|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 10:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Golden Boy (есен 1995) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 08, 2005 10:38 am |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Вид: OVA Брой епизоди: 6 Година: 1996-1997 Жанр: приключение, комедия, еччи Студио: A.P.P.P. Инфо сайт : Anidb / ANNРевю от сайта на AnimeS написа: Golden Boy: Кинтаро Ойе - двадесет и пет годишен студент, който е напуснал университета рано, за да се специализира в мечтаене, работа и, разбира се, красиви момичета. Той пътува из Япония на своя розов велосипед, живеейки щастлив живот. Неговите шефове в повечето случаи са красиви жени, които не изпитват никакво уважение към него. Те го намират за много глупав и след известно време го уволняват. Но винаги накрая се случва нещо, което кара момичето, намразило Кинтаро, да се влюби в него. Но вече е твърде късно, защото Кинтаро е отново на път. Анимето е шест епизода и е чисто забавление. ВНИМАНИЕ!!! ИМА ОПАСНОСТ ДА УМРЕТЕ ОТ СМЯХ!
Автор на статията: mystbg Тема във Връзки
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 08, 2005 4:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=14.gif) |
killua |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 3:08 pm Мнения: 371 Местоположение: Sofia
|
АЗ също го харесвам адски много ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Кинтаро е бомба, изобщо влиза ми в класацията Топ 10 аниме мъжлета Иначе анимето е весело, кратко(което си е плюс, щото стандартните анимета са по 26), гледа се на един дъх ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Малко еччи си пада, но въпреки това пак си ми хареса, изводът е, че жанрът няма значение, стига анимето да е направено добре
_________________ Cook it, babe!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 08, 2005 5:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40.jpg) |
Naruto |
AnimeGod |
|
samara дал съм линк
Епизодите са 6
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 05, 2005 7:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=429_1344280938.gif) |
Aerith |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Ooooo, edno ot malkoto filmcheta deto si gi imam na DVD
A inache e gotino filmcheto, obache lichno na men po-mi haresva angliiskia opening /deto go davaha po nemskoto MTV/
... "My Golden Boy, you bring me joy" ... mnogo gotina pesnichka, niakoi da znae ot kade moje da se svali ?
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 21, 2006 11:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50_1298900478.jpg) |
chibi_chibi |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
killua написа: АЗ също го харесвам адски много ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Кинтаро е бомба, изобщо влиза ми в класацията Топ 10 аниме мъжлета Иначе анимето е весело, кратко(което си е плюс, щото стандартните анимета са по 26), гледа се на един дъх ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Малко еччи си пада, но въпреки това пак си ми хареса, изводът е, че жанрът няма значение, стига анимето да е направено добре ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
какво мога да добавя ?............... едно наистина невероятно аниме.........нямаше епизод, който да не ме израдва адски ................и от края нямам никакви оплаквания / а това се случва достаааа рядкооо ops: /................супер смешно, перфектен сюжет, перфекна графика, единствен и неповторим Kin-chan.........с две думи - sugoii-ски направено е анимето ......... просто Кинтаро наистина е страшен сладур; лекооо перверзен си пада..........аммм, все пак - ИСТИНСКИ БОН-БОН е *In LoVe*................
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|