|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 11:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Май 28, 2008 9:36 pm |
 |
K.Mitrev |
Pugnus Dei |
Регистриран на: Вто Авг 08, 2006 7:48 am Мнения: 1909 Местоположение: София
|
Aspirin4o написа: Ще се въздържа от коментар за художествената стойност на тая тема и ще кажа "Каквито и бонбони да има, все ще ги ядем".
Аз ще кажа: Евала
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Май 28, 2008 10:58 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Des написа: Да бе, вие го изкарахте вече на... баси... 
Добре... аз са за теб ли ще ходя на срещата или за бонбоните...
Нали питаш "Кво да черпя", аз ти казвам... Като не щеш... у лево... Ама ще си нося пари и ако не купите бонбоните, които искам, ще си ги купя аз и няма да ви дам... Така че... вие си решавайте...

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Май 28, 2008 11:26 pm |
 |
K.Mitrev |
Pugnus Dei |
Регистриран на: Вто Авг 08, 2006 7:48 am Мнения: 1909 Местоположение: София
|
snookie написа: Des написа: Да бе, вие го изкарахте вече на... баси...  Добре... аз са за теб ли ще ходя на срещата или за бонбоните... Нали питаш "Кво да черпя", аз ти казвам... Като не щеш... у лево... Ама ще си нося пари и ако не купите бонбоните, които искам, ще си ги купя аз и няма да ви дам... Така че... вие си решавайте...
Не знам за кво ще ходиш  Питам какви бонбони да взема, а не какво да черпя...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Май 29, 2008 8:57 am |
 |
Zaknafein |
|
 |
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 3:17 pm Мнения: 1036 Местоположение: при момиченцата :)
|
Des написа: snookie написа: Des написа: Да бе, вие го изкарахте вече на... баси...  Добре... аз са за теб ли ще ходя на срещата или за бонбоните... Нали питаш "Кво да черпя", аз ти казвам... Като не щеш... у лево... Ама ще си нося пари и ако не купите бонбоните, които искам, ще си ги купя аз и няма да ви дам... Така че... вие си решавайте... Не знам за кво ще ходиш  Питам какви бонбони да взема, а не какво да черпя... 
Шоколадови.... @_@ - всички ще ядем каквото има...стара мъдрост
и цаца да донесеш- и нея ще изядем, даже и бира ще си купим, пък Човека, Чието Име не Знаем да си дъвчи сам от неговите бонбони
нп  молбата приета
Последна промяна Zaknafein на Чет Май 29, 2008 9:52 am, променена общо 2 пъти
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Май 29, 2008 9:50 am |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Zaknafein написа: Шоколадови.... @_@ - всички ще ядем каквото има...стара мъдрост  и цаца да донесеш- и нея ще изядем, даже и бира ще си купим, пък ЧОВЕКА ЧИЕТО ИМЕ НЕ ЗНАМ да си дъвчи сам от неговите бонбони 
Ще те помоля... не се познаваме дотолкова... На втората среща (ако има такава) вече може...

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|