|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 10:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Кога предпочитате аниметата... ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 19, 2007 3:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
dantemp написа: Забелязах нещо странно напоследък... когато ми се гледа разпускащо филмче си тегля някое хорърче или екшънче от Холивуд ( смисъл, холивудски филм, тегля от арената :Р ), а когато ми се гледа нещо сериозно и задълбочено, гледам аниме... не е ли малко странно това ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ... При вас как е ?
И аз съм така ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) , може би точно спецификата на сюжетите в аниметата ме привлича толкова много, че да ги предпочитам хиляди пъти пред обикновенните игрални филми
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 19, 2007 4:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Kakashito написа: Мен анимето ми е като бизквитка с топло мляко . Всяка вечер преди да си легна гледкам две сериики (Или повече) Наруто казвам си"Браво на наще герой те нумбер уан !" И лягам да спъ доволен с парченца чипс по зъбите ! (УРА)
2 епа ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) , и се наричаш аниме фен ?!?!
Аз докато не изгледам поне едно [c] аниме от 26 епа посмъртно не мога да заспя! А сутрин преди да тръгна за работа винаги ставам по рано за да изгледам новите епове на поне няколко онгоинг анимета. ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) (на вечер ми се събират средно по 4,5 часа сън ![:crazy2:](./images/smilies/crazy2.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 19, 2007 4:56 pm |
adidaf |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Зависи от анимето - ако е някаква бебешка лиготия едва го издържам първия епизод, НО ако попадна на някое сериозно, яко и интересно аниме го гледам докрай, няма зн времето.
С филмите е същото - случва се да тегля някой и после да го гледам 10 мин и да се откажа. Затова си ги подбирам внимателно филмите и не гледам всеки нов буламач (пр. Spiderman 3), който излезе ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 19, 2007 7:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5185_1250704068.jpg) |
animeFAN |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
adidaf написа: Зависи от анимето - ако е някаква бебешка лиготия едва го издържам първия епизод, НО ако попадна на някое сериозно, яко и интересно аниме го гледам докрай, няма зн времето. С филмите е същото - случва се да тегля някой и после да го гледам 10 мин и да се откажа. Затова си ги подбирам внимателно филмите и не гледам всеки нов буламач (пр. Spiderman 3), който излезе ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) .
аз също съм така ....
ако не ме зариби от първия епизод , трудно му давам шанс ....
_________________ блогче за ЗНАНИЕто - NO LIMITS - http://id-limitless.blogspot.com
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|