|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Id - The Greatest Fusion Fantasy Публикувано на: Пет Окт 26, 2007 8:00 pm |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
|
|
Жанр: комедия , фентъзи , екшън , шонен Година: 2002 - (ongoing) История: KIM Daewoo Илюстрации: Kenny A.T. Линк: ей тукъChun Hwa е момче , често бъркано за момиче поради външния си вид и притежаващо меч с магически способности на име "Lamia". Историята започва като героя попада в подземие пълно с капани. Там той намира голямо съкровище и докато събира част от него , бива нападнат и подгонен от тролове-хибриди. Бягайки от троловете Chun Hwa попада на група състояща се от джудже , елф , магьосник и воин и бива спасен от тях. Той решава да се присъедини към тях , откъдето започва и тяхното приключение. _________________________________________________________________________________________ Много готина мануа , изчетох 7-те тома за 1 ден о.Х....от героите няма ни един скучен или дразнещ и през цялото време те карат да се хилиш ,а пък екшън сцените са направо размазващи с тези техники и магий , арта също е красив и много ми допадна......светът с всички елфи (елфки <3 <3 <3) , орки , магьосници , дракони и прочие е просто невероятен....тъъъ....предполагам , че има и други фенове (мерси на Darkprince-a , че я беше предложил ^^)
Последна промяна Hanabishi_\R/_*cool huh? на Пет Окт 26, 2007 8:51 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 26, 2007 8:42 pm |
|
BloodAngelAira |
|
|
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 3:53 pm Мнения: 1074 Местоположение: Gaia
|
Dude заглавието ти кърти ( ,но като те збарат модовете ще те скъртят теб )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 26, 2007 10:03 pm |
|
|
|
дал съм линк в 1-я пост
@faye незнаех за ревюто....ако искаш до го сменя с твойто
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ..::ID::.. Публикувано на: Пет Окт 26, 2007 11:36 pm |
|
Darkprince |
|
|
|
Hanabishi_\R/_*cool huh? написа: (мерси на Darkprince-a , че я беше предложил ^^) "зарибен" Ке-Ке-Ке (имаме си кандидат-servant ) Тааа.... Историята, както се разбра, е много пленяваща. В началото имах чувството , че чета типична D&D история (е, все пак нали е fantasy ), но в последните няколко chapter-а има малко промяна spoiler написа: интриги, борба за трона и какви по демоните са ония "дракони"
Да кажа малко и за героите:
- Chun Hwa - ми както каза вече faye - биши , иначе повече за него по-късно
- Grey & Reindelph - просто няма такива изроди (най-вече Grey )
- мацките (Hael, Irlina, Loo & Lee) - просто бонбони
Другото нещо, което ми харесва в manhwa-та е суб-групата, K-manga. Не, просто техните omake-ве къртят теракот и бетон -> #where are my elf b**b*es# ~~~XD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ..::ID::.. Публикувано на: Съб Окт 27, 2007 12:02 am |
|
|
|
Darkprince написа: "зарибен" Darkprince написа: Ке-Ке-Ке (имаме си кандидат-servant ) on your service Darkprince написа: spoiler написа: интриги, борба за трона и какви по демоните са ония "дракони" spoiler написа: е как какви златни xD....но явно са големи клечки , щом се разбират с боговете x_X....а дори оня свещенника не се е чувал с Илианчо , който до колкото разбрах е някъв бог , нали о.Х.....btw много ме израдва като Chun Hwa се гавреше нон-стоп с Laillo (оня дракона xD) "Sh*t Colored Lizard Laillo Sidgar"
и мда....интересни са взаимотношения Grey & Reindelph ...."-little punk"...."-s*itty dwarf" ....а пък Chun Hwa х Irlina ....тука ше го трепам т'ва биши ....those elf b(*)(*)s r mine >:3
Последна промяна Hanabishi_\R/_*cool huh? на Съб Окт 27, 2007 12:12 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ..::ID::.. Публикувано на: Съб Окт 27, 2007 12:33 am |
|
Darkprince |
|
|
|
/offtopic
Hanabishi_\R/_*cool huh? написа: on your service Then you should sign up my contract, my dear ( ) /offtopic А, да, това за Grey & Reindelph сега се сещам и аз А също, когато spoiler написа: Chun Hwa ги тренираше на бойни изкуства, там пък изпълнения бяха ;никога не съм вярвал, че има такова животно като джудже-каратист, но явно съм се лъгал За съжаление, за Irlina ще трябва да се наредиш на опашка, не си само ти, който и е хвърлил око Има дооооста преди теб. BTW добре изглеждат като двойка. spoiler написа: Когато Chun Hwa го каза онова, дори и на мен ми изсъхнаха ушите Нищо чудно, че Laillo го гледаше на кръв, докато бяха в селото на елфите ~~XD. Интересна ми е тази мистерия около драконите (*~*)? Какви са, що са, за какво се борят и etc. ? (\_\) Дано в следващия chapter кажат нещо повече
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 27, 2007 6:13 pm |
evil demon2 |
|
|
|
7 тома за един ден Пич, изчетох gantz's 21vols for a day.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 29, 2007 3:43 pm |
|
|
|
да само толкова са преведени.....иначе ако знаеш корейски ...има си тема за препоръки ТУК ....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 10:20 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Знам не знам - има 16 volumes... GIMME :> NOW ~:>> Че от мулето мн време ще отнеме. Толкова е сладка тая манга, че... В момента тегля 600МБ 1-15volume през мулето... и търся самоучител по корейски x|
Как и да е- тоя пич е нечовек. Както не веднъж бе казано в самата махва xD Значи, той е просто кунг-фу мастър, попаднал в спиритуален свят ^^? YESS!!!
Нечовешката ебавка със всичките сили на този свят
А тия мацки.. неее нечовешкоооо T_T
Ламиа, кралицата на Вятъра, Ирлена... omahgosh... T_T
Добре, тва че дядката хибернира, значи ли, че е жив/ще се събуди някога?
Това, че му светват учите по демонски, значи ли, че нашия израконява или значи, че дядката взима контрол над тялото, след като нашия не помни нищо после?
Тая последната ситуация от 7ми в... са тва насериозно ли издиве За неква такава глупост да почне да прави мизерии ся... не ми се вярва??!! Миналия път Ламиа доста бързо го укроти де :-0
Оф, тия мацкиии.... >__>
И кой е втория ID. И от чие име нашия по начало взе "ID" за име?
Когато си го избра, Ламиа вече знаеше от къде го е взел, но така и не казаха. А от друга страна, щом Ламиа е на 10К год, мисля, че тя би знаела за това "ИД" от което всички други се ... плашат =/
Аре да не е нашия пич, мм?? х( Не искам да се окаже, че нашия има лоша страна, бати готиния е х( Тва с демоничните очи е щото не си е овладял сърцето примерно, ма айде да не е щото е зъл х( Твърде готини мацки ще бъдат наранени ако е така, а с това не мога да се съглася х(([/color]
едит: всъщност съм извел на 2ра стр. тъй че no more spoiler marks ;D
Последна промяна SayanMk на Сря Окт 31, 2007 10:25 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 10:35 pm |
|
|
|
за издивяването , мисля че на шега беше де ...остава да изравни сега града за такова нещо , а и така ще помете ресторанта на едната от близначките
и да ако някой има линк да даде (за RAW-вете)....ииии~
учете корейски дживотниии xDDD10x to Sayan
+още
Последна промяна Hanabishi_\R/_*cool huh? на Сря Окт 31, 2007 11:46 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|