Дата и час: Вто Мар 04, 2025 8:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 17 от 18 [ 270 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Следваща
Одобрявате ли ученическите униформи ?
 Да  55%  55%  [ 144 ]
 Не  45%  45%  [ 119 ]
Общо гласове : 263

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 3:43 pm 
Аватар

Domus написа:
За, от фетишистка гледна точка... :lol:

Desu, desu :lol:
А и ми писна да гледам педера*сти с розови блузки :}

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 9:54 pm 
Аватар

Зе униформите! Училището не е мястото за модни ревюта, а за еднаквостта - това е просто даскало, така ще оценяваме стила си и собствените си дрехи повече като сме навън.

Готино е да оцениш всеки как си подържа униформата и какви специфичностти ще си избере да направи - вдигната яка, откопчани или закопчани копчета, отпусната вратовръзка или вързана на обикновен възел, нгънати или просто откопчани ръкави, също така и полите! Някъде съм чувала че на някои места разрешават сам да си избереш дължината на полата. Яко е да видиш кой до колко би си показал "красотите" за някои друг поглед, иили пък подбора на обувки - така ще си личи безвкусицата на хората абе изобщо дори да разполагаш със същата униформа като някои друг, винаги ще сте облечени различно. Би било яко.

А иначе пък мен ме кефи самата идея...замислете се, като се заглеждате по някого по коридорите на даскалото ще е пълна мистерия какъв човек е, защото щя можете да го оценявате само по лицето и косата (няма да можете да разпознаете веднага дали е чалгар или метал...може би :lol: ) Та, също така ще забравяте този вид принадлежност към някоя класа ил игрупа хора именно защото ще започнем да се оценяваме по постъпки действия и думи а не по принаадлежност...защо не питате родителите ви на времето като са носили униформи, имало ли е такива групички като сегашно време? Може би причината е точно тази, а може би не :roll:

Както и да е аз винаги съм искала да нося униформа а не да се ядосвам ако си закача новите дънки на някой счупен чин и да го псувам и него и даскалото и директора до края на деня.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 10:23 pm 
Аватар

Защо няма `все ми е едно` или нещо от сорта? Както и да е гласувах `да`, макар че в моето даскало ат тази година нататък зайците трябва да носят униформи... Всъщност като гледам не ги носят много- много. Абее не съ много `красиви`, но поне за идеята...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 10:24 pm 
Аватар

^

Аре бе ако нашите ученички им бяха дали право на избор за дължината на полата, щеха да си пердашат по коридорите с някво тънко въженце :lol: :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 5:44 am 
Аватар

@snookie Модерна униформа, после иди има кажи, че така неможело :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 10:41 am 
Аватар

xads написа:
@snookie Модерна униформа, после иди има кажи, че така неможело :lol:

Ма хората днес не разбират младежите... Аз не мога да разбера... Какво лошо има в това да ходиш с ластик вместо с гащи...

Вьобще не са тактични възрастните :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 1:49 pm 
Аватар

По принцип докато не бях в гимназия смятах че униформите са хубаво нещо, но честно казано от както ме приеха в математическата гимназия съм твърдо против.

Униформите,при пробването за първи път изглеждаха добре.Стилна пола малко над коляното със 7см цепка;ризата-хубав модел,бяла и уж много добре стоеше;полар и панталон за през зимата, които също би трябвало да са хубави и не на последно място вратовръзка,която излезе най-свястното нещо от цялата униформа.

Но има едно голямо НО!Полата тясна на абсолютно всички независимо колко са слаби,а ходено с нея е просто невъзможно.Ризата е от такъв матерял че след четвъртото изпиране започва да прозира.Полара и панталона са просто огромни и човек се губи в тях(като говорим за най-малкия размер който се произвежда).

На 24 май след парада ни по главната на Пловдив се отбихме с няколко момичета в едно кафене,а две възрастни жени по-късно ни помислиха за сервитьорки понеже се бяхме натъкмили с пълна униформа. :o

И извода е,ако има униформи то поне да се правят свястно!!!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 1:53 pm 
Аватар

EsMeNtO написа:
Ризата е от такъв матерял че след четвъртото изпиране започва да прозира.

Смятам, че току що мъжката част от населението прие униформите за задължителни. =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 2:09 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
dream_dragon написа:
EsMeNtO написа:

Смятам, че току що мъжката част от населението прие униформите за задължителни. =))
ДА!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 8:30 pm 
Аватар

Пука ми...но тъй като няма такава опция съм "за".Вече съм носил униформа в даскало така че не ми пречи ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 11:00 pm 
Аватар

vegetosayajin написа:
dream_dragon написа:
EsMeNtO написа:

ДА!

ТВЪРДО ДА... С ДВЕ РЪЦЕ...!!!! :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 12:45 am 
Аватар

Не.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 1:09 am 

EsMeNtO написа:
По принцип докато не бях в гимназия смятах че униформите са хубаво нещо, но честно казано от както ме приеха в математическата гимназия съм твърдо против.

Униформите,при пробването за първи път изглеждаха добре.Стилна пола малко над коляното със 7см цепка;ризата-хубав модел,бяла и уж много добре стоеше;полар и панталон за през зимата, които също би трябвало да са хубави и не на последно място вратовръзка,която излезе най-свястното нещо от цялата униформа.

Но има едно голямо НО!Полата тясна на абсолютно всички независимо колко са слаби,а ходено с нея е просто невъзможно.Ризата е от такъв матерял че след четвъртото изпиране започва да прозира.Полара и панталона са просто огромни и човек се губи в тях(като говорим за най-малкия размер който се произвежда).

На 24 май след парада ни по главната на Пловдив се отбихме с няколко момичета в едно кафене,а две възрастни жени по-късно ни помислиха за сервитьорки понеже се бяхме натъкмили с пълна униформа. :o

И извода е,ако има униформи то поне да се правят свястно!!!

И ти ли си от ОМГ-то. Иначе какво им е на униформите. Който иска носи, който не иска - не. Задължават те на националните празници и тези на училището да я обличаш. Не виждам кое не им е свястно (два ръкава, два крачола). :o

Като цяло униформата се е запазила като модел в историята. Голяма част смятат, че е "висшата форма на комунизъм" и уеднаквява. По-скоро те отличава като част от дадена организация или общество. А и МГ-то поне взехме яките цветове (червено, черно и бяло) като първите с униформи. Представи си какви весели ще станат за другите училища, когато почнат да се изчерпват :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 11:35 am 
Аватар

Ебати... Scelus и ти ли си тука бря ман.... имам чувството, че ако се разровя ще разбера, че 90% от пловдивчаните тука са настоящи/бивши възпитаници на МГто лол :Д

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2008 2:35 pm 
Аватар

SceLus написа:
И ти ли си от ОМГ-то. Иначе какво им е на униформите. Който иска носи, който не иска - не. Задължават те на националните празници и тези на училището да я обличаш. Не виждам кое не им е свястно (два ръкава, два крачола). :o
Не и ако класната ти е новопристигнала учителка.Всеки ден слушаме,че е от изключителна важност да носиш униформа. :x Не знам кой набор си ама от тая година повечето хора се оплакват заради отвратителните материали :roll: Точно за това си промених мнението и от любител,станах враг на униформата :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 17 от 18 [ 270 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]