|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 22, 2006 8:14 am |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Ужасно красиви са. Браво.
Най-много ми хареса първата.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 22, 2006 2:31 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Мерси хора, мн ме зарадвахте ^_^ Това с тоалетната не е лоша идея, но трябва да е доста силна и разплискваща. Иначе съм го правил с мивка и пяна, но с кофти обектив
Иначе да - пари или години упорство. 75% от кандидатстващите са за по 2-3та година и нагоре Ама аз съм специалист по кино и видеотехника 3та степен, не знам дали гордостта ще ми позволи пак да пробвам... но бих пробвал не за друго, а заради забавата по време на снимките ^^ ______________ Цифровата машинка ми е Canon A430, 4.0Mpx, 4x оптичен с мн добро макро(от което също може да ви покажа по нещо после). Какво да се прави като няма пари - евтино(~300лв де, ама в сравнение с другите ). Но апаратчето е добро
Първо да ви покажа едно много добро клипче, от по време на снимките. Кратко(3,6МБ) и красиво: @hit.bg @datacom.bg
И сега още няколко снимки... черна роза - и викам аз артистично(горната е бяла щото ) Фокусът е нарочно на огледалните образи, ама мн се разплиска тая черна вода й малко омазвация стана
Бовска Скакля - Кажете кое е нагоре и кое надолу
Истина е, че черният фон придава мн повече контраст и стил на "студийните" снимки(разбирайте фотьойла вкъщи), но е пък и изтъркан, та за това ползвах белия за 'изпита'...
Он'ва листенце
Може да ви прозвучи странно, ама ей тая снимка толкова мн ми хареса, че реших да не я ползвам за в натфиз Изкуствен дъжд в слънчево време...
Без 'боке'(ефект при който фонът е размазан и обекътъ на фокус обира погледа. Идва от японското ぼけ, което значи "размазано"(което по аниметата сте го чували в значението му на 'глупак' )) малко се губи ефекта от самия натюрморт, ама така е с цифровото..
И още един натюрморт. Честно казано натюрморта за мен е мн тъпо нещо, да бъде взимано като критерий. Все пак всеки си има собствен вкус и при тези снимки - или ти харесва или не.... Но как и да е...
И още веднъж мерси ^^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 22, 2006 2:51 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Значи забелязвам при повечето от натюрмортите ти една грешка.
На първия върхът на чашата е малко извън снимката и е като изрязана.На тези новите също е отрязано малко от панера.
Това не се гледа с добро око и ако избегнеш предполагам че снимките ти ще се подобрят още повече.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 22, 2006 10:02 pm |
|
Oni_no_ko |
|
|
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
И на мен ми харесват снимките. Нямам си идея от фотография, но мисля, че са повече от сполучливи
Freya написа: P.S. Тази с малинките и с огледалото най-ми харесват.
Дека видя малинки, бре моме? Това си е чисто грозде (или аз пак съм в грешка...) , но и на мен ми хареса точно тя заедно с тази първата с Айфеловата кула и онази с огледалото.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|