|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Angel Sanctuary ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 16, 2005 9:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=518_1307623660.jpg) |
Maharet |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 9:57 pm Мнения: 698 Местоположение: Тук, там...
|
Име: Angel Sanctuary Статус: 20 volumes, complete Година:1995 Мангака:Kaori Yuki Жанр: Шоджо, Екшън, Ангели, Драма Ревю: Органичният ангел Алексиел е олицетворение на красотата и силата, но се опълчва срещу Господ, заради което е прокълната да се върти в гръг от болезнени прераждания до края на вечността. Мудоу Сетсуна е 16-17 годишен ученик, който изпитва доста нездраво влечение към сестра си и по-една случайност се оказва н-тата на брой реикарнация на Алексиел, заради което не само че трябва да се оправя с разбеснелите си хормони, но и се налага да обяснява на Ангели и Демони, че не го интересуват Небесните проблеми. По стечение на обстоятелствата обаче Сетсуна се оказва въвлечен във множество битки между демони, ангели, ангели и демони, интриги, любов, смърт, геометрични фигури и генетични експерименти, в мангата на Каори Юки, където единствения слодей е Господ. Тема във Връзки.Чели ли сте тази невероятна манга лично на мен ми е най-любимата, много по-добра от анимето, нарисувана невероятно... Каори Юки е гениална, няма друго какво да добавя повече
_________________ - Ще бъдем ли приятели завинаги? - попита Прасчо. - Дори и за по-дълго! - отговори Мечо Пух.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: AS ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 16, 2005 10:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=363.jpg) |
Alexiel |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 18, 2005 11:33 pm Мнения: 169 Местоположение: Аниме-реалите...
|
opredeleno tova e nai-velikata manga na vsi4ki vremena
jestoka e !! A Kira e prosto UNIKALEN!!lubimez mi e
jalko 4e animeto e samo 3 serii:(( propusnali sa da pokajat du6ata na mangata i zeliqt i blqsuk....!
Последна промяна Alexiel на Чет Мар 23, 2006 10:33 am, променена общо 2 пъти
_________________ 'Но жалко, че дори и от мъдреца наследник глуповат ще се роди, таланта си остава у бащата, умът не може да се наследи!' -Рудаки
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 17, 2005 9:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=518_1307623660.jpg) |
Maharet |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 9:57 pm Мнения: 698 Местоположение: Тук, там...
|
обожавам почти всички герои, но най-любимите са ми разбира се Кира, Луцифер аналогично, Зафикиел, Рафаел, Михаел и Като
от героините любимата ми Алексиел
имаше един много готин извод, направен по мангата - най-лошият в нея е господ, всеки друг има своя лична трагедия, която го е направила, това, което е
_________________ - Ще бъдем ли приятели завинаги? - попита Прасчо. - Дори и за по-дълго! - отговори Мечо Пух.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 22, 2005 5:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=531.jpg) |
Jun-Kun |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 10, 2005 12:25 pm Мнения: 479 Местоположение: The Mazokus' Kingdom
|
Невероятна е наистина.Каори Юки е една от любимите ми manga-ka.
Обожавам почти всичките й манги.Казвам почти само защото не съм ги прочел всичките
_________________ if i lay here if i just lay here would you lay with me and forget about the world
let's waste time chasing cars
anime chronicles and links
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 15, 2005 11:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=426_1260472871.png) |
Almateria |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
Rocsana написа: историята е брилянтна ,а и е нарисувана изключително...
Напълно вярно!Мангата/и анимето/ ми харесват особено много!
Но ако главните герои не бяха брат и сестра можеше анимето да стане едно от любимите ми
Последна промяна Almateria на Съб Юни 10, 2006 6:01 pm, променена общо 1 път
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 12, 2006 11:39 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3485_1365159118.jpg) |
Mephisto |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Яяяяя,колко много фенове на любимата ми манга!
Браво,браво!Нека повече хора да я прочетат,та да видят какво представлява наистина хубава манга.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|