Дата и час: Пет Фев 14, 2025 10:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 9 [ 126 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Кога предпочитате аниметата...
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2007 3:40 pm 
Аватар

Забелязах нещо странно напоследък... когато ми се гледа разпускащо филмче си тегля някое хорърче или екшънче от Холивуд ( смисъл, холивудски филм, тегля от арената :Р ), а когато ми се гледа нещо сериозно и задълбочено, гледам аниме... не е ли малко странно това :roll: ... При вас как е ?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2007 3:43 pm 
Аватар

Миии винаги ми се гледа аниме :lol: но иначе когато каквото падне :lol:
Аниме главно си гледам в къщи немога да гледам никаде другаде просто не ми е кеф :lol: И като сме с приятели главно гледаме филми но и анимета се случва да гледаме :lol:
Но главно винаги ми се гледа аниме :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2007 3:44 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

Ами ..нямам да уча..не ми се излиза с гаджето..не ми се гледа TV имам някое аниме дето не съм глкедал на PC-то нямам филм на PC-то и сядам да гледам..е разбира се.. не говоря за онфойн заглавият който следя в момента ;)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2007 3:50 pm 
Аватар

Аз също гледам досадните филми на ХолиЛуд за разпускане, поради простата причина, че нещо вече всички са ми тъпи.... Иначе през цялото останало време се натоварвам с манга и анимета :)

Профил  

Заглавие: Re: Кога предпочитате аниметата...
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2007 3:56 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

dantemp написа:
Забелязах нещо странно напоследък... когато ми се гледа разпускащо филмче си тегля някое хорърче или екшънче от Холивуд ( смисъл, холивудски филм, тегля от арената :Р ), а когато ми се гледа нещо сериозно и задълбочено, гледам аниме... не е ли малко странно това :roll: ... При вас как е ?

И аз съм така :shock: , може би точно спецификата на сюжетите в аниметата ме привлича толкова много, че да ги предпочитам хиляди пъти пред обикновенните игрални филми 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2007 3:59 pm 
Аватар

кога предпочитам аниме? сутрин, обед и вечер, моля :mrgreen:
откакто се зарибих по тях, всички останали филми ми изглеждат тъпи... дори и тези, които преди са ми били любими :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2007 4:01 pm 
Аватар

Мен анимето ми е като бизквитка с топло мляко . Всяка вечер преди да си легна гледкам две сериики (Или повече) Наруто казвам си"Браво на наще герой те нумбер уан !" И лягам да спъ доволен с парченца чипс по зъбите ! (УРА)

Изображение

Eat my Chidori BIATCH !!!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2007 4:07 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Kakashito написа:
Мен анимето ми е като бизквитка с топло мляко . Всяка вечер преди да си легна гледкам две сериики (Или повече) Наруто казвам си"Браво на наще герой те нумбер уан !" И лягам да спъ доволен с парченца чипс по зъбите ! (УРА)

2 епа :shock: , и се наричаш аниме фен ?!?! =))
Аз докато не изгледам поне едно [c] аниме от 26 епа посмъртно не мога да заспя! А сутрин преди да тръгна за работа винаги ставам по рано за да изгледам новите епове на поне няколко онгоинг анимета. 8) (на вечер ми се събират средно по 4,5 часа сън :crazy2: )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2007 4:41 pm 
Аватар

Аз като започна да гледам някое аниме не мога да спра докато не се изясни какво става всъщност..Иначе холивудски филми не гледам аниметата ми запълват времето,а и тези банални американски филми вече ми убиха желанието.. :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2007 4:46 pm 
Аватар

Kakashito написа:

:lol: и аз съм точно като тебе преди лягане гледам няколко епизода. Самоче преди да заспя си мия зъбите =))

А по въпроса - аз лично откакто почнах да гледам аниме (по активно) не съм гледал игрален филм (с изключение на 3тата част на Карибски пирати :P на кино ). Просто напоследък няма хубави филми а има само дигитални рекламни брошури за които се плаща на всичкото отгоре :shock:

Последна промяна babaginka на Вто Юни 19, 2007 4:47 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2007 4:46 pm 
Аватар

ми,да аз снощи изгледах 10 епа и заспах,щото стана 3 иначе щях да гледам още,аре чао ви че съм изгледал само 20 от 51 епа.(KIBA)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2007 4:56 pm 

Зависи от анимето - ако е някаква бебешка лиготия едва го издържам първия епизод, НО ако попадна на някое сериозно, яко и интересно аниме го гледам докрай, няма зн времето.
С филмите е същото - случва се да тегля някой и после да го гледам 10 мин и да се откажа. Затова си ги подбирам внимателно филмите и не гледам всеки нов буламач (пр. Spiderman 3), който излезе :wink: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2007 5:52 pm 
Аватар

Ами голяма част малко май се откланят от въпроса :roll:
Мисълта ми е, че съм забелязал, че аниметата ме натоварват много повече, отколкото игралните филми... Аз продължавам да си гледам и тях, обаче само когато съм изморен и искам да разпусна малко... пък като някое аниме ме хване... от наруто изгледах около 200 епизода за 2 седмици :oops: едната от които не ходих на училище :lol:
Исках да кажа, че аниметата се стремят да са доста по сериозни и завлядяващи, отколкото филмите се стремят да са... а като го кажа това на възрастен човек ме гледа все едно първокласник му обеснява че учителката му е най умния човек на земята :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2007 7:49 pm 
Аватар

даа абсолютно вярно. повечето хора като им кажеш аниме и се сещат за анимационно филмче което е мн глупаво. аз лично обичам да си гледам анимета вечер в нас независимо дали ми е било весело или гадно през деня, анимета се гледат винаги. точно това мн ми харесва - че наистина поне за малко те отнасят от ежедневието и си имам известно време всеки ден когато си почивам по тоя начин щото мисля и се потапям в нещо изцяло различно... мн е хубаво така :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2007 7:57 pm 
Аватар

adidaf написа:
Зависи от анимето - ако е някаква бебешка лиготия едва го издържам първия епизод, НО ако попадна на някое сериозно, яко и интересно аниме го гледам докрай, няма зн времето.
С филмите е същото - случва се да тегля някой и после да го гледам 10 мин и да се откажа. Затова си ги подбирам внимателно филмите и не гледам всеки нов буламач (пр. Spiderman 3), който излезе :wink: .

аз също съм така ....
ако не ме зариби от първия епизод , трудно му давам шанс ....

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 9 [ 126 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]