|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 5:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 26, 2008 8:26 am |
ShApEsHiFt3r |
|
 |
|
Абе всички редовни искам да ви видя  Аз познавам половината, ама другите да идват към София/ да не се срамуват и да идват на срещи
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 26, 2008 10:15 am |
 |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
solecito написа: Иво/vegetosayanjin/ - нямам идея защо xD
XD *dead*
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 26, 2008 1:23 pm |
 |
BreakDown |
|
 |
Регистриран на: Вто Сеп 12, 2006 3:35 am Мнения: 308 Местоположение: В един по-добър свят!
|
immortal_demon написа: KoCTeH написа: С кого бих искал да се видя ; ) Всите алкохолици от форума Това ми стига ; ) x2 ама няма само да са гледаме я ........... От мене Ракията,оливцето,солта и оцетчето, а от тебе доматенченцето сиренцето и краставичката. 
А нещо сухо, нарязано на тънко?
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 26, 2008 2:06 pm |
 |
immortal_demon |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 20, 2006 2:18 pm Мнения: 760 Местоположение: SLiven
|
BreakDown написа: immortal_demon написа: KoCTeH написа: С кого бих искал да се видя ; ) Всите алкохолици от форума Това ми стига ; ) x2 ама няма само да са гледаме я ........... От мене Ракията,оливцето,солта и оцетчето, а от тебе доматенченцето сиренцето и краставичката.  А нещо сухо, нарязано на тънко? 
YYYYY ...... Злато ...... (зхаех си че нещо липсва ......
_________________ How can I make her like me, dude ?
-You should find the clitoris, this is the only way.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 1:47 am |
 |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Brolly написа: vegetosayajin написа: Много искам да видя на какво мяза PB :> Сега ще ти го опиша: 3 крака, 5 ръце, 2 глави от които стърчат по 4 пипала, няма нос на нито една от главите, розово-черен на цвят и има 5 метров език който излиза от лявата му глава Искам ОТНОВО да се видя с него  Е ся определено искам да го видя XD
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|