Обичам Rockman!!! Играйте и игрите хора ^^
www.wpp-fansubs.com
Първия сезон го има целия събнат
Аксес до 26-ти епизод,Бийст до 6
Стрийм го няма никаде а сега да просветля за Бийст,Бийст + и последния
Beast е направен коренно различен от играта по не знам каква причина
2 чудовища идващи от друг свят нахълтват заедно с ,нз как да го кажа,един вид поклонниците си,като 2-те чудовища и слугите са врагове...едновременно се бият един с друг и срещу хората/нави-тата които се опитват да ги спрат (те леко без да искат рушат целия нет) и така
Едно бебе се появява (и то от другия свят) и дава сили на Рокмен да придобива така наречената способност Beast Out от играта
В играта обаче 2-те чудовища съществуват като легенда,и биват съживени от любимия доктор Wily като той успява да залови единия (зависи коя версия си изберете) поглъщайки го със едно от навитата си с най голям Memory капацитет,а другия оставен да вилнее свободен из нета,бива погълнат от Rockman който също се оказва с огромен капацитет (всъщност МН МН по голям от това което си представят...но няма значение) и така наш Rockman придобива способността Beast Out по съвсем нормален начин (не някакво мистериозно бебе ^^)
Още само до 6 са събнати затова не знам какво всъщност става
Така,Beast +
10 минути епизод,26 епизода,правено по игра за мобилен телефон...не съм го гледал
Новия Rockman иде от космоса,пак 10 минути епизод и не се знае колко ще бъдат
Според започват да развалят Rockman което изобщо не ми е на сърце...не съм гледал и този сезон (има ги в uTube Raw)
Повече инфо за Beast + и новия -> Quest_fan
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
(ника беше някав дълъг,но той със сигурност ще пише в тази тема ^^)
Айде дано ви хареса,и не забравяйте игрите (за Gameboy Advance са всичките по които е правено анимето (казват се Megaman Battle Network))
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
игрите за PS1 и X/Zero-сериите също не са за испускане ^^
ПП: не гарантирам за първи сезон от линка който съм дал,защото не съм го теглил от там
ПП2:Ники,а филма? (wasntme) и 10х много за темата ^^