|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 5:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 9:50 am |
uchiha_sakura_chan |
|
 |
|
към списъка добавям:
вегето-кун-защото ми се струва симпатяга
ивчоу-голям сладур
шарки-кун-лични причини...
рая-мн яко момиче...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 10:22 am |
 |
Creator |
|
 |
|
vegetosayajin написа: Brolly написа: vegetosayajin написа: Много искам да видя на какво мяза PB :> Сега ще ти го опиша: 3 крака, 5 ръце, 2 глави от които стърчат по 4 пипала, няма нос на нито една от главите, розово-черен на цвят и има 5 метров език който излиза от лявата му глава Искам ОТНОВО да се видя с него  Е ся определено искам да го видя XD И аз и аз !
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 11:09 am |
 |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
Ами пак да си видя §amarchetyyyy~
Инак мен никой не иска да ме види, но аз правя всичко възможно да видя всички ВИ... ухх... тежко е, но дано се справям до някаква степен~
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 12:05 pm |
 |
Akuma-kun |
|
 |
Регистриран на: Чет Мар 22, 2007 3:38 pm Мнения: 1663 Местоположение: Зад Теб
|
Creator написа: С мен никой ли неще да се види 
аз искъм та видъ биеее...
да ва събера вас със още ора и да са нашматками на некоя кръчмъ..
Иначе със момичетата..ммм....ми сички искам да вида и момчетата искам да вида..
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 1:24 pm |
 |
Joy |
|
 |
Регистриран на: Съб Сеп 15, 2007 2:15 pm Мнения: 1029 Местоположение: In the wrong era
|
Искам да видя цялата съпротива, solecito, Прес, Дада, Лиска, Whisper и още куп хора за които сега не се сещам ^^' /а и ако тръгна да изброявам всичко живо що искам да видя много ше ме псувате така че... o.o`/ Искам да ги видя, защото са ми интересни и симпатични....  Искам да видя и още хора при които със самото си влизане, че и преди това почувствах.... уважение ли му се вика?  Да... уважение каквото изпитвам и към някои от горепосочените... явно самия начин на изразяване... бе както и да е "XD
Извод: искам да вида сички  /много хора е... о.о`/ (Creator, ай радвай са xD)
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 2:33 pm |
 |
PCgamer |
|
 |
Регистриран на: Нед Юни 11, 2006 9:59 pm Мнения: 971 Местоположение: Monokuro Sekai
|
saber_rider написа: Честно казано..никой не искам да видя..освен може би Yuuki,защото е много готина и ми харесва.. 
Пусни тема в която да и се обясниш в любов някой хора даже ще те обяват за герой  .
а да за не е баш спам сега се сетих още един човек
nem13. и без това имам да му давам Piano de Kanon, аранжирания OST на Kanon
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 2:41 pm |
 |
saber_rider |
|
 |
|
PCgamer написа: saber_rider написа: Честно казано..никой не искам да видя..освен може би Yuuki,защото е много готина и ми харесва..  Пусни тема в която да и се обясниш в любов някой хора даже ще те обяват за герой  .
Ем,това че ми харесва,не означава,че съм влюбен в нея..а пък и да съм..мога на лични да и се обяснявам..
П.П. Сори за спама..
_________________ My Anime List
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 2:44 pm |
 |
[dimension] |
|
 |
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
PCgamer - eвала на мацката, че ми обясни що са то добрите щоколади ^^V
Frostburn, интересно ми е що за човек е на живо ^^
Друг друг.. Теиру-чан, много ми е приятна по някакви незнайни за мен причини..
Друг.. не мисля.. всички останали ги познавам/виждам :}
frozen написа: markymarkov написа: frozen написа: mahi-то - крайно време е *music*
скоро нема я видиш XD......... ако не реши да се върна малко в бг  ти ше каеж.. =D .. [тука имам да и давам един диск още от миналата година по туй време -\мноу важен O.o\- не, че това е причината да искам да я видя де ^^`]
Идва си лятото  ..
Е нея най-много искам да видя, не сме се виждали от Коледа някъде..
Последна промяна [dimension] на Вто Май 27, 2008 2:51 pm, променена общо 1 път
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|