|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 30, 2008 9:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5284_1256563517.jpg) |
Yper |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 29, 2006 3:54 pm Мнения: 206 Местоположение: Sofia
|
FMA , DBGT , Shakugan no SHANA , Fate / stay night , Kапуто Шиппууден
^ пълни тъпотии
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 30, 2008 11:18 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Да, да си кажа и аз за Капуто Шипунден и Блийч. Те тия биха Дързост и красота по продължителност бе. До кой еп. ги докараха вече? А пък за Fate stay night, знаеш ли кога ще видиш жена рицар в тъмните години на Англия? На куково лято. Spoil:Още повече пък Артуриета. Ама айде да се спирам, че тук романи могат да се творят, че най-лесно е да се плюе
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 30, 2008 2:37 pm |
cl1cka |
|
Регистриран на: Съб Мар 31, 2007 8:00 pm Мнения: 107 Местоположение: София
|
Ми общо взето рядко не доглеждам 1 аниме след като съм го почнал, и почти във всяко намирам нещо което да ми харесва. Има някои обаче дето ....:
1 One Piece - когато го почнах си казах грозна анимация, после разбрах че пасва идеално на анимето и почна яко да ме радва- поне докато не стигна 300 епизод....Дързост и красота ряпи да яде, миналата седмица си викам не съм гледал отдавна ето 12 серии са се събрали да видя какво става тамън, изгледах ги.... НИЩО НЕ СТАВА 12 епизода НИЩО.... Ей направо побеснях 20 мин серия 5 мин flashback какво е станало предишната 4 мин музика аиде радвай се на 10 мин развитие....
Тамън си викам по зле не може да е и попадам на серията дето си припомняха какво е станало преди 200 епизода.......5 мин flashback и 13 мин спомени за 1 кит...ОМГ изтрих последните 3 които не ги бях гледал и си казах че спирам с това аниме нервите ми не издържаха а по принцип съм спокоен човек....
2 Death Note така и не можах да го догледам, стигнах до 20 епизод някъде и ми писна...
3 По принцип харесвам martial arts, shounen и тн. на прехваленото Hjime no ippo така и не можах да го харесам - прекалено дебилен главен герой...
4Kiba -гледах до към 30 серия и също се предадох....победи ме с упоритата си липса на сюжет, а като битките са мега дървени сюжета става важен....
Ми май това е други не се сещам засега а съм погледал бая (последният път като пуснах request в препоръки, всичко което ми препоръчаха се оказа че съм го гледал.. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) )
_________________ Зарибен по мангата на Kenichi
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 30, 2008 3:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22352.jpg) |
Kaelyn |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Рядко ми се случва да намразя някое аниме, защото си избирам внимателно какво да гледам, но все пак има няколко заглавия, които ме накараха да съжалявам за времето изгубено по тях.
На първо място Elfen Lied. Ужасно лигаво и супер дразнещи герои ![:bash:](./images/smilies/bash.gif) По-голяма глупост от тази не бях гледала, добре че бяха само 13 епизода.
След това Noir - докато се мъчех да го изгледам на два пъти заспах пред компютъра (нещо, което дотогава не ми се беше случвало) и така и не го догледах
И на последно място Berserk. Mоите извинения на всички фенове (знам, че са много), но за мен това беше едно от най-безинтересните анимета, които съм гледала.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 30, 2008 9:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=552.gif) |
someone |
|
|
Значи мене в всяко аниме може би има нещо което ме дразни малко или много и едва ли не трябва да кажа всичко що'т сам гледал досега.
Но тук ще спомена едно аниме за което прочетох що горе прилични коментари ... Excel Saga , Кво по дяволите е това бе ! а?
Главната геройня меля по бързо от Busta Rhymes - само дето меляви пълни тапотии (добра тренировка по четене на англиийски оба4е ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ). После пича(тай де този дето го прави ) си решава, че всеки епизод анимето ще си сменя жанра -> евала идеята супер само дето мене май нещо не ми хвана окото.
Абе общо взето това е единственото аниме което не ми хареса при това много и го изтрих от компа си без да съм го изгледал напълно, само изгледах последните два епизода да видя поне как свърши ...
Ако се сетя за още някое ще си едитна темичката и ще добавя нови изблици
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|