Дата и час: Пет Фев 14, 2025 10:12 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 11 [ 164 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: ~..Ouran High School Host Club..~ (пролет 2006)
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2008 8:53 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Изображение
Изображение

Заглавие: Ouran High School Host Club
Година: 2006
Жанр: Clubs, Comedy, High School, Romance, Shoujo
Епизоди: 26
Инфо: Добре дошли в Академията Оуран! Училището известно с две неща: първо, престижните си ученици и второ, богатството си. Мястото, в което можете да намерите огромен излишък от сноби.
Имате няколко часа за убиване? Тогава, заповядайте в Хост клуба. Клуб, който се самоопределя като група от привлекателни момчета със свободно време, богатство и красота, които забавляват момичета, които имат също толкова свободно време, богатстово и красота. Не, не се безпокойте, не говорим за Околовръстното, а за третата музикална зала, където винаги можете да намерите Тамаки, Хикару, Каору, Кьоя, Такаши и Мицкуни-членовете на популярния сред момичетата в Оуран, Хост клуб!
Историята започва с появата на Харухи, която за разлика от всички ученици в известното училище, не произлиза от богато семейство. Даже напротив. Майката на Харухи е починала отдавана и момичето е било отгледано от баща си, което обяснява липсата й на интерес към мода, прически и т.н. Тя има къса коса, носи очила и се облича като момчето, за което често я бъркат. Тези неща, обаче, не й пречат да спечели стипендията, която Академията Оуран дава веднъж годишно. Но за съжаление, лошият късмет я застига още в първите й дни в училището. Докато търси спокойно място, където да си чете книгата, Харухи попада в третета музикална зала, която всъщност е седалището на Хост клуба. Там, докато се опитва да се отърве от необичайната комбинация от момчета, тя бута една ваза на стойност 8 000 000 йени. Тъй като няма възможност да си позволи нова ваза, Харухи е принудена да стане член на клуба, докато отплати дълга си.
Момчетата я обличат с хубава МЪЖКА униформа и я пускат в действие. Един по един, всички членове на клуба схващат, че Харухи всъщност е момиче, но решават да запазят пола й в тайна, за да може тя да продължи работата си по отплащането на парите, които дължи. Но това е само началото на учебната година.

Автор: extasy

-----------

Лично аз бях крайно изненадана, когато разбрах, че няма тема за Оуран в дискусиите и смятам, че е крайно време да се пусне такава, има за какво да си говорим :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2008 9:59 pm 
Аватар
Feed you with a kiss

о,о да бе,и аз преди време загледах,че няма тема,но ме мързеше да пускам! :lol:

Та,Оуран е на първо място сред най-смешните анимета,които съм гледала! Побърквам се от смях на всяка серия,колкото и пъти да я гледам! Всички герои са ми страшно сладурски,но близнаците и Хъни са ми няква слабост! Любимият ми епизод е този,в който Хикару и Каору се скараха...май беше шести... Всъщност още не съм изгледала всички епизоди,но това скоро ще се поправи! (((:

п.п. с едни приятелки толкова се зарибихме и така ни беше ударила лигата,че създадохме "дамска" версия на историята и идиотизма е на 6! xDDD;;;

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 5:35 pm 
Аватар

Анимето като цяло е супер забавно.Най-много харесвам близнаците и Кьоя.Имаше един много весел епизод(не се сещам кой по ред се пада)в който се разказваше как Кьоя и Тамаки са станали приятели,беше супер весел! :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 6:03 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Помня, как веднъж споменах на някого, че все още не съм изгледала Оуран и те ме погледнаха така, все едно съм паднала от луната :lol: Като се прибрах, реших да си го сваля и в следващите 2 дена имах мускулна треска от смях. Любимци ми станаха Тамаки, близнаците и Кьоя...беше ми любопитно как всяко едно момиче, което гледа Оуран започва да се фенгърли на един от любимците си, в анимето бяха покрили почти всички типове, които се харесват и кутират сред момичетата :lol: :lol: :lol: :lol: Да бях на мястото на Харухи Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 6:59 pm 
Аватар

