|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 6:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 2:58 pm |
Hedon |
|
 |
|
PCgamer написа: saber_rider написа: Честно казано..никой не искам да видя..освен може би Yuuki,защото е много готина и ми харесва..  Пусни тема в която да и се обясниш в любов някой хора даже ще те обяват за герой  .
Хмммммм, асоциации ли правиш с някой? Надушвам някакъв сарказъм в твоя пост и това ме притиснява... Не, не се заяждам, но просто...
Ако има нещо проблем с offtopic-а може да си едитна после поста и да напиша...
Едит:
vegetosayajin, спокойно, спокойно само попитах пича...На ЛС е много ангажиращо пък и може да възникнат проблеми от друго естество за това тук го попитах...
Последна промяна Hedon на Вто Май 27, 2008 4:30 pm, променена общо 2 пъти
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 4:09 pm |
 |
PCgamer |
|
 |
Регистриран на: Нед Юни 11, 2006 9:59 pm Мнения: 971 Местоположение: Monokuro Sekai
|
Hedon написа: PCgamer написа: saber_rider написа: Честно казано..никой не искам да видя..освен може би Yuuki,защото е много готина и ми харесва..  Пусни тема в която да и се обясниш в любов някой хора даже ще те обяват за герой  . Хмммммм, асоциации ли правиш с някой? Надушвам някакъв сарказъм в твоя пост и това ме притиснява... Не, не се заяждам, но просто... Ако има нещо проблем с offtopic-а може да си едитна после поста и да напиша...
@Punkass
Тези с големите ги нямам тука
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 5:59 pm |
 |
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Хъх нещо пак отбихте на спам ^^ ем аз да си кажа все пак  с никого
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 6:19 pm |
 |
ZerraX2 |
|
 |
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 12:13 pm Мнения: 1937 Местоположение: Valhalla Axe Mastery:Over 9000!!! Хоби: Pagan
|
[dimension] написа: PCgamer - eвала на мацката, че ми обясни що са то добрите щоколади ^^V Frostburn, интересно ми е що за човек е на живо ^^ Друг друг.. Теиру-чан, много ми е приятна по някакви незнайни за мен причини.. Друг.. не мисля.. всички останали ги познавам/виждам :} frozen написа: markymarkov написа: frozen написа: mahi-то - крайно време е *music*
скоро нема я видиш XD......... ако не реши да се върна малко в бг  ти ше каеж.. =D .. [тука имам да и давам един диск още от миналата година по туй време -\мноу важен O.o\- не, че това е причината да искам да я видя де ^^`]Идва си лятото  .. Е нея най-много искам да видя, не сме се виждали от Коледа някъде..
aуе копеле с мен не искаш ли да се видиш уе
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 7:08 pm |
 |
naruto_uchiha |
|
 |
Регистриран на: Пет Дек 28, 2007 1:38 pm Мнения: 134 Местоположение: B средата на нищото!
|
haku_chan написа: NOXITA, solecito -сестричките ми.. ludgidiq123 -тате а и много печен bloody_mist, uchiha_sakura_chan, @zeret - симпатични са ми music_in_your_soul- кефи ме, страхотна е naruto_uchiha -aми приятели сме а не сме се виждали.. mandra - не знам защо просто ми е любопитно
Мерси много.Аз също бих искал да видя NOXITA ,haku_chan,@zeret.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 7:39 pm |
 |
Arcana |
|
 |
Регистриран на: Сря Авг 23, 2006 11:28 pm Мнения: 261 Местоположение: into the deep black sea
|
От кога не съм се виждала със PC-sama ~sob~ ~sob~
Трябва да ти върна мангата най-накрая
Иначе с доста хора изскам да се видя отново ^^
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 8:20 pm |
 |
elizabeth99 |
|
 |
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Аз пък искам да си видя Парти-чан и Джой,както и alucard_itachi`` и Pavlina_1990,те всички са ми от семейството >3<
Тъй като извън семейството вече са много хора просто ще кажа те тези,които си ги познавам искам да ги видя всичките X3 *hugs*
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 10:26 pm |
 |
Sango-chan |
|
 |
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
найсу тема xDDD~
хмм....кой искам да видя.....
Парти~ да си нагуша отаку дъщеричката X3~
Joy~ да я замеря с джанка D; XD
Shadowcat~ от бая време съм и дигнала мерника и на нея Owo''  и някой ден Ша Се Видим! *сочи с прст към слънцето ала Камина стайл XD*
alucard_itachi`` ~ тряя си видя лудата майка забога ;D  (същото за Akuma, Azmu и изобщо морската ми родЪ xD)
с Марки и аз искам да се видя ^_____^~ (аз на косплея те видях тебе ама не смеех те притеснявам """"XD)
...бе то ако има възможност с по голямата част от форума така да се запозная ще е перфе но множко ми идвате че да ви изброявам всичките xDD"
...но ако изредя и с кой ОТНОВО да се видя ще стане мазало тъй че писах само за тези които лично не познавам :>
*сори ако съм пропуснала някой, но МН ми се спи и ръцете ми движат сами ^^"
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|