|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 8:28 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 9:54 pm |
 |
shiningshadow |
|
 |
Регистриран на: Съб Фев 09, 2008 3:58 pm Мнения: 248 Местоположение: in your mind
|
Зе униформите! Училището не е мястото за модни ревюта, а за еднаквостта - това е просто даскало, така ще оценяваме стила си и собствените си дрехи повече като сме навън.
Готино е да оцениш всеки как си подържа униформата и какви специфичностти ще си избере да направи - вдигната яка, откопчани или закопчани копчета, отпусната вратовръзка или вързана на обикновен възел, нгънати или просто откопчани ръкави, също така и полите! Някъде съм чувала че на някои места разрешават сам да си избереш дължината на полата. Яко е да видиш кой до колко би си показал "красотите" за някои друг поглед, иили пък подбора на обувки - така ще си личи безвкусицата на хората абе изобщо дори да разполагаш със същата униформа като някои друг, винаги ще сте облечени различно. Би било яко.
А иначе пък мен ме кефи самата идея...замислете се, като се заглеждате по някого по коридорите на даскалото ще е пълна мистерия какъв човек е, защото щя можете да го оценявате само по лицето и косата (няма да можете да разпознаете веднага дали е чалгар или метал...може би  ) Та, също така ще забравяте този вид принадлежност към някоя класа ил игрупа хора именно защото ще започнем да се оценяваме по постъпки действия и думи а не по принаадлежност...защо не питате родителите ви на времето като са носили униформи, имало ли е такива групички като сегашно време? Може би причината е точно тази, а може би не
Както и да е аз винаги съм искала да нося униформа а не да се ядосвам ако си закача новите дънки на някой счупен чин и да го псувам и него и даскалото и директора до края на деня.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 10:23 pm |
 |
Snik4er |
|
 |
|
Защо няма `все ми е едно` или нещо от сорта? Както и да е гласувах `да`, макар че в моето даскало ат тази година нататък зайците трябва да носят униформи... Всъщност като гледам не ги носят много- много. Абее не съ много `красиви`, но поне за идеята...
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Май 28, 2008 10:41 am |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
xads написа: @snookie Модерна униформа, после иди има кажи, че така неможело 
Ма хората днес не разбират младежите... Аз не мога да разбера... Какво лошо има в това да ходиш с ластик вместо с гащи...
Вьобще не са тактични възрастните

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Май 28, 2008 1:49 pm |
 |
EsMeNtO |
|
 |
|
По принцип докато не бях в гимназия смятах че униформите са хубаво нещо, но честно казано от както ме приеха в математическата гимназия съм твърдо против.
Униформите,при пробването за първи път изглеждаха добре.Стилна пола малко над коляното със 7см цепка;ризата-хубав модел,бяла и уж много добре стоеше;полар и панталон за през зимата, които също би трябвало да са хубави и не на последно място вратовръзка,която излезе най-свястното нещо от цялата униформа.
Но има едно голямо НО!Полата тясна на абсолютно всички независимо колко са слаби,а ходено с нея е просто невъзможно.Ризата е от такъв матерял че след четвъртото изпиране започва да прозира.Полара и панталона са просто огромни и човек се губи в тях(като говорим за най-малкия размер който се произвежда).
На 24 май след парада ни по главната на Пловдив се отбихме с няколко момичета в едно кафене,а две възрастни жени по-късно ни помислиха за сервитьорки понеже се бяхме натъкмили с пълна униформа.
И извода е,ако има униформи то поне да се правят свястно!!!
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Май 28, 2008 1:53 pm |
 |
dream_dragon |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
EsMeNtO написа: Ризата е от такъв матерял че след четвъртото изпиране започва да прозира.
Смятам, че току що мъжката част от населението прие униформите за задължителни.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Май 28, 2008 2:09 pm |
 |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
dream_dragon написа: EsMeNtO написа: Ризата е от такъв матерял че след четвъртото изпиране започва да прозира. Смятам, че току що мъжката част от населението прие униформите за задължителни. ).gif) ДА!
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Май 28, 2008 11:00 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
vegetosayajin написа: dream_dragon написа: EsMeNtO написа: Ризата е от такъв матерял че след четвъртото изпиране започва да прозира. Смятам, че току що мъжката част от населението прие униформите за задължителни. ).gif) ДА!
ТВЪРДО ДА... С ДВЕ РЪЦЕ...!!!!

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Май 30, 2008 1:09 am |
SceLus |
|
 |
|
EsMeNtO написа: По принцип докато не бях в гимназия смятах че униформите са хубаво нещо, но честно казано от както ме приеха в математическата гимназия съм твърдо против. Униформите,при пробването за първи път изглеждаха добре.Стилна пола малко над коляното със 7см цепка;ризата-хубав модел,бяла и уж много добре стоеше;полар и панталон за през зимата, които също би трябвало да са хубави и не на последно място вратовръзка,която излезе най-свястното нещо от цялата униформа. Но има едно голямо НО!Полата тясна на абсолютно всички независимо колко са слаби,а ходено с нея е просто невъзможно.Ризата е от такъв матерял че след четвъртото изпиране започва да прозира.Полара и панталона са просто огромни и човек се губи в тях(като говорим за най-малкия размер който се произвежда). На 24 май след парада ни по главната на Пловдив се отбихме с няколко момичета в едно кафене,а две възрастни жени по-късно ни помислиха за сервитьорки понеже се бяхме натъкмили с пълна униформа. И извода е,ако има униформи то поне да се правят свястно!!!
И ти ли си от ОМГ-то. Иначе какво им е на униформите. Който иска носи, който не иска - не. Задължават те на националните празници и тези на училището да я обличаш. Не виждам кое не им е свястно (два ръкава, два крачола).
Като цяло униформата се е запазила като модел в историята. Голяма част смятат, че е "висшата форма на комунизъм" и уеднаквява. По-скоро те отличава като част от дадена организация или общество. А и МГ-то поне взехме яките цветове (червено, черно и бяло) като първите с униформи. Представи си какви весели ще станат за другите училища, когато почнат да се изчерпват
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Май 30, 2008 2:35 pm |
 |
EsMeNtO |
|
 |
|
SceLus написа: И ти ли си от ОМГ-то. Иначе какво им е на униформите. Който иска носи, който не иска - не. Задължават те на националните празници и тези на училището да я обличаш. Не виждам кое не им е свястно (два ръкава, два крачола). Не и ако класната ти е новопристигнала учителка.Всеки ден слушаме,че е от изключителна важност да носиш униформа.  Не знам кой набор си ама от тая година повечето хора се оплакват заради отвратителните материали  Точно за това си промених мнението и от любител,станах враг на униформата
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|