|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Mai Hime Публикувано на: Нед Ное 25, 2007 6:40 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
apcho написа: заглавие: Mai-Hime алтернативи: Dancing Princess, Mai Hime, My Hime, My-Hime жанр: Action, Romance, School, Super Power епизоди: 26 Links: Ревю(избирателен превод): Mai Tokiha тъкмо е получила стипендия за Fuuka Academy, но скоро ще научи, че новото училище не е това, което изглежда. Fuuka Academy е място, където са събрани момичета с HiME сили, и да, Mai е точно такова момиче. HiME-тата могат да се бият с мистериозните създания от друго измерение наречени Orphans(сираци) с помощта на специалните си сили(и оръжия) и супер-специалния си пазител Child(дете), доста силно създание. Но не всички в училището знаят за съществуването на HiME-тата, затова тези, които имат тази сила, трябва да я прикриват в нормалното си ежедневие. My HiME е добра смесица от комедия, романтика и драма. Някои епизоди са напълно и тотално смешни, докато други те въвличат все повече и повече в цялостната картина – какво точно е предназначението на HiME-тата, техните Child и злите Orphans? В историята са вплетени и няколко романтични триъгълника. Саундтракът е доста приятен и с малко ровене се изнамират директни линкове за песните(в смисъл не на торенти). В допълнение: На 06.10.2005 ще се появи първият епизод на Mai Otome, аниме със същите герои, но алтернативен сюжет. Поне това е един от вариантите които се очертават. Алтернатива: Mai Otome Анимето, до колкото помня, доста ми хареса, беше приятна историйка, впреки, че хич не разбрах за какво точно е историйката - романс ли, сейлърпаста ли, пацу ли... се тая. Особено омакетата бяха доста добри
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 25, 2007 8:24 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
ShApEsHiFt3r approved Anime
Mai-Hime е едно от малкото(може би единственото) mahou shoujo анимета които са ми харесвали
саундтрака ми хареса също!
Особено ме радва Mezame на Kajiura Yuki
Тая песен рулира просто Настръхнах като я чух за първи път в първи епизод...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 25, 2007 8:40 pm |
|
dripper |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Пфу Анимето много ми допадна, а аз по начало също изобщо не си падам по mahou shoujo анимета. Историята беше много приятна и държеше под напрежение. но го скопосаха добре края. Момичетата радваха очите като изключим онази с очилата. Но анимето наистина си заслужава вниманието. На мен лично ми остави много добро впечатление и го препоръчвам на всеки, който не го е гледал.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 25, 2007 8:43 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
dripper написа: Пфу Анимето много ми допадна, а аз по начало също изобщо не си падам по mahou shoujo анимета. Историята беше много приятна и държеше под напрежение. Особено към края стана много интересно, нищо че малко се скапаха нещата като изведнъж всички се възродиха отново но го скопосаха добре края. Момичетата радваха очите като изключим онази с очилата. Но анимето наистина си заслужава вниманието. На мен лично ми остави много добро впечатление и го препоръчвам на всеки, който не го е гледал.
Хах, ама то имало аниме което и на двамата ни харесва, чудо невиждано
dripper Коледа наближава - стават Чудеса.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 12:36 am |
|
Biodaniel201 |
|
|
|
Това аниме ми хареса още от първия епизод.Обикновено не ми харесват mahou shoujo аниметата но това просто ме грабна изведнъж.Арта беше доста добре нарисуван,историята беше прекрасно замислена
SPOILER написа: Само в края не ми хареса как всички се възродиха.Трябваше да го измислят по-добре и OST-то
рулираше.Свалих го цялото
P.S.:Благодаря.Бях забравил как се правеше и затова просто сложих [spoiler]
Последна промяна Biodaniel201 на Съб Фев 09, 2008 12:47 am, променена общо 3 пъти
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 12:38 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
biodaniel сложи спойлер като използваш [quote="SPOILER"][color=white]блб-бла-бла["/"color]["/"quote]
без кавичките около наклонените черти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 3:53 pm |
Zung |
|
|
|
По такива много не си падам ама го изгледах докрай, което значи, че ми е харесало с нещо Края обаче е никъф
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 31, 2008 9:32 pm |
|
Insomniac |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 22, 2007 8:29 pm Мнения: 205 Местоположение: Сливен
|
Много готино аниме
Наистина в началото беше просто забавно и то на моменти само (колко се смях оня като падна върху Natsuki ).
Това с което може би ме грабна беше непредвидимия сюжет ( то направо ми е писнало да се сещам какво ще стане и то да става ><'). И о чудо не бях гледал скоро аниме с толкова висока смъртност на главните герои ->spl Като изключим начина по-който свърши><
Геройте също ми хареса (то това Natsuki Kuga,то Mai, Midori, Nao и още~~,a замалко да забравя Shizuru ).
OST-то е мн добро също, на моменти беше доста въздействащо.
->>Worth Watching, imho<<-
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|