Дата и час: Чет Яну 30, 2025 9:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 5 [ 71 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: The 44th president of the United States of America!
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 12:19 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Цитат:
Изображение
© to Pete Souza, The Obama-Biden Transition Project
    44th President of the United States

В длъжност от : January 20, 2009
Вицепрезидент: Joe Biden
Предшестван от: George W. Bush
Info: http://en.wikipedia.org/wiki/Barack_Obama
barackobama.com/ написа:
Thank you!

You proved that change can happen. You built an unprecedented grassroots organization in all 50 states that brought a record number of people into the political process -- many for the first time, many for the first time in a long time.

Our success required unprecedented resources, and the Democratic National Committee played a major role on the ground efforts that generated record turnout up and down the ticket.

Please make a donation to the DNC to help fund the efforts it undertook in 2008.

When you donate $30 or more, you'll receive a limited edition shirt to show your support for change.

xD sounds soooo cool
4.11.2008, THE day.
http://en.wikipedia.org/wiki/United_Sta ... es%2C_2008
Ииии кой мислите, че ще спечли и разбира се - защо.
Дали Хилари, като жена, има шанс?
Или Алън, като чернокож...
Сенатор Обама? :-0
http://en.wikipedia.org/wiki/Results_of ... _primaries
http://en.wikipedia.org/wiki/Results_of ... _primaries
Не разбирам от политика, тъй че ако някой по-компетентен даде мнение, може да вкараме анкета за най-популярните 2-3-4ма...

44тия президент, избран на 56тите избори.
Интересувате ли се от темата?
Досадно ли ви е, че по новините дъднат за тях, а не за изборите в Тимбокту?
Кой мислите, че ще стане новия президент?
Ще помогне ли нещо това, на USA от към икономическа гледна точка?
Кефите ли се на слънцето <> начина по който си провеждат изборите. Надъхано и на място, с подкрепата на народа. Т'ва поне не вярвам да им го отречете...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 12:20 am 
Аватар

е ти политика
НАЙ-ДЕПОТАТА ДУПЕ ПЕЧЕЛИ
ДУГИТЕ ДУХАТ

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 11:46 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Добре бе, до колкото ми разбира празната глава, най-големите претенденти са Обама и Хилари нали? И двамата са демократи, но са и конкуренти(яко!). И по-интересното, който и от тях да стане президент, ще е ПЪРВИ.
До сега жена президент - НЯМА.
Мелес(в сми, не че нещо, ма не е точно "бял" нали?) президент - НЯМА.
Би трябва да е голям фъзз около това, а не го забелязвам. Не, че имам нещо против, или се опитвам да зародя такъв скандал, напротив - даже се кефя на тоя факт и ми е интересно да стане... но никой не го коментира :-0

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 2:01 pm 
Аватар

И идея си нямам кой ще спечели,предполага се както навсякъде тоя с повече връзки. :roll:
А предполагам че изборите в Тимбукту не са толкова важни,защото Тимбукту не е държава с толкова силно влияние в света :?

The Resistance
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 2:34 pm 
Аватар

Местоположение: ...помня, че снощи пих, но после ми е мътно... Къде съм ???
Аз вече съм свикнал по новините да ме занимават с глупости, така че вече ми е все тая, а и след като разбрах, че в БЪЛГАРСКАТА матура по История се помещават въпроси относно АМЕРИКАНСКА история, просто вече дигнах ръце от тея неща......
Стига да свалят Буш другото ми е през ***а :lol: :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2008 3:40 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Кефя се на слънцето определено :wink:
иначе...пионките нищо не променят както показа Буш-она :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2008 11:28 am 
Аватар

Ми, всъщност и мен много ме дразни всяка вечер да пускат новини как вървят изборите в америка, НО
Това е така, защото 50% от репортажите по БТВ примерно не ги правят наши репортери, а са просто преведени от чужди телевизии предимно американски. А какво ги интересува американците в момента, какво дават по техните новини? Ми много ясно че по Американската телевизия ще дават репортажи за тва как вървят американските избори. И понеже наще репортери са тъпи овце и просто копират всичко дословно без да мислят се пплучава тва че ние трябва да слушаме кой напреднал с 2 пункта след последните проучвания и как Хилъри си сменила началника на кампанията.
Тъжно, но факт.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2008 11:37 am 
Аватар
Masaka?!

Ми всъщност аз не гледам телевизия и се интересувам сам от изборите в САЩ. Все пак са световна сила, много зависи от политиката им, особено с тяхната свръх-агресивност в международните отношения...
ЕДИТ: btw, BTV е собственост на Balkan News Corporation, които са собственост на News Corporation, които пък излъчват Fox - най-пропагандната и про-Буш телевизия в САЩ. Тъй че дам, TV : Teh internets = 0 : 1.

