Дата и час: Сря Фев 05, 2025 7:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 11 [ 163 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Бихте ли започнали Ongoing anime с бъдеще 500+
МнениеПубликувано на: Чет Юни 05, 2008 9:45 pm 
Аватар

Въпросът ми е дали бихте започнали аниме ако докато гледате 1 еп знаехте,че то ще има 500+ епизода. И осъзнаете,че чак след 7 години от животът ви и много чакане то ще свърши :lol: Заслужават ли си такива анимета?
Да преминете през филъри и всякакви изпитания за да го до изгледате докрай :lol:

П.п
Не говоря за вече излезнали изцяло такива анимета всеки знае,че те се наваксват по-бързо с по 10 епа на ден :lol:

Чудех се за кои раздел точно е темата надявам се да съм го уцелил :lol:
Ако не се извинявам на модераторите.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 05, 2008 9:47 pm 
Аватар

Да !!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 05, 2008 9:51 pm 
Аватар

Според зависи от историята. Ама аз така или иначе съм почнала One Piece и съм още на 18ти :lol:
Така че да

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 05, 2008 9:53 pm 
Аватар

НЕе..ъпсурт..в никакъв случай..на мен със завършени не ми се занимава,дет са с много серии,пък какво остава за ongoing 500+.. :bduh: :puke:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 05, 2008 9:57 pm 
Аватар

Бих започнал само ако ми е интересно , а даже и да ми стане скучно от него - няма да мога да спра , понеже съм започнал да го гледам - такъв съм си.
Колкото до тези които имат доста излезнали епизоди - много има се радвам по някой път - примерно като наскоро гледах One Piece (каня се поне 7 месеца да го започна) - хареса ми и го изгледх точно за 1 седмица - сутрин от 8-9 вечерта до 12:30 най-късно , а напите като заминаха за 4 дни гледах по много повече от нормата която си бях наложил ( първия ден изгледах 40 епизода , не само гледане , а и 1-2 -1 1аса мотане)
Както всички не обичам филъри и ако става дума за завършено аниме гледам да ги пропусна , само ако са максимум 5 епизода , но ако е онгоинг и започва нов филър арк - гледам , понеже не обичам да изпускам епизоди.

ПС:забелязах че в последните няколко месеца One Piece беше налазено като баница от цигани , заради идващите почивки(ваканций) ли е - не знам , но поне не съм единствения изгледал го наскоро (гледах го точно докато излезна 352 еп. )
ЕДИТ:сега като си прочетох идиотщината виждам как може да се съкрати в няколко изречения , но ме мързи :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 05, 2008 10:12 pm 
Аватар

Разбира се. Ако ми хареса, няма да го спра. Аз само за такива си мечтая. Колкото по-дълги, толкова по-добре. Така, поне после няма да се чудя кое аниме да си дърпам след като свърша дългото. :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 05, 2008 10:47 pm 

Според зависи ... :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 05, 2008 10:48 pm 
Аватар

Оооооо,да! :twisted:
Обичам да са дълги.Ама трябва да е динамично и не много психарско.Щото онзи тип са за не повече от 26...Бе мани.искам такова... :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 05, 2008 10:51 pm 
Аватар

Принципно не, но... Да речем, че почне анимето. Аз съм си казала че няма да го гледам, но някой ми го препоръча и ми се захласне колко било хубаво. Ми аз естествено ще му хвърля един поглед(I`m weak... ><) После вероятно ще го влача 10 епа да се насъберат, 20 тогаз, но вероятно ще го следя, ако наистина е толкова интересно, че да си заслужава 500 епа :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 05, 2008 11:11 pm 
Аватар

Ако си заслужава - Разбира се че ДА !!!
така почнах Детектив Конан ~~ в момента анимето е 504 епа и продължава да излиза ~~~ а съм го почнала сигурно когато е бил на 250ния еп . Въпросът е да се наканиш да го гледаш (въпреки че в момента на Конан чакам да му се насъберат епизоди ) :roll:
И ОП също го почнах така :) ~~ бяха излезнали 50-ина серии и се знаеше ,че остава още много ~~ Но се предумах и изобщо не съжалявам :P Мислете му - ОП ми е любимото аниме евър :wink:

Броят епове е рядко решаващ фактор за качествотото на анимето :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 05, 2008 11:22 pm 
Аватар

dripper написа:
Разбира се. Ако ми хареса, няма да го спра. Аз само за такива си мечтая. Колкото по-дълги, толкова по-добре. Така, поне после няма да се чудя кое аниме да си дърпам след като свърша дългото. :D

crazy_little_crow написа:
Ако си заслужава - Разбира се че ДА !!!
така почнах Детектив Конан ~~ в момента анимето е 504 епа и продължава да излиза ~~~ а съм го почнала сигурно когато е бил на 250ния еп . Въпросът е да се наканиш да го гледаш (въпреки че в момента на Конан чакам да му се насъберат епизоди ) :roll:
И ОП също го почнах така :) ~~ бяха излезнали 50-ина серии и се знаеше ,че остава още много ~~ Но се предумах и изобщо не съжалявам :P Мислете му - ОП ми е любимото аниме евър :wink:

Броят епове е рядко решаващ фактор за качествотото на анимето :wink:

същия съм като crazy ОП ми стана едно от любимите , но иначе и като dripper... даи ми да гледам и напрао се разбивам ^^ особено ако е некво яко весело като ОП :wave:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 05, 2008 11:54 pm 
Аватар

Естествено, дори има много случаи, в които искаш още епизоди и не си доволен, че са толкова малко! Няма значение колко са епизодите, ако историята, действието и героите задържат интереса на зрителя (на практика въпросът е зададен към всеки, затова - "на мен"), то не виждам защо да не го започна, и още повече, че винаги са ми харесвали много епизоди. Това да знаеш, че като изгледаш за един месец, да кажем, 100 епизода, а следващия ще можеш да изгледаш още толкова и ще ти останат и за по-следващия ... честно казано не е зле ^^
Звучи скучно, но - не, мен ме влекат дълги анимета, и аз съм като dripper (за щастие xD)

и понеже много се заплетох - спирам.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 12:03 am 
Аватар

Зависи от анимето. Но трябва да е найстина добро.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 12:44 am 
Аватар

естествено че бих почнал .. за времето което ще изгледам 500 ще излязат още доста (20 - 30 :) )... а за да ги изгледам тия 500 и да чакам за другите ... значи анимето е добро .. :) ако не е добро ще го дропна .. доста преди 500 :0

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 1:05 am 
Аватар

Изпускате една от главните идеи на автора на темата
Дъ Авторът написа:
Не говоря за вече излезнали изцяло такива анимета всеки знае, че те се наваксват по-бързо с по 10 епа на ден *Смех*

Мисля, че идеята е да не броим анимета от типа OP и Conan /малкото останали ongoing анимета с повече от 200 епизода, ако не почти всичко xD/, тъй като се водят класика и да не искаш да ги почнеш, Ще.
Какво ще правите, ако в недалечните 2008-2010 почва адаптация на манга "с потенциал за 500+ епизода"?
Мен ме мързи да почна аниме със 100 епизода, камули да довърша OP или да търся конан ^^". От друга страна, тайм-килърът, като анимето, няма да се промени в следващия няколко години /само до края *замислен*/ на живота. ТЪй, не бих отказал сега да почна аниме, в следващите 10 години, от които ще следя като малко дете и стикери от дъвки турбо ^^.

//Да погледнем реално, ако искаме да не бъдем отречеми от обществото, най-добре си е да ходим в Япония и да си правим семейство там /*attention* this suggestion is for the uber-takus with no intention of giving up animes/mangas/.

//clc от кога гледаш 'интензивно' анимета? O.O

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 11 [ 163 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]