|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 3:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 23, 2005 3:17 pm |
|
vice |
|
|
|
Цитат: Harem No Jitsu Най-готината техника и най-якото оръжие на Наруто - предизвиква мозъчен кръвоизлив + сърдечен удар
_________________ In the Shadow of Leaves
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 23, 2005 6:17 pm |
|
Firestorm_1 |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 9:44 am Мнения: 331 Местоположение: I'm here, I'm there, I'm everywhere!
|
vice написа: Японците така си представят реакцията на мъжете към свалки от страна на нежния пол. Също като изчервяването, но в по-екстремна форма =) Като почнах да гледам анимета най-много ме бяха озадачили капките вода, които се появяват по главите на героите. Е, после разбрах за какво служат де
Rasengan Rulezzz!
Ау как щях да забравя Reversed Lotus(май така беше) на Rock Lee.Въпреки че не е Jutsu
ПС: А капките за кво са?
_________________ ”- дори и за малките мармоти дето завиват шоколада в станиол„ Coming 2009:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 26, 2005 7:41 pm |
|
Hikari |
|
|
|
Katon Gentuu No Jutsu
kakto kaza Naruto~Kun
no az ne znam dali se pi6e6e taka ili Katon Gokagenou Jutsu..
zle sum s qponskiq.. ops:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 26, 2005 11:11 pm |
|
Хитокири |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 23, 2005 8:34 pm Мнения: 59 Местоположение: тук там....чат пат наоколо....
|
trancer4o написа: Мене па ме кефи жабата! Е тва кърти няма по-добра техника
Има тая със змията на Орочимару.
_________________ [cybernetic]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 27, 2005 1:16 am |
|
Sasuke |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 2:59 pm Мнения: 596 Местоположение: The Tears of Mother Nature Професия: Троши плочки Интереси: Tao Jun
|
Specialno za Summon-ite znam che bili na principna na kamuk, nojica, hartia primerno(ne kazvam 4e sa po toq red)
jabata>zmiqta>plujeka>jabata
ina4e liubima..... Chidori,i na Haku tehnikata s ledenite ogledala
_________________ Knowing my heart flowers weep and wild birds cry.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|