|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 2:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Май 28, 2008 7:55 pm |
 |
faye |
|
 |
|
Ми може с кредитна карта, пейпал, по телефон(нз как става). Аз платих с карта.
Ако някой ще поръчва ето малко полезна информация: За доставката както може да се види имат няколко вида. Аз бях на USPS Priority Mail International, но има и едно по-евтино, което по някаква причина в момента не го виждам да може да се избере като опция :/(друг път съм го виждала)
Все пак
Цитат: USPS First-Class Mail International - BE WARNED: THIS IS SLOW! It can take up to a month or longer to receive your package!
не ми се вярва на някой да погали ушите така че препоръчвам повечко книжки да се взимат за да излизат по и по евтино ^^(за 13 на книжка аз бях поръчала 10 като така доставката беше ~30$)
Когато пристигнаха нещата получих известие да ходя на пощата при митницата и там провериха пратката пред мен съдържанието(нали наркотици, контрабанда и куп други глупости могат да бъдат) и след плащане на такса 4 лв си го прибрах колета. Имах опасения да не кажат някви ддс та или други глупости, но нямаше проблеми.
Едит: За фигурките не знам как точно седи въпроса, но доколкото четох в сайта за плакати например се считат отделен колет всеки, което значи, че няма да е много на далавера, ако и за фигурките е така.(макар за тях не се интересувах и не съм обърнала особено внимание) Всякакви въпроси могат да им се пратят. Както вече споменах доста бързо ми отговаряха на имейлите
_________________ <3
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Сеп 03, 2008 12:16 am |
 |
Wind_Falcon |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
http://import.book.store.bg/product/id- ... 1-41-.html
Скролнете и надоло и ще видите че може да се купат всички чаптери.
Та какво мислите? Защото освен че ми се вижда доста солено, и доста по-лесно от това да поръчвам чрез Artlane и там другите книжарници Като се има предвид че ти го носят на вратата и ти го дават (доставка)...
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Сеп 03, 2008 5:29 pm |
 |
faye |
|
 |
|
Цената на 13тия том е към 15 долара оригинално. Какво е евтиното на почти 3 пъти отгоре?
Колкото до кредитната карта да си я изкараш ще ти вземат символични лвчета. Даже вече не съм убедена и че и това ще направят. За студенти има някои специални предложения също ><
За моята когато отидох не само че не ми взеха пари ами и бонус 10 лв сложиха вътре
_________________ <3
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Сеп 19, 2008 10:38 pm |
pepeto |
|
 |
|
Имам голямо запитване.Реших се да купя 8 томчета от amazon.com
Обаче веднага изкочиха 2 въпроса от главата ми :
1-вият е какво точно да попълня във формулярчето :
http://img145.imageshack.us/my.php?image=amazonlh9qc9.jpg
и как да оставя това "Is this address also your billing address (the address that appears on your credit card or bank statement)?" (на картинката го няма обаче , защото използвах от друг форум картинка , а тя кой знае на колко месеца е  )
2-рото въпросче е със Visa Electron ли само става или и обикновената Visa върши работа?
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|