От републиканците остана само Джон МакКейн... който е бита карта според мен дори срещу Хилъри...
Рон Пол даже няма да го обмислям сериозно: пич е човекът, верен на принципите си; страшно интелигентен, единствения свестен републиканец - гласува срещу войната в Ирак, но не ми харесват просто икономическите му възгледи 'дърпаме ръце от всичко и то само ще се опраи'...

От демократите останаха Хилъри и Обама...
В момента според Clinton News Network (:lol:),
Хилъри има 1,148 делегати, а Обама 1,121 и са просто вързани. Обама има повече гласове от хората, а Хилъри води заради супер-делегатите си, които не се избират >< (егати демокрацията, честно)...
Но според мен Обама ще спечели. Чел съм и на двамата програмите, близки са, но според мен той ще е по-добър държавник, най-малкото е по-харизматичен лидер и хората го подкрепят. Пък и сигурно им е омръзнало "Буш - Клинтън - Буш - Клинтън", ка че ли нямат други политически лидери...

Барак Обама :wave:

//Мислех да пускам тема, ще видим дали ще има интерес... (по-скоро мисля, че не)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2008 2:12 pm 
Аватар

Morridin написа:
.....

Прав си,че цял свят се интересува от това кой върти руля на една супер сила и както ти,така и аз подкрепям Барак Обама(макар да е демократ).На него просто му личи,че надали ще тръгне да се прави на стрелец от дивия запад,както сегашното тексаско фермерче :D А се и надявам с неговото идване на власт Щатите най-накрая да преусмислят политиката си на световен полицай към останалите страни на тая планета,защото в момента тя е "Който не е с нас е против нас"
Няма такова нещо глупави янки,някои страни имат доста,по-различни от вашите политически нрави,и по-древни политически обичаи. :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2008 2:16 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
ludgidia123 написа:
А се и надявам с неговото идване на власт Щатите най-накрая да преусмислят политиката си на световен полицай към останалите страни на тая планета,защото в момента тя е "Който не е с нас е против нас"

vegetosayajin написа:

:whistle:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2008 2:24 pm 
Аватар

vegetosayajin написа:
ludgidia123 написа:
А се и надявам с неговото идване на власт Щатите най-накрая да преусмислят политиката си на световен полицай към останалите страни на тая планета,защото в момента тя е "Който не е с нас е против нас"

vegetosayajin написа:

:whistle:

Кажи ми само МОЖЕ ЛИ ВИНАГИ ДА СИ ТАКЪВ ПЕСИМИСТ?
Гледай малко по-положително на нещата!Ако човек не се надява до къде ще стигне светът?
:lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2008 2:04 am 
Аватар

Тяхните избори не смея да ги прогнозирам просто защото масово се мислеше че Буш 2ри мандат няма да има и пак vs него беше някой любимец на народа като Обама... не ми се иска но вероятно ще спечели Хилъри за да е подставено лице на Клинтън клан-а и пак същите да си въртят бизнеса... но пак казвам очаквам и избора който е 1 % възможен да бъде изненадата :) ... там никога не се знае

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 04, 2008 8:21 am 
Аватар
Masaka?!

Обама спечели номинацията на демократите. :D

:wave:

А Хилъри не взе да се откаже като хората, а продължи да мръня за това, че е по-добрият кандидат, как да се уважат хората гласували за нея, бла, бла... :dull:

Нямам нищо против жена да е президент на която и да е държава, но Хилъри просто не е правилният избор, а с речите си въобще не помага на надпреварата между Барак и Мак'кейн... ;/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 04, 2008 8:40 am 
Аватар
Pugnus Dei

Да не забравяме, че когато Бил Клинтън беше президент Америка беше в най-доброто си развитие, не че сега не е, но тогава беше нещо различно. Според мен самото име Клинтън би трябвало да вдъхва доверие на американците. Не помня кой точно беше казъл "Зад всеки успял мъж, седи жена" Лично аз се се надявам Клинтън да спечели. Отново :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 04, 2008 9:37 am 
Аватар

Дреме ми на топчетата кой ще е президента на САЩ... :?
Всички ще викат "Който и да е - ще е по-добре от Буш!" и накрая ще се появи некой по-калпав от Буш :lol: :lol:

Едит: Саян ме е мернал :lol: :?

Последна промяна snookie на Чет Юни 05, 2008 9:23 am, променена общо 2 пъти

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 5 [ 71 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]