|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 4:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 26, 2008 8:36 pm |
 |
Mikki |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
Mephisto написа:
праха много се набива в очите, все едно не ги поддържаш тия неща =P
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 4:46 pm |
 |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Saiyonara,снимките са невероятни!
Макар и аз да работя предимно с actions,на мен не ми се получават толкова добре!
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Май 28, 2008 4:50 pm |
 |
Saiyonara |
|
 |
|
Mephisto написа: Харесаха ми пътеката, ръката и капучиното (капучино ли е?) Не - горещ шоколад е, ама гръцки, за т'ва така сигурно..
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Май 28, 2008 7:01 pm |
 |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
Хора не изнасилваите снимките толкоз...
Хубави са, но като видя толкоз Шоп и ми се свива сърчицету~
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Май 28, 2008 7:49 pm |
 |
Saiyonara |
|
 |
|
Къде го тоя толкоз Шоп, бря?? ^^
ба'ти аз го правя, 'щото просто като ги сваля от апаратчето повечето цветове са смотани (все едно имаше сива мрежа върху Коринтския, бтв) и за мен фотография без добро качество - няма!! Пък и къде ги тия толкова сиилни промени, че чак ти се свива сърчицету..
Последна промяна Saiyonara на Сря Май 28, 2008 8:54 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Май 28, 2008 11:17 pm |
 |
anAngel |
|
 |
|
Ох къде отидоха дните, когато трябваше да си химик в тъмната стаичка
Да снимаш пък след това да промиваш и с нетърпение да очакваш резултата.
Снимките са хубави. Не е лош този ефект като от лента, но не на всички снимки им отива. На ягодките например предпочитам да са по-наситени цветовете. Личен избор и виждане. Макар да е малко банално.
И ръката ми изглежда като изкуствена, правена за някой филм или компютърно генерирана. Идята и изпълнението са супер, но обработката не ми харесва.
Като цяло са много хубави кадърчетата. Поздравления
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Май 29, 2008 11:41 am |
 |
Saiyonara |
|
 |
|
anAngel написа: Ох къде отидоха дните, когато трябваше да си химик в тъмната стаичка  Да снимаш пък след това да промиваш и с нетърпение да очакваш резултата.  Снимките са хубави. Не е лош този ефект като от лента, но не на всички снимки им отива. На ягодките например предпочитам да са по-наситени цветовете. Личен избор и виждане. Макар да е малко банално. И ръката ми изглежда като изкуствена, правена за някой филм или компютърно генерирана. Идята и изпълнението са супер, но обработката не ми харесва. Като цяло са много хубави кадърчетата. Поздравления  Мерси.  Иначе и аз много харесвам идеята за "химика в тъмната стаичка", даже най-хубавите апарати са лентови, ноо няма пара.
Поне като положително качество на дигиталната фотография, е че можеш да правиш доста снимки и да експериментираш(и да триеш) без да се притесняваш, че хабиш лентата.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Май 29, 2008 12:56 pm |
 |
anAngel |
|
 |
|
Да точно поради тези свойства на цифровото и аз ползвам такова
Първо да се науча пък после ще извадя стария огледално рефлексен зенит  от шкафа и ще хвана бащата да обяснява кое как е в стаичката
И да лентата си е лента. Дори мисля, че тя има по-голяма динамика отколкото матричката. Но може и да греша. Не съм запознат с това много. Поправете ме ако греша. Ще се радвам да науча още нещо.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Юни 02, 2008 11:48 am |
 |
NeoLitiC |
|
 |
Регистриран на: Пон Мар 27, 2006 5:33 pm Мнения: 2424 Местоположение: София
|
anAngel написа: Да точно поради тези свойства на цифровото и аз ползвам такова  Първо да се науча пък после ще извадя стария огледално рефлексен зенит  от шкафа и ще хвана бащата да обяснява кое как е в стаичката  И да лентата си е лента. Дори мисля, че тя има по-голяма динамика отколкото матричката. Но може и да греша. Не съм запознат с това много. Поправете ме ако греша. Ще се радвам да науча още нещо.
С извинение с цифров неможе да се научиш как да снимаш с аналогов ^^ Преди снимах с аналогов просто вече изнемощя и на всичкото отгоре много пари за лента  Но признавам си като гепих за пръв път цифров се чувствах като неандерталец  Много по различно е с аналогов  защото една голяма част от действията ти са заменени автоматично от цифровия
Иначе видях прекрасни снимки  аз нямам сега време да снимам и направо се побърквам колко яки неща изпуснах тия дни за снимане просто не си носех апарата....а и много учене мамка му края на годината е няма как да кръшна още от софия  Но и моят час ще дойде

|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|