|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 10:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 29, 2005 11:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=325_1249309074.jpg) |
Jack_Black |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 9:30 pm Мнения: 212 Местоположение: In the Mushroom Forest
|
rogue написа: Волтрон и Конникът и Звездните шерифи.
Същото само че тогава не знаех че те да анимета
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 29, 2005 11:54 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=127.jpg) |
Brutalnia |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Сря Авг 03, 2005 5:45 pm Мнения: 178 Местоположение: Sofia
|
Jack_Black написа: rogue написа: Волтрон и Конникът и Звездните шерифи. Същото само че тогава не знаех че те да анимета ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
I pri men e taka.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=43_1233954709.jpg) |
MastaG |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Captain Tsubasa - по RTLII
после вече пуснаха тия волтрон и шерифите, по бг тв ма първото си ми е Капитан Цубаза
_________________ Jagara Bagara
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 29, 2005 12:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=47.jpg) |
Vegetto |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 12:15 pm Мнения: 257 Местоположение: София
|
Ами преди да осъзная, че гледам аниме, а не просто някаква си анимация - Волтрон, Звездните шерифи, Покемон (да - едно време му се кафех), Принцеса Мононоке, даже и Final Fantasy: The Spirits Within.
Първото ми съзнателно аниме беше DBZ - някъде половин година след The Spirits Within. Какво да се прави - първата любов не умира, макар вече да съм гледал по-добри анимета.
П.П. RTL не съм гледал - не вдявах немски, макар че веднъж докато прехвърлях каналите точно тогава даваха DB. Това е положението - не може да си аниме фен ако не знаеш поне един чужд език, за предпочитане английски. То и сега немския не го вдявам много...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 29, 2005 3:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=266.jpg) |
pashka |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
inuyasha написа: Ами при мен е по различно.Прибирам се един ден в нас и нема кво да праа(тогава бях на 8-9 години),пускма RTL 2 и кво да вида гледам Pokemon.Толко много ме изкефи това аниме че ми стана любимото.После след него веднага почна DRagonball тогава пък то ме изкефо повече и от Pokemon.Е така се запалих по аниме.
абсолутно са6тата ситуаця
faye Използвай кирилизатора. Кирилицата е задължителна
_________________ -___-'
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|