do you flash!?
-Included is more than 70 beautiful illustrations total!!
-Newly drawn poster The Gotei 13 Vice-Captains assemble!!
-Plenty of never before seen illustrations like a blood covered Kenpachi!!
-Special drawing. Complete collection of the fold outs of Gotei 13 Captains!!
-Name, secret illustration story major release!!

сканиран е от callmefreak и на този адрес може да се разгледа картинка по картинка - общо 91 броя :wink:

аз обаче го свалих и качих на 2 части (защото общо е 60+ МБ) 8) =>Part 1 и Part 2
(пък и хем да пробвам bgshare-a :lol: )
незнам - преди месец четах че е излязъл артбука, но картинките вътре са все старички :? няма вайзарди, няма аранкари, няма дори

банкая на Ичиго... но какво да се прави.. дат'с лайф - някой го беше изкоментирал, че са всичките цветни картинки от мангата на едно и с високо качество

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 20, 2007 1:34 pm 
Аватар

РАЗУМ, thanks за артбука! Много е готин, макар наистина да е старичък. От много време чакам да излезе нещо такова за Bleach. М/у другото на една от картинките се вижда ранен concept на Шинджи. Много е ръбат! Както и Ичиго и останалите в раните глави :lol: .

За жалост явно няма да пропуснем битките на нито един от отишлите в УМ :? . Не че е болка за умиране, защото ъпгрейда на Чад е някъв готин :D . Дали да очакваме нещо подобно и за Рукия и Ренджи? Всички са се поупражнявали в свободното време и са станали по-силни.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 20, 2007 11:10 pm 
Аватар

Ръката на Садо рулира ,мен ме кефи доста ,пък и името звучи респектиращо "The Arm of The Giant" отива му

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 27, 2007 1:56 pm 
Аватар
Masaka?!

Блееее, наваксах си... стигнах и аз най-после до 259; случва ли се нещо - не, променя ли се нещо - не; само се ъпгрейдват, мама им #%^$3!
Иначе Chado рулз :lol: ама много взе да приказва пича, кефеше ме като бе по-мълчалив...

Та впечатленията ми дотук - твърде много герои, мамка мууу... не ми стигаше Еспадата, а сега почнаха да ръгат и некви former epsada дето дори ме мързи да им запомня името; enough with it, already!
Като че ли не ми стигаха шинигамитата, визардите, ичиго и компания, еспада, а сега още и още :?
Пък и нещо не съм мотивиран да го чета, от толкова много герои все още си нямам изградени любимци и общо взето за никой не ми пука кой знае колко... :(
Някой да отиде да набие две тупалки на Kubo Tite, да заворми един постоянен каст, а не да сменя акцентите на различни герои през няколко арки и да направи Татс'ки главна героиня ако му е мил живота. Тя е единствения женски персонаж, който ме кефи, освен може би Yoruichi.

Дох, единствения ми пост за Блийч по същество дотук, айде чао до след няколко месеца :lol:

ЕДИТ: глава 260, амагад, включвам фенбой-мод, и двете ръце, ццц...
айде да не спойлвам, ама Чадо рулира от всякъде.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 27, 2007 6:43 pm 
Аватар

ей тоя Садо е най-ъпгрейдваният герой в тая манга ама момчето си имаше нужда от ъпгрейд ,как ли ще се справи сега с една истинска Еспада това е въпросът. На мнение съм ,че истинските "10 меча" трябва да предприемат нещо не само да си седят в стаите тихо и кротко

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 36 [ 540 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 36  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]