Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:06 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 40 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 1:36 pm 
Аватар

Наруто и той получи бонус-подарък сила - да не кажем че само Сасуке го глезят :lol:
дано му се е усладила :mm:
Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 1:56 pm 
Аватар

В крайна сметка Итачи всичко е предвидил, за обръщането на Саске срeщу Коноха. В крайна сметка той излезе по- положителен герой от гейчето. А това за силите почти 100% съм сигурен че е свързано нещо с генджуцуто и защита срещу него, единствената дейсвителна слабост на Наруто, и обяснява излизането на Саске от Tsukuyomi :)
А това със силата на Итачи показва, защо не е се би на 100% с Саске, т.е. излиза че Итачи с половината си сила почти се гавреше със Саске, със пълната просто незнам :shock:

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 2:16 pm 
Аватар

Итачи не само е бил със половината си сила а е бил в доста лошо физическо състояие и едва се е подържал жив :wink: Дали е възможно Итачи да му е дал катон техниките :roll: ..иначе чаптъра небеше лош и много не успях да разбера ...кой е на Саске начина :roll: Да избие Коноха ли :shock: :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 2:16 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

I will revive Uchiha my own way - охохохо Сакура да се готви :lol:
Каква сила е дал Итачи на Наруто не знам, ама сериозно си мисля, че Саске накрая ще бъде убит, не заради силата, но просто много му дойде на главата, ще изперка и ще колабира :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 2:19 pm 
Аватар

ебаси тъпия чаптър.може ли да не се случи поне нещо мъничко което да ни заинтригува мамка му.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 2:36 pm 
Аватар

Итачи се изживява малко като дядо Коледа.
Малко на Наруто,малко на Саске...Баси.
Иначе аз съм доволна.Човека,чието име носи мангата се появи. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 4:11 pm 
Аватар

Какво се оплювате Саске , че е богопомазан :lol: Вече няма проклятието на Орочимару , а Наруто получи някакви сили от Итачи .. това не е ли изравнение на силите ... донякъде !?

Нека да напада Коноха , искам да гледам яки битки , а не някаква шибана драма. И не съм съгласен , че ще бъде убит . Някой трябва да продължи Учиха клана , а не мисля че това ще е Тоби :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 4:35 pm 
Аватар

Ъъъъъ....не!
Учиха клана е крайно време да бъде затрит.
Явно,че му е писано.

А щом Наруто пак е в Коноха...някой янма ли да извести,че Джирая предаде Богу дух?Погребение,нещо? :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 4:50 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Да бе, Джирая съсем го заебаха.....явно дъртия жабок още не е доскачал до Коноха да съобщи новините :? А бтв кой пусна гадния слух, че мангата свършва тая година - струва ми се леко невъзможно :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 6:25 pm 
Аватар

Хах вярно Итачи раздава сили малко тук малко там :lol:
Не беше лош чаптъра :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 6:43 pm 
Аватар
Модератор

Бати тъпата манга става. Вече само от стоене се ъпдейтват героите.... Итачи само с поглед вече раздава силите си, което показва, че Саске го е "победил" докато е няма кой знае каква част от силите си (мой на още 5 човека да е дал сили, знай ли човек, както е тръгнало).

animeFAN: значи щом няма проклятие вече, не се брои, че с помощта на него е станал по-силен ? Ясно ще знам вече, че ако взема и гръмна някой с пистолет, и после го изхвърля пистолета съм чист.
А това, че Итачи бил дал сили на Наруто и на Саске ги изравнява донякъде ? Първо още не знаем какви точно "сили" е дал на Наруто и дали въобще ще му се наложи да ги използва (е щом са дадени 100% ще ги ползва, но все пак) и не че той знае да я ползва тази сила която му е дал. А и на Саске не знаем точно какви сили е дал, само видяхме няколко, но знаеш ли колко точно са всички и колко са силни и на двамата, че да смятаме, че са изравнение донякъде... ?

А за слуха, че ще свърши до 1 години, ако е верен е най-добрата новина :> (ако може и след 1 месец даже да свърши бих се радвал). Ноооо жестоко се съмнявам, че в близките 2 години ще свърши...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 8:13 pm 
Аватар

a е ко те почнаха секи чаптър флашбек

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 10:01 pm 
Аватар

Alkash написа:
a е ко те почнаха секи чаптър флашбек

мддаа , това дразни :?

edit:
CaBa написа:
animeFAN: значи щом няма проклятие вече, не се брои, че с помощта на него е станал по-силен ? Ясно ще знам вече, че ако взема и гръмна някой с пистолет, и после го изхвърля пистолета съм чист.

Не , ще знаеш вече , че след като изхвърлиш пистолета няма да си чист , но няма и да си смел .. С помоща на него ставА по-силен . Смисъл на момента му дава още сили/чакра , но не отричам че чрез него по-бързо се е развил ...

Ако знаех до колко ги изравнява , нямаше да напиша думата 'донякъде'. Просто възможностите на Саске спадат , а Наруто се качват , без това Наруто никога не би могъл да го победи .. без да ми разправяте , че главния герой е Наруто , някакви извадки от интервюта на Кишимото и прочие ... ясно е че Наруто ще стане по-силен , но на това ниво едва ли би могъл да победи Саске ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 11:09 pm 

А сега и Наруто да изкара някакъв Шаринган с помощта на Итачи ... и спирам да гледам мангата ..... :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 07, 2008 12:02 am 
Аватар

Абе и аз първо тва си помислих ама ме светнаха, че шарингана не се пренася така.. :lol: и има логика де. Сигурно неква техника дето може и да се ползва без шаринган...
А пък новия шаринган на Саске прилича на цветенца =)) пък и както беше ревнал и са и бритон му направили... ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО Е ЕМО... >D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 40 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]