|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 7:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Link: Great Teacher Onizuka [J-drama & movie] Публикувано на: Чет Юни 07, 2007 8:03 pm |
|
Reanimater |
|
|
Регистриран на: Вто Май 08, 2007 2:36 pm Мнения: 220 Местоположение: София
|
http://www.youtube.com/watch?v=F4pJaKqI ... ed&search=
Днес си чатих с някакво японче и докато му разправях колко са ме изкефили сериите на анимето, той зе че измъкна от тубата някакво клипче с истински актьори, което е правено по анимето ; )
Видя ми се яко тъпо...
Все пак е филмово "изкуство". Може да е интересно за някого.
Анимето е сто пъти по-добро...
Едит:
"yes very popular" - било супер популяно в Япония...
"sorimachi and the actress got married after this show" - актьорите от главните роли взели, че се оженили след края на шоуто...
Едит2: Вижте края на филмчето, тая актрисата е H O T Matsushima Nanako
Сериалчето не изглежда ТОЛКОВА зле и май има някакви различия с анимето : )
Ще го потърся и ще се опитам да го кача някъде.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 07, 2007 9:19 pm |
|
Almateria |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
Reanimater написа: Благодаря много за линковете : )
Към HomeLan съм и може да ги кача там в датата : )
Оо ми идеално тогава~ xD
И без това не мога да свалям от MU [всъщност мога, но просто скороста е умопобъркващо малкa ;_; ]
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 07, 2007 9:36 pm |
|
[dimension] |
|
|
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
Всъщност сериялчето е страхотно ! Или поне на мен страшно ми харесаха първите два епизода.. После геният спря сийда и не можах да си го доизтегля^^.. Та caprice06, много ти благодаря, че ги качи.. Аз мисля, че много добре са предали онази идея, която усещах и в анимето и която си е и трудна за предаване, а именно, онзи страхотен спирит на Онизука и помощта му, с която някак си успява да промени учениците си. Много добро сериялче^^
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 07, 2007 10:07 pm |
ukio |
|
|
|
Това е класика! Гледайте го!
Такаши Соримаши, който изпълнява ролята на Оницука, пее и песента към филма.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 08, 2007 1:06 am |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
[dimension] написа: Всъщност сериялчето е страхотно ! Или поне на мен страшно ми харесаха първите два епизода.. После геният спря сийда и не можах да си го доизтегля^^.. Та caprice06, много ти благодаря, че ги качи.. Ама аз не съм ги качвала, само ги намерих ops: Mika-chan 666 написа: Пак ли MU,вече стигнах лимита си Мика-чан, ти с реално IP ли си? Ако не, спри си нета за 15-20сек. и пак го пусни, така ще ти се смени IP-то
и среден пръст на лимита
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 08, 2007 7:11 pm |
|
BoX |
|
|
Регистриран на: Пон Мар 20, 2006 6:26 pm Мнения: 40 Местоположение: Sofia
|
Не съм гледал анимето, но сериала сам по себе си е много добър, абсолютна класика .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|