Дата и час: Съб Мар 01, 2025 12:48 am

Страница 1 от 3 [ 38 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Gackt, Yoshiki & Sugizo project [J-rock]
МнениеПубликувано на: Нед Фев 11, 2007 12:40 pm 
Аватар

Дам, съвсем сериозно. Предполагам, че всиииички знаят, но все пак нека обсъждаме колко фенове ще има групата и колко drool-worthy ще са членовете.

Около седмица преди нова година Сугизо официално стана част от проекта. Подозира се, че Мияви също ще е част от цялата история, защото:

+ Мияви става китарист на някаква си тайна група (тази година)
+ Гакт, Йошики и Сугизо сформират група (тази година)
+ Трябва да се обявят другия китарист и басиста (месеците около нова година)
+ Мияви ще разкрие членовете на групата си (месеците около нова година)
+ Мияви ще обяви името на групата (месеците около нова година)
+ Гакт и сговорната дружина ще обявят името на групата си (месеците около нова година)
+ Мияви продължава да свири соло въпреки всичко
+ Гакт казва, че ще дебютират в САЩ
+ Мияви се разхожда до Лос Анджелис и обратно
+ Йошики живее в ЛА
+ Бившия мениджър на Х е ходил в ЛА (месеците около нова година)
+ Засега имаме 3 от 5 члена (не са обявени 2рата китара и басиста):

- Гакт: вокал
- Йошики: барабани/ пиано
- Сугизо: китара/ цигулка

+ Мияви ще е китарист в новата група
+ Наскоро в блога на Йошики се споменава Мияви, а Мийв бърбори за Х Japan и Йошики (http://community.livejournal.com/masaka ... tml#cutid1)

И такааа, нека се впуснем в дълбокомислени размишления за басиста и барабаниста или просто да си повтаряме колко са готини всички XDD

p.s. повечето инфо намерих из google

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 11, 2007 4:59 pm 
Аватар

Аз четох, че точно Миави ще прави група с Гакт и всите други изброени класици. :shock: Ама де да знам дали е truth... Това е доста странна комбинация. Ще станем кривогледи... Може и кривоухи да станем :roll: Ма ще изчакаме, ще поживеем, ще видим и чуем... Още не мога да си представя Миави и Гакт в една група ?! Някой може ли да си ги представи :mrgreen: ?
Аз тях ги харесвам по един различен начин и ще се (п)объркам. А за Йошики, какво да говорим, той си е класиката в жанра, както и Сугизо... (Само Хиде липсваше, ама... лека му пръст там...).
Между другото Гакуто има нов сингъл... Ама не мога да го открия... А ми е супер мега любопитно.. :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 11, 2007 5:08 pm 
Аватар

За Мияви и аз не съм много сигурна понеже е някъв такъв млад и нов (няма 10 години в музиката имам в предвид XD) пък всички останали са световно- известни някви (защото има японци които дори за малис мизер не са чували XD)

За сингъла ще се поровя (ако искаш де >_>)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 11, 2007 5:10 pm 
Аватар

Това толкова го обсъждаха (и подиграваха, в интересн на истината) из LiveJournal, че ще е срам да се окажа, че не е истина. Мен самата не ме вълнува особено, защото, освен на Sugizo, не съм фенка на никой от изброените, но пък ще е забавно. :)

FOOL'S MATE July '06.

JUNON April '05.

JUNON September '05.

Arena37C July '06.

Ако има заинтересовани да ги купят, да ми пишат на лична. Благодаря за вниманието.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 11, 2007 5:14 pm 
Аватар

LJ рулз, стига да не попаднеш на дневника на някой angsting тийнейджър >_>b

Иначе оттам помня Gackt and Yoshiki, Sugizo, Miyavi = Gay SM
XDDDD

btw, cингъла лесно се намери http://www.gigasize.com/get.php/367416/ ... you_ni.zip

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 11, 2007 11:20 pm 
Аватар

На мен ми е интересно...особено ако и Мияви е там...ма то нали хората говорят, че с опита от Violet UK на Йошики сигурно нещо такова би станало и с тея....а Сугизо ми е един от малко във вижуал кея, които ми прилича наистина на гей....не...много е гейски

а басист? колко щеше да е хубаво да е Тошия от периода им 2004....

Какъв е този сингъл?

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 12, 2007 12:58 am 
Аватар

meh_ch написа:

btw, cингъла лесно се намери http://www.gigasize.com/get.php/367416/ ... you_ni.zip

yuppi.. thankies :oops:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 12, 2007 9:47 pm 
Аватар

Няма проблем :) Мога да ти дам и линк за ПВ-то

На мен Сугизо не ми изглежда чак толкова гей. Ма то това е защото всички които в някои период от музикалната си история са се снимали голи са много гейчести и съм им свикнала :lol:

Аз предполагам че за бас ще измъкнат някой 30+ годишен от някоя група, която е била наоколо повече от 10 години XD (няма да е Тошия де, нищо че март става на 30)
А 2004 ще е Тошия със смешната бяла шапка или съм объркала нещо? Имам сериозни проблеми с ерите :lol: Снимка ако имаш? >_>

Иначе сингъла е за ученическите години (и по- точно за ученическите години на Гакт)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 13, 2007 3:56 pm 
Аватар

ИзображениеИзображениеИзображение

а, да... Сугизо...
http://www.youtube.com/watch?v=CSaq0MWbqpE

А то със сигурност няма да е Тошия, но просто ми се нравеше мисълта:):):)

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 13, 2007 8:41 pm 
Аватар

Йешшш, познах за Тотчи :3

Сега като изгледах това PV определено ми изглежда гей :lol: Но пък и ми дава начален старт в ровенето за песни. Не съм много музикално запозната със Сугизо, затова >_>

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 20, 2007 6:05 am 
Аватар

Тъй.... Да си поема дъх.... Тресе ме фандомщината.

:shock:

Така. Значи Рангеле тършуваше из нета и кво да види.... Ми Yoshiki имал блог на myspace. Нe знаеххххх XD :lol: :shock: :lol: :lol: :lol: И човекът надълго и нашироко обяснява за ГРУПАТА.
:lol: :lol: :lol: Как вечерял с Гакт и как говорили за групата и как ще има група и тн и тн....
БТВ точно на тоя блог той говори и как отишъл на концерт на Diru :lol: И после празнували рождения ден на Шини :lol: Бати... И аз искам да съм там и да празнувам с тях :lol:

Ето линк за ненормални фенове като мен (Йошики пише на английски): http://blog.myspace.com/index.cfm?fusea ... 4f7b63c187 :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 20, 2007 4:17 pm 
Аватар

It's just like ... omg ... blog in myspace ... omg ... like omFg ... that's enough o.O

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 20, 2007 10:16 pm 
Аватар

Чак сега ли разбрахте? :shock:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 20, 2007 10:27 pm 
Аватар

За myspace, аз лично да, аз там не влизам, не забранено ми е от самата мен XD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 20, 2007 10:45 pm 
Аватар

Преди и аз така си виках и се шегувах с разните omgmyspace тип снимки (''You know, if I had a MySpace, I'd so put this photo on it.''), но постепенно свикнах с идеята, че има свястни хора. Въпреки това, за неговия знаех още преди да започна да го ползвам. Из Livejournal всички се
бъзикаха с писаниците му. :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 3 [ 38 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща