Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: - The Big O - (есен 1999)
МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2007 3:44 am 
Аватар

Изображение
Заглавие: The Big O
Синоними: Big O Roger
Жанр: Mystrery, SciFi, Thriller
Тип: TV Series
Епизоди: 26(Season 1 & 2)
Година: 1999
Продукция: Студио Sunrise
Инфо: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=904
Story:
Историята на The Big O се развива 40 години след един инцидент наречен The Event(събитието), при който Парадигм Сити е разрушен, изчезват много хора, както и всички губят паметта си.Макар и оцелелите след събитието в края на краищата да са станали отново нормални и знаят как да използват технолотиите като електричеството и автомобилите, те все още са безпокоени от последствията на онова мистериозно събитие, което се е случило преди повече от 40 години.Името на главният герой е Роджър Смит, който работи като пълномощник(Negotiator).Неговата работа е да защитава хората от различните набези, които вероятно са последствия от мистериозното минало на града.Неговите съдружници са едно момиче андроид наречено Дороти, неговият иконом Норман и гигантският робот Big O(от който идва и името на анимето).

Линк: http://3dfx.bgshare.com/Movies/Animation/Big%20O/ (не съм сигурен дали работи) Ето ви и друг :) http://www.mininova.org/tor/726889 Само това е за сега, да се надяваме, че бг-шеъра ще се оправи :onegai:

Изображение
Roger Smith
Изображение
Dorothy
Изображение
Norman Burg
Изображение
Dan Dastun
Изображение
Deco Angel
Изображение
Paradigm City

Анимето има свой специфичен арт, но е интригуващо още от първите епизоди има екшън.Най-вече е за любителите на детективски истории, драма, екшън, трилър има и известна доза Mistery и Sci-Fi.

Последна промяна Renever на Чет Ное 29, 2007 11:32 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2007 7:46 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Първия сезон е интересен, но няма нищо особено. Втория обаче става яко шашав ^^ Само ме хвана яд накрая, че не обясниха аджеба къде по дяволите се намират наще :/

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2007 5:09 pm 
Аватар

ъъ са старите фенове на Cartoon Network,тва нещо са го давали там одавнааааа ма на япоски май,гледам съм сички епизоди,яко е но проблема е,че тоя робот е меко казано indistructible...!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2007 5:48 pm 
Аватар

Омг,току-що ми припомнихте,че са го давали по картууна и съм го гледала :shock: Тая Дороти много добре я помня :lol: И му се кефех на анимето :dance:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2007 9:02 pm 
Аватар

Sunlance написа:
ъъ са старите фенове на Cartoon Network,тва нещо са го давали там одавнааааа ма на япоски май,гледам съм сички епизоди,яко е но проблема е,че тоя робот е меко казано indistructible...!

и след това давата Fruits Bascet xD
Иначе така и не схванах за какво става дума и винаги ми беше гадно някакси да го гледам xD Трябва да се хвана да го изгледам......някога

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2007 9:11 pm 
Аватар

Nilion написа:
Sunlance написа:

Fruits Bascet xD

ъъъъ? те по тва време мноо го бяха объркали картууна.Помня,че пак даваха някво филмече с робот ма тоз беше точно обратно на Голямо О,секи път се чупеше на 1000 месте,мисля,че се казваше Даигард(DaiGard) или нещо такоо,голяма глупост,аве за гигантски роботи само MegasXLR,FMP,Voltron и донякъде Gundam стават,сичко др от тоя жанр е боза.

faye Внимавай за двойни постове

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 4:49 pm 

Бре и Evangelionа спада и в тая Giant Robot категория аниме ма то ги бие останалите всикчките заедно :).

Иначе мноогo ми се иска да вида битка между Megas и EVA 1 XD.

Fruits Bascet ме дразнеше че го даваха на японски и френски само . Просто се дразнех, че нищо не разбирам. А то анимето си има повече говорене от колкот екшън за разлика от Big O и Dai Guard.

Профил  

Заглавие: Re: - The Big O -
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 05, 2009 11:36 am 
Аватар

Не съм попадал на това по CN, а е трябвало. Много ми хареса, но имах очаквания за някакви подробни обяснения в последните епизоди. Oсвен ако бясно сменящите се кадри в главата на Роджър не се броят за такива xD

Профил  

Заглавие: Re: - The Big O -
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 05, 2009 12:05 pm 

Като гледах анимето , имах много странно чувство - все едно гледам аниме-еквивалента на Батман в лицето на Роджър :lol:

Инак останах много изненадан от анимето - тръгнах без надежди за него , но ми грабна окото :peace:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]