|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 10:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Гледате ли аниметата на dvd-та или се задоволявате с dvdrip ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 07, 2007 10:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
След като изгледах няколко анимета на dvd честно казано вече не мога дори да погледна dvdrip-овете. Доста от тях (примерно тези на a4e) са с качество по-лошо дори от това на tvrip-овете. Но дори и да не са с много по-лошо от това на dvd-тата все пак си личи и това ме дразни. И тъй като вече dvd image-ите станаха доста популярни да се разпространяват в нета ми стана любопитно колко от вас се задоволяват ( това как прозвуча обаче ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) с риповете и колко държат на качеството?
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 07, 2007 11:49 pm |
adidaf |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
100000 пъти повече бих искал да ИМАМ двд-тата, отколко рипове. Но въпреки, че има откъде, не го правя, понеже са твърде големи. Ако си сложа в бъдеще бърз нет, няма изобщо да се двуумя. Много по-яко е да си имаш едно аниме на 4-9 ДВДта, отколкото на едно, без екстри и с по-лошо качество, но просто нямам никаква възможност в бъдещите няколко години да си изтегля пълна колекция GitS - 80gb unstripped
Сега дори отбягвам да качвам анимета на дискове, без да са добър релийз, понеже знам, че после ще съжалявам. Чакам да излезе на KAA или нещо подобно и чак тогава, иначе си стоят другите релийзи на харда и чакат да ги сменя с новите.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 08, 2007 2:08 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=774_1563103638.jpg) |
Ray-kun |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Окт 22, 2005 10:10 pm Мнения: 518 Местоположение: Somewhere in N-City, Japan...
|
Аз, тъй като не съм твърде придирчив, си гледам ДВД-рипове. В крайна сметка, за какво ми е едно оригинално ДВД, на което ще има 4-5 епизода, като мога да си го имам целия сериал на 1-2 ДВД? Че било по-добро качеството - та аз съм съгласен да гледам и ТВ-рипове, ако няма откъде другаде да си сваля някое аниме. А пък екстрите - те са си за допълнително "плакнене на очите", а пък мен много повече ме интересува самото аниме, отколкото няколко реклами или оупънинг без надписи (примерно, сега може екстрите да са и по-други - не знам точно).
_________________ ФБ страница на "Светът ви очаква" - авторски фентъзи роман.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 08, 2007 1:44 pm |
adidaf |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Ами не се ли кефиш много повече като знеш, че имаш абсолютния максимум за едно аниме. Имам впредвид, че просто няма какво повече да имаш и ти е пълна колекцията. Аз много се дразня, ако направя някое ДВД и след 1 седмица излезе някоя от екстрите и супер много ме е яд, че я нямам и не ми е пълна колекцията.
Няма знечение колко ДВДта е, просто е друго и съм много по-спокоен ако имам пълни версии с най-доброто качество.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|