|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 11:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 27, 2008 11:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4445_1347036438.png) |
Funky-kun |
клош antisleeper |
Регистриран на: Пон Май 29, 2006 11:53 am Мнения: 1964 Местоположение: St. Gallen, Switzerland
|
1. Атмосферата. Това е много комплексно понятие, тясно свързано със следващите критерии които ще изброя. Трудно е да се създаде AMV с атмосфера, и това зависи най-много от избора на видеото и аудиото.
2. Концепцията. След като съм гледал солидно количество видеота, по едно време почва да ми писва да гледам едно и също нещо. Тук изпъкват оригиналните видеота. Вярно, трудно е да измислиш идея неизползвана до сега, но дори и малките иновации правят огромна разлика във фактора reviewability.
3. Техническо оформление. Под това имам предвид в този ред : синхрон (beat-/actionsync, lyric sync), ефекти, качество. Колкото и добро да е едно видео, видя ли interlacing в него веднага личната ми оценка пада драстично. Също смятам, че е важно да отбележа, че ефектите в едно видео не трябва да са там само заради самият факт, че трябва да ги има, а да служат някаква функция.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 27, 2008 10:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4445_1347036438.png) |
Funky-kun |
клош antisleeper |
Регистриран на: Пон Май 29, 2006 11:53 am Мнения: 1964 Местоположение: St. Gallen, Switzerland
|
trunksi написа: А magic pada ме кефеше, гледах мейкинга и вече не ме кефи...
lol
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 27, 2008 11:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2084.jpg) |
trunksi |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 10, 2006 12:49 am Мнения: 238 Местоположение: Pernik
|
Funky-kun написа: trunksi написа: А magic pada ме кефеше, гледах мейкинга и вече не ме кефи... lol
и ако кажеш кое е лол-а
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 28, 2008 12:51 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Цитат: И не на последно място - идеите в едно AMV да са нещо непоказвано досега ^^
това е доста трудно явление в момента и попринцип..
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 28, 2008 1:31 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2084.jpg) |
trunksi |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 10, 2006 12:49 am Мнения: 238 Местоположение: Pernik
|
Funky-kun написа: Смешно ми е, че мнението ти за видеото се е променило от това, как човека го е правил, алогично ми се струва. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Абе не точно ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) в смисал в магик пада ме кефеха ефектите, гледам мейкинга и А то нямало ефекти и аз пален шок
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 28, 2008 9:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1790.jpg) |
theDarkSite |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 2:02 pm Мнения: 1155 Местоположение: Howl's Moving Castle
|
Super_Beast написа: Цитат: И не на последно място - идеите в едно AMV да са нещо непоказвано досега ^^ това е доста трудно явление в момента и попринцип.. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
именно, затова ако някое AMV покаже нещо наистина необикновено и уникално, автоматично се привързвам към този клип ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) И колкото да е рядко, винаги се появяват такива клипове от време на време
А за Magic Pad-a: и какво от това, ко не са ефекти, а са от самото видео. Не е ли пак постижение, че е завъртял така видеото, че да приличат на допълнителни ефекти
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|