Train Heartnet, известен и като Черната Котка, е известен убиец, работещ за организацията Кронос, докато в един момент не зарязва този студен и безскрупулен начин на живот и не започва да си живее като ловец на глави...но дали миналото му може да остане скрито?
Някой да я е чел?? Аз я свърших преди няколко дни и ми хареса и то много
Заглавие:
Публикувано на: Чет Авг 30, 2007 3:19 pm
~sunny~
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 1:56 pm Мнения: 892 Местоположение: в гардероба ти ... <.<
да яка е Анимето не стъпва на малкия и пръст. Рисунака е готин, Ева е сладка, влиза на 100% в класация най-готино лоли Остатъка е нормален шонен не от най разтеглените. Оценка 9/10
Арта наистина е супер!! Но все пак може да се очаква при положение че Takeshi Obata е наставник на автора (Kentaro Yabuki) А и историята не отстъпва... пък за героите да не говорим
Заглавие:
Публикувано на: Чет Авг 30, 2007 9:08 pm
Evility
"Черния котарак" е голяма работа...за жалост Гонзо така яко оклепа анимето, че маса хора останаха с много лоши впечатления за заглавието...
Сигурно съм писал на 100 места, колко по-готина и смислена е мангата.
Evility, не е за "Наемни убийци", а за "метачи" (в бележките към мангата имаше обяснена разликата "чистач" и "метач"...или поне в превода, който аз имам...). Т.е. "метачът" е по-скоро "ловец на глави" - старае се да хване преследвания жив.
В моята лична класация Black Cat дели едно място с друга велика шоненска екшън-комедия - Devil & Devil - http://chise.ludost.net/Manga/Devil%20X ... 20%5bc%5d/ (Не го бъркайте с яои простотията със същото заглавие, това тук шоненски фентази екшън!)
Супер е мангата, на един дъх се прочита, може би единствен минус е, че всичките героини са нарисувани еднакво в лице и малко трудно се различават по някога, но пък им е толкова красив дизайна, че не ми беше голяма пречка това
Анимето го дропих още като прочетох първата глава на мангата... по-късно обаче го изгледах и определено става поне до арка с оная летящата глупост... там беше смешно без да е имало такова намериение LD А за дизайните в анимето, които на някои хора не им харесват, според мен бяха променени точно, за да не са така еднакви като в мангата, а и не бяха зле според мен.
Ммм, а това девил & девил дали има бишоуджота ?
Заглавие:
Публикувано на: Пет Авг 31, 2007 1:20 pm
velush
За бишоджотата в Девил Девил...
Миии...главната героиня (в началото е предимно damsel in distress, но по-нататък придобива по-смислена роля), екзорсистката, демонката убиец (любимата ми героиня), лоли-то което е кръстоска между човек, котка и прилеп, демонката годеница на главния герой, демонката, която учи главния герой, как да си върне силите...някъде към 2/3-ти от мангата се появяваше и една Мико (дева, жрица в шинтуистки храм)...до тук 7...може да имаше и още, но са с по-епизодични роли...
Четенето на неща от сорта на "Черният котак" и "Дявол Дявол" ми оправя настроението и ме прави щастлив от живота...някой да се сеща за други подобни заглавия?
(Знам, че тук не е темата за препоръки, но предполагам феновете на Black Cat не биха имали нещо против.)
А, някой да знае нещо, за манга spinoff на Black Cat, авторът беше намекнал за такава в последното Омаке.
Заглавие:
Публикувано на: Пет Авг 31, 2007 1:44 pm
~sunny~
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 1:56 pm Мнения: 892 Местоположение: в гардероба ти ... <.<
А, някой да знае нещо, за манга spinoff на Black Cat, авторът беше намекнал за такава в последното Омаке.
Верно имаше нещо че искал да направи part 2 >.> И пишеше че Трейн и Ева може да се появят в някоя от следващите му работи. И сега се сетих бтв че като видях корицата на To-LOVE-Ru - Trouble - ,веднага си казах "Ева" О.о => http://www.mangaupdates.com/series.html?id=2730 Ама не съм я чела,не знам дали е тя....нали в последния чаптър беше с къса коса >.> Някой по знаещ да каже? xD
EDIT: Дам Ева определено е там ^^
Публикувано на: Съб Сеп 01, 2007 4:47 pm
velush
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения