|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 2:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 22, 2006 9:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3545.gif) |
Slightly_Mad |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Ами няма нужда да ви затромозявам да го качвате, но ако може малко насочване къде да го търся на международните торенти, че съм малко неориентирана ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
_________________ I don't like the drugs, but the drugs like me...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 22, 2006 10:07 pm |
Slightly_Mad |
|
|
Благодаря и съжалявам за главоболията... макар че всъщност не знаех, че вървят всичките епизоди заедно... и не мога да ги изтегля, защото съм на ограничен трафик ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) (все още) и мислех да си тегля по 4-5 епизода на месец нещо от сорта... Както и да е, ще ги изтегля и изгледам като си пусна неограничен (ако ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ).
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 22, 2006 10:36 pm |
Slightly_Mad |
|
|
Много ви благодаря, смъквам си сега първият епизод, бавничко , но все пак му се радвам... това всъщност е първият торент, който тегля...
А иначе тази манга ми е любимата (аз не съм чела много, но все пак) и ми е много любопитно да видя как ще "оживеят" в анимето
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|