|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 3:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Май 30, 2008 3:57 pm |
 |
Sjilx_Matrix |
|
 |
Регистриран на: Вто Яну 01, 2008 9:34 pm Мнения: 1457 Местоположение: The Matrix | Ловеч
|
NeoLitiC написа: Аз съм за  Само ако е добре изглеждаща 
x2
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Май 30, 2008 5:50 pm |
 |
Shi No Tenshi |
|
 |
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 9:29 pm Мнения: 390 Местоположение: Някъде там ...
|
Sjilx_Matrix написа: NeoLitiC написа: Аз съм за  Само ако е добре изглеждаща  x2
х3
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Май 30, 2008 5:56 pm |
 |
hriskou |
|
 |
Регистриран на: Чет Авг 23, 2007 1:11 pm Мнения: 5025 Местоположение: The Galactic Layline
|
snookie написа: vegetosayajin написа: dream_dragon написа: EsMeNtO написа: Ризата е от такъв матерял че след четвъртото изпиране започва да прозира. Смятам, че току що мъжката част от населението прие униформите за задължителни. ).gif) ДА! ТВЪРДО ДА... С ДВЕ РЪЦЕ...!!!! 
.. може да се каже :>

Фани ♥
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Юни 02, 2008 12:19 am |
 |
MERIX |
|
 |
Регистриран на: Съб Апр 19, 2008 9:13 pm Мнения: 39 Местоположение: Sofiq
|
Не!!!
Ще се промени ли нещо? Аз не вярвам, разлика пак ще има...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юни 03, 2008 8:14 am |
 |
InSiDe_HeLL |
|
 |
Регистриран на: Пон Сеп 03, 2007 9:52 pm Мнения: 461 Местоположение: Tengoku
|
Аз съм 100% за униформите...С тях ще сме по-представителни, хората като ни видят ще казват "А, тези са ученици от СОУ "Христо Ботев"" (примерно) и така. И без това изглеждат много готино  . Колкото до пличките..малко момичета ще се навият...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юни 03, 2008 9:01 am |
 |
nem13 |
|
 |
|
Nakito написа: За естествено  Първата причина е ясна на всеки  поличката. Втората причина е, че ще се премахне това тоя носи адидас, а онзи носи от пазара дрехи. Поне донякъде социалните нива се изравняват. Това е от една страна хубаво за някои 
Така ли? Изравняват ли се? Фактът, че носите еднакви дрехи, променя ли количеството банкноти в джоба ви? Изравнява ли шансовете ви в живота?
Униформите създават фалшивото усещане за равенство, а колкото и да е гадно, равенство няма. Аз имам по-добър шанс в живота от детето на учители, а детето на шефа на банка има по-голям шанс от мен. Такъв е животът.

|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|