_________________ SIR, I HAVE A CUNNING PLAN! Baldrick, let us not forget that your last cunning plan was solving the problem of your mother's low ceiling by cutting off her head.
Това е много трудно. Всяка една картинка трябва да се отвори с фаиър уъркс или фотошоп и да се изреже и залепи.
Много работа, но пък си заслужава.......ако имам време ще преведа цялата Акира
Изобщо не е мн работа просто триеш английския текст, като го замазваш с бяла четка и пишеш отгоре
Ако искаш да изглежда супер грозно така става наистина Чистенето и едитването на манга е бая трудна работа дори за хора, които знаят какво правят. Затова и си има отделно хора, които превеждат и такива, които едитват. Ако един човек ги прави и двете неща сам ще му втръсне за отрицателно време.
Точно както Saffir каза: Има си екипи за тая цел: преводач, редактор и за финал някой който да моделира - тва е наложително особено ако мангата е повече от един том - иначе на сам човек ще му се разкаже играта и ще се бави или ще прецапва работата...
ний сега сме на Time Stranger Kyoko...за сега 3 чаптъра са реди и завършвам 4-ия и ще го сенд за редакция,,,
ммм да не е лесно. Въпреки че аз все още не използвам по-обстойно фотошоп, и съм фактически самоука на тази програмка, а и както съм си разсеяна ми отнема още повече време... лично аз гледам и да става добре, защото ако има някакви грешки или замацан текст се разваля цялото удоволствие от четенето. В момента работя по два проекта: Yakitate Japan (който в момента е спрян, защото се опитвам да свърша с нанасянето на превода на другия) и Time Stranger Kyoko. Но наистина доста е трудно да работиш сам човек по превода.Добре че ги има хората, които се наемат да помагат
В момента превеждам тази: Манга заглавие: Y square Автор: Judith Park (други творби – “Dystopia – Love at Last Sight”) Link 1 Link 2 Език (оригинал): НЕМСКИ Жанр: Романтика Томове: 1 (6 глави) Понеже 1ва глава е преведена още преди да се включа в момента работя над превода на 2ра.
Публикувано на: Чет Юни 29, 2006 4:09 pm
Nocturno
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения