|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 7:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Бихте ли започнали Ongoing anime с бъдеще 500+ Публикувано на: Чет Юни 05, 2008 9:45 pm |
|
kidamy |
|
|
|
Въпросът ми е дали бихте започнали аниме ако докато гледате 1 еп знаехте,че то ще има 500+ епизода. И осъзнаете,че чак след 7 години от животът ви и много чакане то ще свърши Заслужават ли си такива анимета? Да преминете през филъри и всякакви изпитания за да го до изгледате докрай П.п Не говоря за вече излезнали изцяло такива анимета всеки знае,че те се наваксват по-бързо с по 10 епа на ден Чудех се за кои раздел точно е темата надявам се да съм го уцелил Ако не се извинявам на модераторите.
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 05, 2008 9:57 pm |
|
machomen |
|
|
Регистриран на: Пон Апр 09, 2007 12:01 am Мнения: 1823 Местоположение: Under your bed
|
Бих започнал само ако ми е интересно , а даже и да ми стане скучно от него - няма да мога да спра , понеже съм започнал да го гледам - такъв съм си.
Колкото до тези които имат доста излезнали епизоди - много има се радвам по някой път - примерно като наскоро гледах One Piece (каня се поне 7 месеца да го започна) - хареса ми и го изгледх точно за 1 седмица - сутрин от 8-9 вечерта до 12:30 най-късно , а напите като заминаха за 4 дни гледах по много повече от нормата която си бях наложил ( първия ден изгледах 40 епизода , не само гледане , а и 1-2 -1 1аса мотане)
Както всички не обичам филъри и ако става дума за завършено аниме гледам да ги пропусна , само ако са максимум 5 епизода , но ако е онгоинг и започва нов филър арк - гледам , понеже не обичам да изпускам епизоди.
ПС:забелязах че в последните няколко месеца One Piece беше налазено като баница от цигани , заради идващите почивки(ваканций) ли е - не знам , но поне не съм единствения изгледал го наскоро (гледах го точно докато излезна 352 еп. )
ЕДИТ:сега като си прочетох идиотщината виждам как може да се съкрати в няколко изречения , но ме мързи
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 05, 2008 11:11 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Ако си заслужава - Разбира се че ДА !!!
така почнах Детектив Конан ~~ в момента анимето е 504 епа и продължава да излиза ~~~ а съм го почнала сигурно когато е бил на 250ния еп . Въпросът е да се наканиш да го гледаш (въпреки че в момента на Конан чакам да му се насъберат епизоди )
И ОП също го почнах така ~~ бяха излезнали 50-ина серии и се знаеше ,че остава още много ~~ Но се предумах и изобщо не съжалявам Мислете му - ОП ми е любимото аниме евър
Броят епове е рядко решаващ фактор за качествотото на анимето
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 05, 2008 11:22 pm |
|
LinXnin |
|
|
Регистриран на: Съб Май 05, 2007 10:41 pm Мнения: 1142 Местоположение: Tokyo
|
dripper написа: Разбира се. Ако ми хареса, няма да го спра. Аз само за такива си мечтая. Колкото по-дълги, толкова по-добре. Така, поне после няма да се чудя кое аниме да си дърпам след като свърша дългото. crazy_little_crow написа: Ако си заслужава - Разбира се че ДА !!! така почнах Детектив Конан ~~ в момента анимето е 504 епа и продължава да излиза ~~~ а съм го почнала сигурно когато е бил на 250ния еп . Въпросът е да се наканиш да го гледаш (въпреки че в момента на Конан чакам да му се насъберат епизоди ) И ОП също го почнах така ~~ бяха излезнали 50-ина серии и се знаеше ,че остава още много ~~ Но се предумах и изобщо не съжалявам Мислете му - ОП ми е любимото аниме евър Броят епове е рядко решаващ фактор за качествотото на анимето
същия съм като crazy ОП ми стана едно от любимите , но иначе и като dripper... даи ми да гледам и напрао се разбивам ^^ особено ако е некво яко весело като ОП
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 05, 2008 11:54 pm |
|
Pres |
|
|
|
Естествено, дори има много случаи, в които искаш още епизоди и не си доволен, че са толкова малко! Няма значение колко са епизодите, ако историята, действието и героите задържат интереса на зрителя (на практика въпросът е зададен към всеки, затова - "на мен"), то не виждам защо да не го започна, и още повече, че винаги са ми харесвали много епизоди. Това да знаеш, че като изгледаш за един месец, да кажем, 100 епизода, а следващия ще можеш да изгледаш още толкова и ще ти останат и за по-следващия ... честно казано не е зле ^^
Звучи скучно, но - не, мен ме влекат дълги анимета, и аз съм като dripper (за щастие xD)
и понеже много се заплетох - спирам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 06, 2008 1:05 am |
|
SSJ Kisoso |
|
|
|
Изпускате една от главните идеи на автора на темата
Дъ Авторът написа: Не говоря за вече излезнали изцяло такива анимета всеки знае, че те се наваксват по-бързо с по 10 епа на ден *Смех*
Мисля, че идеята е да не броим анимета от типа OP и Conan /малкото останали ongoing анимета с повече от 200 епизода, ако не почти всичко xD/, тъй като се водят класика и да не искаш да ги почнеш, Ще.
Какво ще правите, ако в недалечните 2008-2010 почва адаптация на манга "с потенциал за 500+ епизода"?
Мен ме мързи да почна аниме със 100 епизода, камули да довърша OP или да търся конан ^^". От друга страна, тайм-килърът, като анимето, няма да се промени в следващия няколко години /само до края *замислен*/ на живота. ТЪй, не бих отказал сега да почна аниме, в следващите 10 години, от които ще следя като малко дете и стикери от дъвки турбо ^^.
//Да погледнем реално, ако искаме да не бъдем отречеми от обществото, най-добре си е да ходим в Япония и да си правим семейство там /*attention* this suggestion is for the uber-takus with no intention of giving up animes/mangas /.
// clc от кога гледаш 'интензивно' анимета? O.O
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|