Дата и час: Съб Фев 15, 2025 9:36 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 3 [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 22, 2006 3:00 pm 
Аватар

Всичко си е в нета...стига да търсиш достатъчно добре.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 22, 2006 3:42 pm 
Аватар

chibi_chibi написа:
дааамИзображение.........................*бие се по главата*..............а уж съм люлинчанка до мозъка до костите сиИзображение...................и пак, Изображениене мога да се сетя къде се пресичат Ботев и Сливница......надявам се, че chi знае.............

ето тука по средата
http://bgmaps.com/map.asp?sid=bdac2ae22 ... x=27&iy=30

иначе на картата се вижда и лъвов мост да се ориентираш

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 22, 2006 4:11 pm 
Аватар

Купих си го! :D Имаше го и на 5-те кьошета. Един картон с аниме картинки по него и 4 диска, всичко за 2 лева. Единият диск е с RahXephon, а другите са със сходно съдържание(папки за различните раздели): CosPlay, Filmati(филмчета/трейлъри), Gallery, Idols(поп идолки явно), Lettori(май са картинки от изпращани писма), Midi(мелодийки), Software, Spot, Varie(няколко подпапки с различно съдържание).

Според мен си заслужава. Цената му е съвсем прилична, особено като се има в предвид какво получаваш. Да, принципно всичко можеш да си намериш в интернет, ако търсиш достатъчно. Но тук получаваш нещата накуп, като бонус CD-тата в списанията. Погледнах в Google и видях, че Benkyo е италианско списание за аниме и манга. Това дето е попаднало незнайно как в Бг изглежда се издава отделно и също периодично, като има някаква връзка със списанието.

Както се казва "Лошо няма!". :lol: Заговорих се с продавача на сергията(наложи се за милионен път да кажа, че това не е манга, а аниме, както и да обясня разликата). Не съм сигурен дали ще има и други, трябва да го питам тия дни. Иначе той ми вика, че имало огромно търсене на манга, само дето нямало никаква манга да задоволи пазарната ниша на това търсене. :) Нищо ново не ми каза де... :lol:

Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 22, 2006 7:54 pm 
Аватар

а да и аз мислех да пусна тема за това. Много се израдвах като си го купих това. Но дисковете само си зацепват :( . Ужасно.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 25, 2006 8:42 pm 
Аватар

chibi_chibi написа:
дааамИзображение.........................*бие се по главата*..............а уж съм люлинчанка до мозъка до костите сиИзображение...................и пак, Изображениене мога да се сетя къде се пресичат Ботев и Сливница......надявам се, че chi знае.............

Chibi, виж, има поне още няколко места, където ги има тези дискове, ако не откриеш онази спиркаИзображение + това, ако някой го иска и не знае откъде да си го купи---

1. До ресторанта Happy на метрото(Сердика) има едно като сергийка с адски много списания и вестници. Тук има едно^^
2. Като застанете с гръб към халите, от ляво имате един кръстопът. Та в горната лява част на този кръстопът има едно жълто павилионче-там има два броя, доколкото видях.^^
3. На спирката на 83 на Западния парк също има един брой.
мм..на още места го бях видяла, ама не си спомням..
Изображение
Dunan_Knut написа:
а да и аз мислех да пусна тема за това. Много се израдвах като си го купих това. Но дисковете само си зацепват :( . Ужасно.
Еее, много жалко, не си случила..Изображениемоите си работят..

ПП: И Apcho, момиченце съм..^^
Изображение

Deep roots are not reached by the frost.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 25, 2006 10:53 pm 
Аватар

дими и всички други Изображение - голямо благодарско за инфото и указаниятаИзображениеИзображение ^^, още в събота с chi обиколихме люлинските будкиИзображение / но се беше свършило на единственото място, където го бе имало ИзображениеxD/, a вчера, след като видяхме сметката и на СливницаИзображение / от двете страни ИзображениеxD/ успяхме да се сдобием с два броя Изображение*happy* ...........
Аз лично много сЪ накЕфих на дисковетеИзображение.....не само има доста интересни нещица, но и чувството да си купя аниме дискове от сергия беше простоИзображение........радващо Изображение^^..............бтв бях мноооооого изненада от тоя "картон" /^^ Loveless ^^/, който никой от вас не описа - аз си представях някакъв картон от кашонИзображение, на който с черен маркер е написано АНИМЕ Изображение...............

