|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 4:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 27, 2008 2:32 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Само 12 ли?
Че аз къде съм гледала,че ще са 26?
Осми епизод просто ми напълни душата.Все се чудех кога ще ги избие малко на чувства двамата,защото за Мурасаки ясно,но Куренай понякога се държеше сякаш това е само работа.Обаче когато се прибира,и особено когато се уплаши за нея...Беше толкова нежно и реалистично.
А Мурасаки е пич та дрънка.Малко,сладко,умно и готино.
И Беника уби конкуренцията.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 27, 2008 6:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10536.jpg) |
Kitsune~ |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Продължавам да си следя анимето с голям интерес и всяко епизодче ми радва сърцето~ Последния епизод беше страшно миличък >.< Мурасаки е ужасно сладко дете, убива ме с нейните си интерпретации за света /или по-скоро колко директно и невинно приема съветите за женски трикове на Тамаки/ Беше много красивичка в розовото кимоно ^^
Беника-сама фтв ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) Ей тва е пич жена ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) /ако има такова определение/ Много стилно й седи пищова в ръката :р И явно идеята, че човека, който най-вероятно ще гръмне след броени минути може и да има деца. Колко мило от нейна страна, че поне се поинтересува
Шинкуро продължава да ми е някак неопределен, но симпатичен. Направо го уважавам, че се справя с Мурасаки и другите две луди 'съквартирантки' //те и без това все в неговата стая висят XD
"Do you like women with big breasts?"
" (...no reaction) ..
Tamaki-san again?"
Беше хубав момента когато най-накрая си пролича, че е наистина привързан към нея :р Само ми се иска да разкрият повече какви са тия работи с ръката и 'bad ass' силата дето изкара преди. Ама съвсем мъничко, много добре се получава, като анимето не е центрирано в/у това макар и да го има като мотив //с две думи - хейл че не го наредиха като крещящ шонен
Бла, жалко, че е само 12 епизода, може спокойно да се развие до 26 с тез тайни и съмнителни родови връзки в Кухоуин.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 27, 2008 9:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5718_1276776570.gif) |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Ох... два епа на веднъж... It's good like hell.
Влюбих се в анимето още от 1ви епизод. Уникално развлекателна драмичка. Просто ми е супер интересно да ги гледам как си общуват двамата и на какви теми си говорят. Мурасаки страшно много се привърза към Шин-чан, а и при него пролича много силно в последните епизоди. Изкарва я насам, натам. Мисли как да я разнообрази.
Сега нещата станаха по-динамични след като фамилията ги намериха и трябва да се местят на друго място. Драмата ще се овеличи като количество, съответно би трябвало да стане по-интересно.
А арта просто не спира да ме радва на макс. Braine Base са се справили страхотно.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 01, 2008 5:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
|
Бог ми е свидетел, 3 Шинджита не се равняват на тоз един Шинкуро! Защо питате? Cagalli, прекалено меко се изрази. Само ядосана да си?! Трябва да си вбесена!
Момичето му даде бъф и всички показатели трябваше да са скочили двойно. Таз целувка за какво друго беше ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Очакваше се да се случи следното. Да го набият малко и Мурасаки да стигне до някакво кофти заключение. Нашия да се надигне с всички бъфове и хоп "Мурасаки, аз ще те защитавам винаги! И сега ще спукам от бой тия недоносчета!" Става, тва с костта се задейства, всички ахват, какво чудовище е. Мурасаки го гледа изплашено, но всеки и всичко е победено и на земята. Мурасаки се съвзема и всъща Шинкуро към действителността. Хепи енд!!
Знам че е изтъркано, но предпочитам пред напълно нелогично и отгоре и тъпо действие >>
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 03, 2008 4:38 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Превюто наистина е дразнещо, но Беника-сама е най-великата и ще познае за Шинкору. Аз съм убеден ,че той щеше да извади този метал от лакътя си. Да си спомним първите две сцени на това - в първи епизод ей така без нищо го извади и онзи се насра. Когато се зае с онзи бар и смешните го биха с метални столове по главата и го обиждаха,че е "чудовище" значи работата на зле отива. Сморед мен Шинкору яко е подценяван, а толкова се и надявах на продълженние от мангата(съквартирантката му).
