Discussion:Asian Kung-Fu Generation J-Rock band Линк за инфо:http://en.wikipedia.org/wiki/Asian_Kung-fu_Generation Амм аз първо ги срещнах като един от опенингите на Наруто после в един ОСТ на филм и накрая в саундтрака на новия НФС.... Тъм харесвате ли ги Mнения? Любими песни? Любим член на групата?
Мен тези нещо не ме радват =/ Като музика/китари, бла-бла/ са много добри, но вокала нещо не ми допада, особенно на някой моменти. Звучи ми леко прегракнал
Заглавие:
Публикувано на: Нед Фев 18, 2007 6:19 pm
Sauron
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 1:46 pm Мнения: 805 Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
Заглавие:
Публикувано на: Чет Апр 24, 2008 7:20 pm
hriskou
Регистриран на: Чет Авг 23, 2007 1:11 pm Мнения: 5025 Местоположение: The Galactic Layline
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения