|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 4:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: «®Claymore®» Публикувано на: Нед Юни 03, 2007 10:46 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Повече информация за сюжета,авторите и директен линк за сваляне: ТУК. Такаааа, тази манга си няма тема все още, а това е едно заглавие, което със сигурност си заслужава да има място, където да се коментира. _________________________________________________________
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 04, 2007 1:05 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Чакането на новия чаптър е по-убийствено от чакането на новия епизод . Никога досега не съм съжелявам че съм чел първо мангата, после съм гледал анимето, даже предпочитам така да е.
Спойлер написа: Някъде бях прочел че са обявени официално 26епа на анимето, което ако съдя по развитието му досега, ще свърши преди timeskip-а, когато са предполагаше че Clare и другите са мъртви(там при битката на север ли къде беше). След което ако има продължение(което ме съмнява ще е след най-рано 3-4 год). Иначе искам много да вида Isley на какво е научил Raki и как Raki изглежда сега(трябва да е около 20год вече). Иначе са чуда и кога ще почне войната с организацията, и кой ще трябва да се бие срещу 2те сестри.
Последна промяна CaBa на Вто Юни 05, 2007 6:59 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 04, 2007 7:13 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Винаги ми е било трудно да обяснвам защо нещо ми е харесало . Ми арта ми беше симпатичен, отначало ми привлечи вниманието защото ми замяза на Berserk (голям меч, касапница), и затова продължих да чета. Иначе ми беше леко скучно, и историята супер бавно се развива. Ако бяха продължили Claymore vs Yoma, сигурно щях да спра да чета, просто никакъв шанс за нещо интересно от такава битка. Добре беше битката на Teresa vs Irene, Pricilla..., това ми даде надежда че битките ще станат по-добри. И продължих да чета, след това вече историята ми беше харесала и неможех да спра да чета .
Спойлер написа: Иначе битката с Silver-Eyed Lion King ме изпълни тотанло, пича им *** ***** на всички, и тези трансформации на Clare, и отново за малко да се пробуди. От самото начало ми са върти нещо относно тая организация. Колкото повече ги дават, толкова повече ми мязат на Awakened. Просто тоя в черното( Rubel май се казваше) и още няколко дето ги даваха в една зала, толкова много ми мязат че нз . И сега след тоя timeskip, още повече ми изглежда странно. Clare като малка (когато беше с Teresa), после когато беше с Raki, и сега след timeskip-а(7години), това колко години и човека изобщо не са е променил. Но странното е че някъде беше споменал че неможе да усеща йома енергия. Другото което ми е странно, че бяха казали че от още преди време мъжете се пращат на север, а жените при тях. Което ме кара да мисла че може да има и друга организация и тя още да използват мъже Claymore (особено като бяха и запратили Raki натам), макар че с нищо непоказаха че може да ги ползват още.
Последна промяна CaBa на Вто Юни 05, 2007 6:58 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 05, 2007 2:54 pm |
|
Domus |
|
|
Регистриран на: Чет Май 24, 2007 10:56 am Мнения: 1016 Местоположение: Milky Butter Palace
|
Unok написа: Иначе искам много да вида Isley на какво е научил Raki и как Raki изглежда сега(трябва да е около 20год вече).
Raki се преименува на Gambino в по-късните си години и потегля в посока запад към съседен континент. О,о
А по отношение на мангата:
Една картина струва колкото хиляда думи.
Толкова надъхващо, че още усещам тръпката. Убивам за следващия чаптър.
_________________ Yo princess, I've come to enchant your sacred meadow.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|