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 03, 2008 10:36 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10536.jpg) |
Kitsune~ |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Аааа, по демоните, защооо T__T Не е честно, пък! >< И аз съм възмутена от превюто, прекалено релаксирана обстановка! Искам си стандартния завършек, както го описа faye >.<
Беше толкова миличка сцената, когато Мурасаки го целуна, някак странна, но миличка. А Шинкуро е фейл т.т Как може, как.. >< Най-вероятно ще тръгне да я спасява след това /или поне силно се надявам/, но в момента е абсолютен фейл >_> И се надявам Беника-сама да го смъмри (понарита) яко, че явно още си мисли как работата не е за него. Абсолютно вбесяващо е когато някой с възможности се проявява като толкова жалък и безпомощен >< Да се вземе в ръце и да действа -.-
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 22, 2008 5:25 pm |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
|
Борба за себеутвърждаване, личен порив към свобода, аналог за живот с непрестанни препятствия, не това не е за национален герой или студент, всичко това се събира в Мурасаки Кухоин, /а от къде ми идват тея xD/ сладко момиче станало пример за подражание на редици поколения
Този образ, няма да бъде забравен много години... но не смятам да пишаа повече от това, че си ги пазя за матурата XD
Както всяко мнение не трябва да използвам странни думички, защото всичко се губи из буквите ^^" ... историята беше много завладяваща от /идването на капризното 'богаташче'/-до /превръщането му в бижу/, дори и епизодът-мюзикъл си имаше собствен чар
Героите бяха особено чаровни... кой не би искал съседки като Тамаки и Ями, и бодигард като Яйой ![whistle :whistle:](./images/smilies/whistle.gif) , всички те, както и протагонистът/чиято фамилия разбрах, че е Куренай в последния епизод О.о/, създадохда какви ли не чудесии на горкото момиче.
Женските one-on-one бяха страхотни, не бях виждал досега толкова реалистични битки м/у файтъри от """нежния"" пол /може би Икки, но там си е съвсееем ненормално/...
Традициите са за да се спазват, но всеки май си иска своето, не мога да повярвам как толкова лесно и бързо една традиция продължила векове бива спряна от елементарна ученичка ^^"" / "Don't trust cute little girls" by WinD, Higurashi no Naku Koro ni/
Краят, както беше очаквано характерен за Сейнен, така и беше неочаквано красив, /a bucks of blood xD/ но сигурно е подсилен от хубавия арт. Като цяло, първото ми впечатление за old school anime /т.е. не толкова добро/ беше изместено от изненадата, че това е едно от най-добрите анимета за годината.
//знаех си, че това двучертие ще се използва ^^"... сега може да ме убиете за мнението, но нема де да се крия
Последна промяна SSJ Kisoso на Пон Юни 23, 2008 12:09 am, променена общо 1 път
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 22, 2008 11:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Съгласна с faye, само че ще го напиша на дълго за упражнение на пръстите.
И така- как се гледа последен епизод:
Майка ми, минавайки през стаята ми, пита :"Защо вървят надписи по време на епизода" и аз мислейки си, че е извънредно странно тя да проявява интерес се сещам с "Ами сигурно е последният епизод". Съответно това внезапно просветление се потвърждава като виждам липсата на превю и наай-после забелязам, че анимето е 12 епизода ^^'''
Е па зле... може ли да е край това. Ей така се победжава влиятелна фамилия, която се предполага, че има достатъчно охрана, подчитенени или каквото се води, но се оказва, че за всичко има една единствена жена О.о /е, Лин-чан поне беше стилна и можеше да се бие, признавам/. От друга страна Беника-сама твърди, че са едва ли не са непобедми, а в същото време отива там само с Шин-чан и Яйой, нито един от които не може да се бие като за цяла армия /както се предполага/. Яйой я пребиват неколкокранто и пак я мъкнат да спасява деня. Братът пък уж много силен, а най-накрая го оправиха и него. Добре де, ако ставаше толкова лесно, как не се намери до една една доброволна организация от млади сумискти да измъкне нещасните Кухоринки до сега? До тук недомислица. Минаваме към героите:
Шин-чан ми изгледаше мило дете, но се оказа coward. Първо с бабата в автобуса, после когато Мурасаки-чан я отмъкнаха. Неадекватно.. е, поне на края направи нещо хубаво. Да се надяваме, че е било начало на промяна, а не случаен порив.
Мурасаки-чан е хипер сладка и само още 10 годинки и ще стане helluva мацка. Ама сега... поне на 12 да я бяха сложили, така ми изникваха мисли за наличие на педофилизъм непрекъснато XD Както и да е, това не е важно. Като изключим началнот й държание, леката досадност от време на време и неествента зрялост, хареса ми. Даже да речем, че зрялостта беше плюс.
Яйой е голям образ, от тези, които не си признават и са привидно тихи и създаде няколко сладки ситуации. Но, както казах, изкарваха я много по-силна отколкото трябва.
За Беника-сама само хубаво мога да говоря. Тамаки и Ямие бяха може би най-хубавото нещо в анимето. Сладки и развратни
Историята погледната като цяло и отгоре не е зле, ама реализацията стана почти трагична /заради края най-вече/. А и въобще не очаквах така да свърши, прекалено отворено. Даже не разбрахме какво стана с момичето, което провайдваше инфо за Шин-чан, надявах се да излезе нещо с нея.
Общо-взето идеята явно е била да си рзкажат историята и това е. Ама аз просто не обичам такива анимета. Също го изгледах просто защото го бях започнала и до някъде заради хубав арт и повечето от героите. Но за много добро, или даже добро-не бих казала. So-so...
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|