Дата и час: Съб Мар 01, 2025 1:13 am

Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Link: Hide [J-alternative rock]
МнениеПубликувано на: Вто Фев 06, 2007 12:51 pm 
Аватар

Изображение

Китаристът на X Japan където умрял тъпо 98-ма :) Та това е темичка за соловата му кариера(1993-1998)...не знам колко точно албума има...но знам, че го има сам, със Spread Beaver и със Zilch(които всички са американци без него)...като на мен ми най-харесва със Spread Beaver и най-любимата ми песен е Beauty an Stupid...Zilch...са ми малко с твърде вулгарни текстове
http://www.youtube.com/watch?v=o_ssm0MPbJY
http://store2.data.bg/blossomstar/Hide/

Последна промяна BlossomStar на Сря Яну 02, 2008 9:44 am, променена общо 2 пъти

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 06, 2007 10:00 pm 
Аватар

Него нещо като бащата на jrocka го наричат. Мда, тъпа смърт, още по-тъпо ако е станало случайно, не, всъщност ако се е самоъбил - то това е по-тъпо... :x

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 27, 2007 5:06 pm 
Аватар

http://youtube.com/watch?v=tm6RqFiL5Ro&feature=related

за първи път го виждам :o

не знам защо така го наричат....бях чела...някакви обвиняваха Мияви, че го имитирал :lol:

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2008 4:41 am 
Аватар

Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
Би ли сложила нова картинка? :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2008 9:45 am 
Аватар

готово :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 3:02 am 
Аватар

Обожавам стила му.Така бе баш вижуал кей :D
kyaaaaa :love:
Музика ми е твърде лека. :? :lol: :lol:
Жалко че е умрял човека.Доколкото четох се бил обесил в банята си,след като прекалил с дозата :o така ли е

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 3:25 am 

Задушил се е с хавлия, след като се е прибрал в хотелската си стая пиян, не знам къв обичай имат да се завиват с кърпа като се намотаят там, а той е правел шашави неща като се напие, които иначе не би в нормално състояние, приятелката му го е намерила докато още е дишал... баси :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 16, 2008 10:44 am 

X-Japan ще изнесат концерт в Tokyo dome тази пролет.
http://www.tokyograph.com/news/id-2412

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2008 3:36 pm 
Аватар

Здравейте, аз съм малко дъртичка за форума, но пък съм фенка на Х - не знам дали ще ви е интересно, но концертите ще са два в края на март в две поредни вечери (вечерта на сътворението и вечерта на разрушението) - те прости винаги са си кръщавали с някакво име концертите - например бяла вечер и синя вечер за 30 и 31 декември на 1994... има прелюбопитна инфо...
относно Хиде - има много спекулации но според повечето хора не се е самоубил - все пак е имал успешна солова кариера (записвал е албум, който малкият му брат е завършил), но има две хипотези - според едната на следващия ден е трябвало да има концерт, където уж се самоубива и това е било репетиция, а според други повечето китаристи се разтягали по този начин и случайно се е задушил ... но безпорен факт е, че Хиде е бил мноого пиян (за наркоптици незнам)...
зная,че е бил много важен за Х, а и Х е било много важен етап от кариерата му и наистина му е било кофти, че са се разделили... даже има слухове за по-особена връзка между йошики(основателя на х, и честно казано гений според мен) и него ... но това са само законспирирани тайни известни само на шепа руски учени :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2008 3:55 pm 
Аватар

Те са миселели и двамата да възобновят Х....но не знам ...за всяко нещо, което е било на върха и е умряло в последствие ми изглежда глупаво да се опитваш да го съживяваш наново....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 7:32 pm 
Аватар

Е наистина ако си на върха и се откажеш, то тогава няма да прживееш евентуално унижение по нататък, ако евентуално се провалиш... но все пак аз се радвам, че се събират отново... макар и Хиде да остави много голяма дупка... все пак Тоши и Йошики са създателите на групата, а Йошики е автора на повечето им парчета... това ми звучи малко като навремето китариста на Бон Джови (Алек) напусна групата... е те да бяха спряли ли след това.... същото важи и за една много обичана от мен група, която освен гореспоменатата със сигурност се завръща през юли в БГ след 9 години и то този път в София, а не в Пловдив (за повечето вече стана ясно коя е групата)... то и те да бяха престанали щеше да си е чиста загуба (колко много култови парчета нямаше да ги има...).... ами Куин - нима са спряли наистина след Фреди... не бях на концерта им в Токио през 2005-та - е все пак Пол Роджърс не е Фреди... но пък е гот да си на концерт на Куин... и бога ми редвам се че ще мога да си мечтая в действителност някой ден в близо бъдеще да посетя концерт на Х, макар и без Хиде

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2008 8:00 pm 
Аватар

То това, което написах не бе толкова заради това, че го няма Хиде, а че толкова време е минало, а и съдейки по последвалите проекти на Йошики, които....кажи речи изкарат една песен и изчезнат (Violet UK, Trax, S.K.I.N)... не знам... просто не съм оптимистично настроена, но дано :) ...мисля си, че тогава е имало заряд, който няма да могат да върнат

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 5:18 pm 
Аватар

Mи душа - то и аз бях настроена оптимистично като чух новото им парче (в което има и неиздавани партии на Хиде)...но при едно интервю прочетох, че по този начин Йошики иска да сложи "proper end на Х", защото така и не е било свършило (все пак идеята е била 2000 да се съберат с Хиде), след смърта му на Йошики работките (като изключим СКИН, виж това ме изкефи) са много далече от Х (абе нищо общо нямат), а и той си е говедо (не пуска албум на ВУК - макар да имал 1000-и песни - поне това е от едно от последните му интервюта), защото пишел много дълги песни, над 10 минути и т.н... ама това си е съвсем вече друга тема....доколкото знам най-много да направят един албум с I.V. и Without you (с текст) в английски и японски вариант и вероятно още една песен... за нищо друго (освен евентуално Best of) не се говори...така че може и само да се радваме напразно... ну поживьом увидем

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 13 мнения ]