|
Дата и час: Сря Яну 27, 2021 3:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Аниме трейлъри и нови анимета  Публикувано на: Съб Ное 30, 2019 1:02 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9416 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
DiaDora написа: Няма формула, по която някога си да адаптират добра сейнен манга в аниме формат. Никога не се получава както и да въртят колбите в аниме лаборатприите си. Има, нарича се отдаденост. Цитат: Силата на арта от страниците е непостижим. Особено бруталния. Ефектът е мигновен. Е как да стане тва на аниме?.. Напротив, напълно постижим е. Долу в спойлера доказателството за едно бижу, поне визуално, което ще видим след има-няма 2 месеца.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Аниме трейлъри и нови анимета  Публикувано на: Съб Ное 30, 2019 10:30 pm |
 |
The Hollow Shrine |
|
 |
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1691 Местоположение: Akasha
|
Wind_Falcon написа: няма дори 1 епизод да си причиня от поредната скапана адаптация на любим сейнен. А да си режем вените насред рози с акомпанимент от Еванесънс искаш ли?
|
 |
|
Заглавие: Re: Аниме трейлъри и нови анимета  Публикувано на: Вто Дек 03, 2019 2:01 am |
 |
DiaDora |
|
 |
|
Не мога да се изкажа. Не съм запозната с Узумакито, но квот съм чела от коментари си спада към бруталните сейнен манги.
Да съм напълно честна, попадала съм само на една добра адаптация сейнен манга->аниме досега през всички тези години - това е Шигуруй. Дори Безерк оридижинал сериал (който се води прилична адаптация на мангата) е като лек полъх от духа на магата. Сейнените са най-високата летва за мен, като сполучливите попадения ги търсиш с лупа.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Аниме трейлъри и нови анимета  Публикувано на: Вто Дек 03, 2019 8:22 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
|
Wind_Falcon написа: Козле това дето постна няма анимация в него, изглежда като стандартните Джапландерски манга реклами с рязани панели. Това чудо аз не бих нарекал "адаптация". И точно това е якото, ще накарат манга панелите да оживеят и може би най-накрая ще имаме свястно сейнен, хорър заглавие, което ще е нетипично по всякакви параграфи. Отделно да не говорим за музиката, която още от трейлъра те пренася отвъд всичко. Отдавна не са правили нещо планирано толкова добре и съчетано добре като рисунки и като музика. Разбира се, винаги може да се насерат, но като видиш кои работят по проекта и като им изгледаш интервютата, изглежда доста обнадеждаващо. Огромен фен съм на "Удзумаки" и тая манга заслужава нужните отдаденост и грижа. Ито също помага и най-накрая някоя от творбите му да попадне в по-подходящи ръце. Другия месец е време за спирали! И да не си забодете ножица в ухото, защото спирали има дори вътре в нас!
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Аниме трейлъри и нови анимета  Публикувано на: Сря Дек 11, 2019 10:27 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Аниме трейлъри и нови анимета  Публикувано на: Сря Дек 11, 2019 10:32 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
|
На мен ли само ми се струвал, или озвучението на героите е доста... безлично?
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Аниме трейлъри и нови анимета  Публикувано на: Пет Яну 10, 2020 8:09 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|