ще си го сваля още един път
такЪв смЕх нЕма

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 8:14 pm 
Аватар

Аз съм го гледала 2 пъти цялото,че и на диск го имам записано :lol: такъв смях нЕма... Анимето е веселко,свежо и разтоварващо :D Едно от любимите ми е (а по принцип не си падам по такъв тип анимета много-много,смятайте :mm: ). Любимци са ми близнаците и Тамаки :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 8:22 pm 
Аватар

Внимание Внимание!! Тема запазена за всички нас фенгърлите~~ Изображение :lol: :lol:
Еее най-сетне и тема посветена на най-садкото,забавнто,уникалното,неповторимото аниме!! Просто любов от пръв поглед~ Изображение Героите са сладурковци до един.Всичките са ми в сърчицето <3~.Хе хе :P Втори сезон да се надяваме да направят...макар всичко да зависи от мангаката.. Поне още 2 тома да издаде и все си мисля,че ще е достатъчен материал за екранизирано продължение.. T^T Все пак надеждата умира последна,особено ако си от най-най-най запалените Оуран Фенки

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2008 8:30 pm 
Аватар

Едно от най-добрите, които съм гледала..... Голям смях падна като го гледах.... Още по-голям смях падна когато разправях на една приятелка епизодите с най-малки подробности.... друго аниме надали помня толкова добре.....

Много ми е интересно какво става по-нататък...
и аз се надявам на продължение...

Любим епизод - Срещата с един от близнаците и как след това той издирва Харухи в дъжда......

Единственото, което ме издразни бяха намеците, че поне 3-ма от компанията си падат по нея..... което 100% ще се окаже вярно....
А, нито веднъж не намекнаха как Харухи ги възприема......

Е, :o Вероятно ще трябва да се чака за продължение за да се види отговора на този въпрос :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2008 8:38 pm 
Аватар

Kyouya-kun=LOVE ; )

Направо се разтапям като гледам Ouran.Искам още десет сезона

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2008 2:39 am 
Аватар

Та супер че вече има темичка.
Това ми е едно от най-най-най-любимите анимета,винаги ме развеселява и мога да го гледам винаги ^________^.
Така де ,какво повече може да иска една от Тамаки,близнаците или KyoyaИзображение...
Харухи се намества на рафта с идолите ми наред със Сунако ХD
Искам да има продължение,ама много го искам и ако зависеше от мене щях да ги набия за да има продължение :( :( :(
И като цяло това аниме ще си остане вечно.
Забравих да подчертая че арта е много на ниво,даже ми харесва повече от мангата :shock:

The Resistance
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2008 3:53 am 
Аватар
Цар Алко

Смешничко аниме, но сорка гърли, аз от същогодишните комедии моя фаворит е Yamato Nadeshiko Shichi Henge :wink: :lol: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2008 4:20 am 
Аватар

Анимето беше доста забавно :D Просто персонажите са големи образи. Любимите ми са Хъни и Тамаки :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2008 9:59 am 
Аватар
Pugnus Dei

Определено повече ме радва мен от Хенге-то. Просто мноооо'у добро особено... Пой Пой Пой ...Пой(n)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 11:27 pm 
Аватар

Леле няма такова аниме обичам ги Bсичките но наи-много Xикару и Kаору е може би Xикару пожече нз защо. Hаи ми харесва епизода с срещата на Xикару и Xарухи и особенно тва с слушалките няма такива сладури, ама маи няма да са те двоика ами тамаки и харухи е нищо не се знае де ама знам че това аниме е велико! :headbang: ОБИЧАМ OuRaN!!!! :love:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2008 3:37 pm 
Аватар

:love:
Това аниме е страхотно!
Хикару...
Близнаците...Хъни-семпай... всички са сууууупер сладки ^^
Пък и е толкова забавно и калайиии...
:love:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 11 [ 164 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]