|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 5:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 28, 2008 12:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21787.jpg) |
gaara_dreamer |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
оххх аз попринцип не гледам шонен-ай ама това като го гледам и ми е много сладко
много готино са нарисувани ![:thumbsup:](./images/smilies/thumbsup.gif) браво
ама сега 7ми епизод свърши много гадно
как така няма да живеят повече заедно....
(не съм си мислела че ще се кефа толкова много на шонен-ай ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
сега чакам 8мия епизод с огромно нетърпение ![:spinin:](./images/smilies/spinin.gif) надявам се да стане нещо якоооо
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 29, 2008 7:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21787.jpg) |
gaara_dreamer |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
дааа точно тея моменти са мнооогоо яки!!!!мене по ме радват Усаги и Мисаки отколкото онея другите....тях не ги знам....ама и те стават
Това е едно от най-яките шонен-ай анимета дет съм гледала до сега(не че съм гледала много деее ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) амааа....)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 29, 2008 8:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=24655.png) |
schlau |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
И на ще става все по-интересно (братът на Усаги, Сенпай...)... уф...чак се изпотявам като си помисля ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) . дано да успея да го изгледам цялото сериалче. дано 8 серия излезе по-скоро !
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 29, 2008 10:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=24655.png) |
schlau |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
в youtube ли. там има, но ми е малко кратко, но пък четох мангата и определено искам да гледам серията. до утре ще съм в болницата
защо не е поне два пъти в седмицата? щеше да е по-добре за нервите ми
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|