|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 10:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ^_^~Romeo x Juliet~^_^ (пролет 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 20, 2006 8:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Заглавие: Romeo x Juliet Епизоди: -- Излъчване: --.04.2007 до --.--.---- Жанр: Драма, Романтика Производители: GONZO URL: Romeo x Juliet Link: RxJ Download Инфо: Преди години Montague нарежда кланът Capulet да бъде заличен от лицето на земята, за да може Montague да властва над Нео Верона... Сега няколко години след случилото се Juliet от клана Capulet (единствената оцеляла) ще се бори за съдбата и доброто на хората в Нео Верона, но за да бъде постигната тази цел Montague трябва да бъде рагрумен... Но за жалост или за нещастие Juliet се влюбва в Младия Romeo от клана Montague. Дали ще натделее любовта или омразата ще разберете само ако гледате Анимето ^^
Тrivia: Не очаквайте това да е същата история за Romeo и Juliet която всички знаете. На пръв поглед може да изглежда така, но в тази екранизация ще има екшън и малко фентъзи, като например това че Romeo язди Пегас, и че Juliet може да се бие с меч доста добре. Може да се каже че единственото което е еднакво с пиесата на Шекспир е това че са запазени имената и връзките на геройте, но иначе ни очаква нещо наистина различно, повярвайте ми!!! Trailer: Romeo x Juliet
---------------------------------------------------------------------
Драмичките са си ми най-голямата слабост, така че няма да го пропусна това-ОПРЕДЕЛЕНО. Пък и според мен ще е ацки интересно и ще е нещо дпста по-различно от Romeo и Juliet което ние сме гледали/чели. Арта се очаква също да е много добър... Вижте Trailer-а и разберете за какво говоря... Нещо удивително ще е.
Последна промяна nikolai_131 на Сря Юли 11, 2007 1:19 am, променена общо 3 пъти
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 20, 2006 8:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5147_1257360177.jpg) |
pisulka_sensei |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
Ааа като си помисля 4е сега у4им за Ромео и Juliet ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .......... Ина4е анимето като видях заглавието си помислих 4е 6те еее ..... помия ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ........ оба4е 6том е по разли4но от оригинала зна4и мозе и да става ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) 6те 4акаме и 6те видим ^^
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ^_^~Romeo x Juliet~^_^ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 20, 2006 11:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2382.jpg) |
Freya |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 21, 2006 8:56 pm Мнения: 802 Местоположение: Yuuko's Shop
|
nikolai_131 написа: Арта се очаква също да е много добър... Вижте Trailer-а и разберете за какво говоря... Нещо удивително ще е.[/b]
Не че искам да те притесня нещо, но Гонзо имат 5 анимета на кръст в общи линии, дето не са сбозили уж "удивителния" арт до неузнаваемост. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) И... не мога да разбера от `где им иде това желание да се гаврят със световните класики... вече нищо не е в безопастност, Гонзо дебнат. >_<
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 20, 2006 11:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
според мен има шанс анимето За световните класики ами.... справиха се с графа вярно е че 90% от нещата които правят ги забатачват но тези които остават пък са ми харесали Да се надяваме на ново попадение
Последна промяна faye на Пон Авг 13, 2012 9:17 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 21, 2006 9:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=531.jpg) |
Jun-Kun |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 10, 2005 12:25 pm Мнения: 479 Местоположение: The Mazokus' Kingdom
|
Аааа ще се гледа и това ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Леле само като си представя колко аниме имам да гледам и продължавам да си харесвам и още и още и ощееее ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
_________________ if i lay here if i just lay here would you lay with me and forget about the world
let's waste time chasing cars
anime chronicles and links
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|