Интересът минава като вълна... ту става, ту се появява изцепка и настъпва гробна тишина >.<
Първи епизод определено беше интересен, малко пародия, сериозно отнощение, но после като че ли от входа до към 7-8 еп стана една каша... ама и срещата с главните адвенчъръри беше иронично иронизирана xD и се получи голям фейл /може би срещата с магьосника беше най-нормална ^^"/...
Епизодът с аркадната игра /или се води RPG/ беше възможно дилибизирина, само се чудех защо не го направиха Жил напълно на човече съставен от 8 квадратчета /nod/.
Радва ме факта, че имаше предателства
^_^. За Нийба беше ясно, макар че много лошо се изгавриха с характера му в няколко от 'слабите епизоди'. Но като цяло си беше интересен персонаж /лъкът допринася за неговия cool&spicy характер xD/. Колкото до другите....
^^""", може би Каая беше готина /добро бижи
![:mm:](./images/smilies/mm.gif)
/.
Не знам защо толкова булите анимацията... мисля, че бе перфектна за такъв тип анимета /ъъ един-такъв-никъв жанр, или по-скоро неподходяща комбинация от такива/, а все пак вложих толкова надежди да направят сцената с целувката нещо по-екзотично, но
нье~~
Последните епизоди бяха особено завладяващи, битките с Гардиана и дракона, както и подготовката /изключвайки отново 'пародията'/ бяха добре измислени за екшон частта... и така до края
//ТоЗ ГилгамеШ, какво направи О.о
Музика, OST.... ох.... средно /може би малко под/, може би гледах рилийзите от crunchyroll и звука не беше на ниво, но от песните само OP-то ставаше :///
Противоречиво на отновшението ми като цяло, очаквам с нетърпение 2-рия сезон *нодъ*