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 25, 2006 11:14 pm 
Аватар

chibi_chibi написа:
бтв бях мноооооого изненада от тоя "картон" /^^ Loveless ^^/, който никой от вас не описа - аз си представях някакъв картон от кашонИзображение, на който с черен маркер е написано АНИМЕ Изображение...............

:lol: :lol: :lol: :lol: =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Не е истина, направо си го представих тоя картон както го описваш - като на сергия за зеленчуци на пазара, с черен маркер пише АНИМЕ, а продавачките подканят: "Кой разбира - тук са спира! Компиро ни е голем, любениците са ни сладки като мед, мамула ни е пресен, току от градината го обрахме, а анимето ни е италянско. Айде пиле, само 2 лева 4 диска, барабар с картона ша ти ги дам!".......................

Иначе писали сме, как да не сме писали! :P Ама важното е дискове да има! :lol: Дано прихванат още някой картонец в скоро време... 8)

Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 25, 2006 11:32 pm 
Аватар

А, тва и аз го видях зад даскалото на една забутана бутка за вестници...та побесняла се качих в класната стая и оведумих моя събратим който също гледа аниме, но стигнахме до изводите че щом е 2 лева и е на картон ще е пълен боклук :roll: . нооо благодарение на тази тема утре щом стана първата ми работа(след останалите първи други работи които съм наредила на първо място Т_Т) е да отида да си го взема ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 25, 2006 11:52 pm 
Аватар

Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
А някой ще може ли ди ъплоудне на тракера екстрите към CD-тата - снимчиците, иконките, скиновете, рекламите, че то май тези неща ги няма из нет-а :)
рекламките да не забравите. Мерси предварително :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 18, 2006 4:34 pm 
Аватар

Аз пък днес съвсем случайно попаднах на него (не бях обърнал внимание на тази тема) и си го взех. Това всеки месец ли ще излиза? Понеже сега е следващия месец, вие това ли имате или съм взел бройя за месец Май?

П.П. Картона е стойка за дисковете.

П.П.П. а като питах продавачката какво е това, тя вика - "японски игри" :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 18, 2006 5:05 pm 
Аватар

УОУ от де го набара тва. :shock:
И при мене имаше нещо подобно - излизе веднъж и никога повече.
Надявам се при тебе да се задържи.
Моите бяха с розов картон - тогава за първи път видях One Piece.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 18, 2006 5:18 pm 
Аватар

Купих си го в подлеза на спортната палата.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 07, 2008 1:51 pm 
Аватар

InuYasha_F написа:
Вие сте касметлии живеете е София :( и сега като чета ми става много гадно защото в Бургас не съм видяла такива будки,павилиони и т.н. :( :( :( :( ...Пък така е много на хараба да си вземеш нещо което тарсиш в интернет и не го намираш,а фактически го намираш в някой павилион :( :( :(

МАЛЕ, ВЗЕ МИ ДУМИТЕ ОТ УСТАТА!!! И аз съм от Бургас, ама нищо няма братчеее!!!! :( :( :( Най-много в някой магазин за 1 лв. някое тефтерче или нещо такова... :( :( Въпреки, че манга съм виждала в "Хеликон"-а, ама 25 лв. майка ми няма да даде :( :( :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 30, 2008 8:34 pm 
Аватар

Аз пък немога да разбера какво всички се втурват да го копуват това. Ако имаше аниме епизоди ок, ама закакво са ми тия дискове с нищо което ще ползвам, щот нит картинки, нит скинове, нит никви такива работи ме интересуват. Дано като видят поне че има интерес да почнат някви нормални неща да вкарват на контрабанда :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 30, 2008 8:38 pm 
Аватар

Аз си взех едно италианско хентай списание от един павилион за вестници навремето.Ама имаше само един брой и съдържанието не беше кой знае какво.Някои doujinshi-та на дискa си струваха но нищо повече

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 3 [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]