Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: ~Rockman "SAGA"~
МнениеПубликувано на: Пон Ное 13, 2006 6:46 pm 
Аватар

Изображение
Заглавие: Rockman.EXE
Епизоди: 56
Жанр: Екшън, Шоунен
Излъчване: 04.03.2002 до 31.03.2003
Инфо: Rockman е аниме,което разказва исотрията на едно момче- Hikari Netto,живеещо във 21XX година (тука не съм сигурен), и неговото Net Navi (Net Navigator) -Rockman.Бащата на Netto е много известен учен и създава първите две Custom Navis - Rockman и Roll.Rockman обаче е малко по-особен,но това мисля че дори не се споменава в анимето.Във времето,в което се развива действието,светът вече много повече от това което ние знаем и почти всеки разполага във свое Net Navi.Интернета е стигнал до границата между отделен свят и виртуални пространство и единственото което го дели от отделен свят е това,че Navi-тата са много зависими от операторите си и са създадени за тях(т.е без тях гобят много от способностите си).Обаче в един такъв свят,винаги ще има и "лоши момчета".С помощта на Rockman, Netto и компанията ще се опитват да отърват света от тези "лоши момчета". by MishokaBg
---------------------------------------------------------------
Изображение
Заглавие: Rockman.EXE Axess
Епизоди: 51
Излъчване: 04.10.2003 до 25.09.2004
Инфо: Втория сезон от Rockman серията,както се подразбира, е продължението на първия.Сега вече Rockman губи туко що (е, не баш туко що...около 25-ти еп на първия сезон) научения Style Change за да успее да се здобие с новото умение Soul Unison.Ще разберете какво е.Сега вече нет-а се доближава с още една крачка напред до реалния свят.Ако връзката между оператор и нави е достатъчно силна и действията им са синхронизирани,ползвайки "Synchro Chip",може да се обединят в едно във реалния свят,стига да има пусната барирера около тях (Dimensional Area).Всичко чудесно,но лошите пичове крадат тези Synchro Chips и без много зор,се материализират в реалния свят (тук вече има други лоши ^^)
Така с още една пречка и един-два нови трика,Rockman и Netto отново ще трябва да се заемат със задачата да спасят света (просто защото никой друг няма силата да го направи,но това в анимето ако не се лъжа дори не се обяснява и мн съм ядосан >_<),та те тръгват да спасят света и да постигнат мир...за краткo. by MishokaBg
---------------------------------------------------------------
Изображение
Заглавие: Rockman.EXE Stream
Епизоди: 51
Излъчване: 02.10.2004 до 24.09.2005
Инфо: Being the continuation of Rockman.EXE Axess and the third anime in the Rockman.EXE anime series, Rockman.EXE Stream takes place right where Axess left off, with Netto and Rockman`s battle against Dr. Regal, leader of Nebula. Now, something greater poses a threat for the Earth, and it`s name is Duo. A mysterious net navi from space, his mission is to erase planets that are living with darkness. Because of the constant evil lurking from Regal`s Dark Chips, Duo is set out to destroy Earth. But can Netto and Rockman prove to him that Earth is full of good?
----------------------------------------------------------------
Изображение
Заглавие: Rockman.EXE Beast
Епизоди: 25
Излъчване: 01.10.2005 до 01.04.2006
Инфо: -- (ненамерих, ако някой може да напише да действа)
Изображение
Заглавие: Rockman.EXE Beast+
Епизоди: 26
Излъчване: 08.04.2006 до 30.09.2006
Инфо: -- (ненамерих, ако някой може да напише да действа)
Изображение
Заглавие: Ryuusei no Rockman (алтернативна версия на всичките Rockman.EXE)
Епизоди: --
Излъчване: 07.10.2006 до --.--.----
Инфо: (ненамерих, ако някой може да напише да действа)

-----------------------------------------------------------------

Наскоро гледах на RAW първия сезон и ацки много ме изкефи..... А пък и субтитри немога да намеря за нито един от сезоните който да са довършени докрай.... А и като пуснаха Ryuusei no Rockman просто ще си умра да го гледам..... Само дето немога да си го намеря.... Пък и майче още никоя група не е почнала да го субва :(

Ако имате линкове за субнати или RAW версий на сезоните давайте!?

Последна промяна nikolai_131 на Пон Ное 13, 2006 9:09 pm, променена общо 4 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 13, 2006 7:20 pm 
Аватар

Обичам Rockman!!! Играйте и игрите хора ^^
www.wpp-fansubs.com :)
Първия сезон го има целия събнат :)
Аксес до 26-ти епизод,Бийст до 6 :)
Стрийм го няма никаде а сега да просветля за Бийст,Бийст + и последния :)
Beast е направен коренно различен от играта по не знам каква причина :)
2 чудовища идващи от друг свят нахълтват заедно с ,нз как да го кажа,един вид поклонниците си,като 2-те чудовища и слугите са врагове...едновременно се бият един с друг и срещу хората/нави-тата които се опитват да ги спрат (те леко без да искат рушат целия нет) и така :)
Едно бебе се появява (и то от другия свят) и дава сили на Рокмен да придобива така наречената способност Beast Out от играта :)
В играта обаче 2-те чудовища съществуват като легенда,и биват съживени от любимия доктор Wily като той успява да залови единия (зависи коя версия си изберете) поглъщайки го със едно от навитата си с най голям Memory капацитет,а другия оставен да вилнее свободен из нета,бива погълнат от Rockman който също се оказва с огромен капацитет (всъщност МН МН по голям от това което си представят...но няма значение) и така наш Rockman придобива способността Beast Out по съвсем нормален начин (не някакво мистериозно бебе ^^)
Още само до 6 са събнати затова не знам какво всъщност става :)

Така,Beast +
10 минути епизод,26 епизода,правено по игра за мобилен телефон...не съм го гледал

Новия Rockman иде от космоса,пак 10 минути епизод и не се знае колко ще бъдат :)
Според започват да развалят Rockman което изобщо не ми е на сърце...не съм гледал и този сезон (има ги в uTube Raw)
Повече инфо за Beast + и новия -> Quest_fan ;) (ника беше някав дълъг,но той със сигурност ще пише в тази тема ^^)

Айде дано ви хареса,и не забравяйте игрите (за Gameboy Advance са всичките по които е правено анимето (казват се Megaman Battle Network)) :) игрите за PS1 и X/Zero-сериите също не са за испускане ^^

ПП: не гарантирам за първи сезон от линка който съм дал,защото не съм го теглил от там :)

ПП2:Ники,а филма? (wasntme) и 10х много за темата ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 13, 2006 7:32 pm 
Аватар

Линка бачка... нещо няма много сийд, ама все някакво ще ги сваля :lol: . Мерси много.... Пък ако вземеш да драснеш и малко инфо на Бг за сезоните ще е супер :)

ПП: А за филма: ще го адна и него малко по-късно :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 13, 2006 10:12 pm 
Аватар

Майче това съм го гледала преди по РТл2. MishokaBG мерси много за линка. Това определено ще почна да го свалям. По инфото ми се стори доста интересно :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 13, 2006 11:43 pm 
Аватар

Това съм го гледала и по RTL-а и по някакъв японски канал, който по някакво чудо бяха пуснали от кабелната. Та като цяло ми се стори хубаво, но съм гледала само първия сезон, затова няма да се изказвам за цялата поредица. :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 14, 2006 3:28 am 
Аватар

Искам да доуточня,че новият Rockman не е алтернативна версия,а е продължение на Rockman EXE,чието действие се развива двеста години след събитията в EXE
Още не съм изгледал целия Rockman,но когато го направя тогава ще си говорим.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 14, 2006 4:16 am 
Аватар
AnimeGod

Мислех че по голяма боза от покемон няма но съм грешал :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 18, 2006 11:05 pm 
Аватар

Гледал съм единствено първия сезон докато го даваха по RTL2 преди години. Но по информацията която mishokabg е написал ми стана още по-интересно и ми се иска да го догледам докрай :)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]